Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 548
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 735
Момичета моля ако знаете сайт да си платя за да мога да гледам онлайн тв на лаптопа. С любезното съдействие на съседите имам Интернет, но не открих телевизия която да мога да гледам на лаптопа. Устройство нямам само лаптоп.

# 736
  • София
Нова и бтв, мисля, могат от техните сайтове, това за предавания и новини. За друго, имаше едно време разни сайтове, но ще трябва да поровя.

# 737
  • Варна
Много лоши станаха хората,ама  много.Всеки си носи последствията от думите,действията и бездействията.Аз лично продължавам да вярвам в доброто .

Забрави. Прочетох я тая фльорца без извинение. Не си струва да й се обръща внимание за пет стотинки.

# 738
новаплей,бнт и бтв имат онлайн
Стеле ,не мога.Просто съм в потрес.За всички,които са в чуденка,пояснявам -Мид и Павел са на туризъм ,да си знаете.Аз ще им пиша за сирнИ,кафе,Ксарелто и някой маратонка,тъй тъй са туристи.Прощавай,Мид.Не съм вложила толкова вяра,за да чета простотии ,то бива да си прост,ама с мярка да е веманкамостара.

# 739
ВНЛ,  ползвала съм сайта neterra tv. Доста български канали има,  та бях доволна. Месечният абонамент не помня колко беше -  £6  някъде. Погледни ако искаш.

# 740
ВНЛ, можеш да гледаш онлайн с регистрация бТВ онлайн. Иначе всичко на запис от тази телевизия го има на бТВ плюс.
Наздраве от мен!

Да кажа тук, Мид, прегръдка и кураж от мен 🍀❤️

# 741
  • Варна
Бобчи, сипи Жин, душа, моля те, въобще не обръщай внимание. Пък оня другия недорасляк като вземе да ми дава наклон как да си тъпча кучетата с химии и това било полезно за тях, пффф.

Изпрах повече от половината дрешки на грахчето, утре ще гладя и прибирам в скрина, имам и среща с Бориса утре, да видим какво е положението.

# 742
  • София
Това даже не съм сигурна, че искам да знам къде и кой е говорил за туризъм…
Бобчи Hug такива ги пращай на нас с естелка (и хормоните) Simple Smile ще ги оправим…

# 743
Стела и Ерин,дръжте момичета!Не ,няма да помогне Жин или поне в количествата ,които имам.
Стеле,някой парцал имам за теб още .

# 744
Не се ядосвайте на очевидни простотии и очевидно неразвити питекантропски мозъци...

Аз пека. Тит-тит...

# 745
Добра вечер, групата! Честит празник, да помага и помилва всички ни Божията майка, да не забравя и Павел и Мид!
Тринайсче, да оздравяваш бързо!
Психодиспансерът също се трансформира на кралски двор. Халапеньо надЕна короната и щото какъв пък крал си, ако нямаш придворни, та с мама, за да не го оставяме самотен, нахлузихме и ние короните. Само Недовършен остана без кралски атрибути, ма той си е плебей и в червата, но за по-сигурно го заточихме в каторгата. Тегава работа много, но минава! Лошото е, че само сме маскирани като кралски особи, а сме си пациенти с психо отклонения…Първия ден без температура старшата реши да правим доматен сок и основно лъскане на разни атрибути от бита. В следствие на преумората от тези действия получих най- чудовищния и продължителен мигренозен пристъп. Молех се да Умра и да се свършва, щото нетърпимо боли. Но днес вече започвам да се освествам. Та, Тринайсетичке, почивай активно!
И за останалите се отнася- ПО-ЧИ- ВАЙ-ТЕ!  И наспортвайте, щото работа и мизерии от всякакъв вид нЕмат свършване.

# 746
  • София
Бобчи, много помага да теглиш по една...чакра.

# 747
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от два дена искам да бия.
не че няма кой да бия тук, ама бобчи има по-добри предложения май.
Wink да идвам или ще ги сриташ насам?

# 748
Благодаря ви за отговорите момичета !  Аз телевизор имам ,но без кабелна . Там има БНТ ,БТВ и Нова само. Онлайн телевизията която гледам в чужбина не може да се гледа от тук  ( не знам по какви техни причини ) . А аз искам да гледам ФОКС например ама онлайн който намерих забиват и не става затова търся платена ,без допълнително  устройство за един месец ,но явно няма .

Кученцата ми тъжат и не се хранят добре ,не им се ходи и на разходка . Плаче ми се .

# 749
  • Варна
Бобче, на Бър съвета е добър 😁

Ся, дайте да се разберем, всичко що е коронясано, веднага и на момента да оздравява и другите с болежки също.
Аз Бориса ще я родя на края, на август, никво излизане по-рано, ааааа, аз майка ли ще ставам или лукова глава 😂😂😂
Боб, стига бре душо, нямам място вече 😂😂😘😘❤️

Мид, един ден, когато всичко мине с положителни резултати ще пийнем по едно винце, много искам да те прегърна. Ще направим една хубава среща, ще ни запознаеш с Павката и децата, ще пием, ще плачем от щастие, после ще се смеем. Обещавам ❤️

Общи условия

Активация на акаунт