Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 553
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 720
Уф, гадно. Още ден-два и ще стане по-добре. Почивай и се наливай с чайове и течности. Родопският чай е вълшебен, нали знаеш? Hug

# 721
  • Варна
Търти, при повръщане, разтройство и температура си вземи течен  деган и гентамицин, след два-три часа пак и приключва проблема.

Честит имен ден и Честит празник на всички варненци ❤️

# 722
  • София
Търт, само ти ли се тръшна или сте семейно? И ЛЛ не може ли да ти даде болничен въз основа на домашния тест, да не се мъкнеш до лаборатория? Ай днес да е пикът бил и да минава!

# 723
  • София
Здравейте!

Честит празник на всички, празнуващи днес! Flowers Four Leaf Clover

Майка ми щеше да има имен ден, ако беше жива.

Търти, "тежка е царската корона". Дано по-бързо те детронират!

Едни от най-свестните ни съседи се местят. От това се оплаквам. Не бяхме близки, но беше приятно да ги срещна, да се поздравим, да си разменим добра дума.

# 724
  • София
Purple HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover Честито Успение Богородично! Purple HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
Честит имен ден на всички именици! Нека Богородица закриля Вас и Вашите семейства,  да Ви носи благоденствие, здраве и много поводи за радости и щастие! 

Търт, дано пика ти да е минал вече! Heartpulse
И аз се влача още с някаква кашлица. Вечер  не мога да спя. Нещо ужасно е...
На германеца багажа още не е намерен. Явно няма и да се намери. Ама той си е подготвил списък с липсващите му неща за около 2100€ и ще ги съди.

# 725
Честит празник, Скан!  Честити да са и другите, празнуващи днес!

Бърди, каква ти лента? Каръщината ми е безкрайна. Счупили са плота на път за вкъщи. Сега пак ще чакам. По - скоро ме поизлъгаха, но няма как да го докажа. Вратите на мебелите не знам още колко ще ги чакам. А исках да сме готови преди почивката. Реве ми се вече.

# 726
  • Euskal Herria
Здрави да са днешните именици! Честит празник и на варненци!

# 727
  • София
Честит празник и честити именници Heart
13, много е гаден тоя вирус и всеки ден ново 20… Ако има как да ти пуснат нормален болничен за вирусно, защото то си е такова - поне 5-7 дена, ще е най-добре.

Нещо съм кисела днес, кажете, че е симптом за раждане… Всичко ме дразни и най-вече мъжете в нас… Дребния пращи от енергия, но не мога с него на площадката, тежи ми, страх ме, и дет се вика, не се знае кога ще почне раждането.
Големия (ММ) само обяснява, че детето ни е малоумно Grinning защото не се спира и не млъква по команда… Ама толкова енергия има и като не я хаби, нормално… Направо си мечтая да ме приемат, да раждам и после три дена да си почивам в болницата…

# 728
А симтом е.Аз от дразнене на моя тръгнах за родилното,едва го търпях да се тюхка и вайка около мен.Първо пих една чаша бяло вино на екс и заминах.

# 729
Оф,кво натиснах изтрих...
Та, официално се тествах. На работа ще тестват всички от моята последна смяна. Кофти ми е, ама.. Искам всичко да е както трябва аз.
Кво писах още... а, да. Левия бъбрек нещо взе да се обажда, той отдавна ме ухажва нещо...та да видим.
Миуту и той лежи и пъшка. Килеша е при баща си, щерката при гаджето, та с тях контакти  не съм имала.
Честит празник на всички и бъдете здрави!

# 730

Честит празник на всички!

Болните бързо да им минава. 🍀 🍀 🍀

# 731
Честит празник!

Беболина е влюбена в сервитьор от кварталното заведение 🤣😂! Щом влезнем и пита къде е Костис! Днес беше на смяна и беше едно пърхане с мигли,едни усмивки,викаше го през пет минути за нещо... лудница ви казвам! Това на две и половина! Представям си на 12 какво ще е....

# 732
ПОдкарах тавите с тит-тит-тит... тва след тричасова разходка с баткото по центъра и обратно. Изядох три праскови - стана ми тежко. Ся се питам кво да правя и трите круши, които нарязах... начи окото ми е по-лакомо от корема, да знаете.

Еринче, а ТМ спира ли по команда? А млъква ли по команда? Smile Stuck Out Tongue

# 733
  • София
Беше много смешен днес ММ Grinning в спалнята с майка му вадят дрехи и приготвят за “изхвърляне” и малкия крещи от кеф и лигня на леглото Grinning Мен ме набива смях, бабата ѝ е смешно, а ММ как гледаше Grinning ама дете с енергия, която трудно може да изхабим вкъщи това лято… или е мега горещо, или вали… И малкият е опасен де… като  нещо му накривее шапката, те праща “в кофата” и си или “аки” или “бебе”. Колкото повече му се сърдиш за глупостите, толкова повече продължава Grinning А какъв е буквалист още… Мъжът ми уж да го бъзикне нещо, че малкият бил като момиче/бебе/стена/произволна дума. Онова почва да реве “Не съм момиче/бебе/стена/нещо друго”. Опасни са… ММ само се сърди, че му е шумно, че го праща в кофата, че не го слуша, ама то и работа с детето си иска… Няма как отникъде да почне да слуша, ако не се занимаваш с него.

# 734
Много лоши станаха хората,ама  много.Всеки си носи последствията от думите,действията и бездействията.Аз лично продължавам да вярвам в доброто .

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 19:11 от Bobchita

Общи условия

Активация на акаунт