Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 561
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 780
Мисте, стискам здраво! 🍀 Дано е малкият дявол.

# 781
  • София
Мисте, стискам! Flowers Four Leaf Clover

# 782
Мисти, стискам и аз!

Търти, на оздравяване звучиш.

# 783
  • Варна
Стискам палци и аз.

Търте, аз не веднъж съм казвала, че повече харесвам Бургас. Родена и израстнала съм тук, но това не пречи да виждам реалността.

# 784
Търте,чакам .Мисте,стискам палци!

# 785
  • Варна
Търте,чакам .Мисте,стискам палци!

И ние чакаме, ко стана с яслата?

# 786
  • София
Аз във Варна съм била само веднъж и то много отдавна. Малкото, което видях от града ми хареса.
А Бургас ми е любов от пръв поглед. При всяко завръщане там чувствам спокойствие. 
Обаче не мога да ги съпоставям. Според мен всяко едно място носи свое собствено излъчване.

Имам въпрос към пловдивчанки. В пешеходна близост до ЖП гарата има ли места, които могат да се посетят за еднодневна разходка? Пантичката иска да се разходим с влак до Пловдив някой ден през септември, а аз се чудя има ли смисъл в това занятие при положение, че не знам може ли близо до гарата да се види нещо интересно. На градски транспорт не искам да се возим, защото и в София съм способна да се изгубя с непознат за мен транспорт в непознат район, а какво остава за друг град.

# 787
Мисте, стискам!
Панде, главната улица е на пешеходно разстояние от гарата. Оттам стария град, епископската базилика, римския стадион - има за обикаляне и гледане. Ако все пак се уморите, има удобен транспорт от главната към гарата.

Аз пък в Бургас не съм била, само транзит съм минавам. Всяко лято водя преговори на прибиране от морето да се разходим в града и всеки път удрям на камък - трафик имало, къде ще паркираме, мрън-мрън.  Във Варна съм ходила преди сто години, нямам особен спомен, но преди няколко месеца приятел беше много впечатлен от града.

# 788
Мист, всичко да мине възможно добре 🤞
Бобч, изпратена.

# 789
  • София
Мисте, стискам. Flowers Four Leaf Clover
И моя свекър в момента е при нефролог. Той е с диабет. Наскоро получи кръвоизлив от спукана язва. Едва го спасиха във Варна. Сега в Сф го водим по доктори. Да видим какво ще му кажат...
Аз също повече харесвам Бургас. По-добре устроен е. Движението и паркирането са много по-лесни.
Иначе за красота и двата града са си красиви. Blue Heart

# 790
Панди, ако решите с малката за разходка, аз бих избрала от централна гара да се кача на автобус, до след тунела и след това по стълбите се качвате директно в стария град. За разглеждане колкото искаш, след това към главната улица през Римския стадион и един тегел на юг по нея, посока гарата. Иначе ако тръгнете пеша в началото, ще се изморите, преди да стигнете интересните места и малката ще се отегчи.
Бобчи, какво стана в яслата сутринта?

# 791
Уми, хич не реви, ми багажчето и обратно под асмата. Поне аз, така бих направила.

Ама 300км.са това, не са 30 Cry
Мисте, стискам Hug

# 792
Мисте, Flowers Four Leaf Clover

ама Уми, нали си отпуска. 300 км ли ще те спрат? Мен не биха, ако почивам и ако имах асма. Хич нямаше, да го мисля. Ти си знаеш де.

Мечтая си за почивка вече, за отпуска и аз, но само нерви и ядове ще е до последно. Не съм почивала като белите хора от декември. Пък и то моите почивки... с работата в чантата.
Отивам да мия прозорци. Pensive

# 793
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в друга тема някоя добра душа ги пусна. и като ми се отвори глътка...
LaughingLaughingLaughing

# 794
Добре, що дразниш ся 😂 Спортувам от вече четвърти ден с горски чай и вода... тва ако не е теглО, не знам кое 🧐😀

Общи условия

Активация на акаунт