Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 565
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 795
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шшшт, пий чай и си представяй, че е мартини с малко лед и много маслини... Wink
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 796
Взеха я на яслата,даже погледаха печата на бележката така на светлина ,да не е изфабрикуван в печатницата у мазата.
Търте,тя даже влезе в положение,писах ,че си с ковид,но браво на теб!

# 797
Пъшшшш... вчера си сваирх царевичка... сега съм + 2 кочана... довечера ММ ше спи на село, та няма кой да ми спира лакомията и подозирам, че ше смотам още 2...

Пандич, Кло ти е спретнала чуден маршрут... послушай я Wink И в Природонаучния музей може да отидете... и на мене може да се обадите... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Уми, и малката е така... на село реве, че й липсвам, тук  реве, че й скучно и затворена... накрая избра там да остане и вечер се чуваме да ми пререве мъничко...

Като ви чета с тая корона... сичко живо я изкара, само аз не... ся да се чувствам ли пренебрегната от съдбата?

# 798
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
още ли са там пеперудите?
когато отидохме ни изпъдиха набързо и даже ни върнаха парите за  залата с пеперудите само и само да си тръгнем половин чес преди края на работния им ден. Sad Sad Sad

# 799
Мързелота, идвай в нас, ся е момента. Хем короната ще изкараш, хем ще си похортуами на воля  😃
Иначе, нека те заобикаля.. не си изпуснала, ама хич.
Бобч, не са прАй, вади водния знак ся 😁

# 800
  • Варна
Голямо мрънкяне имаше на прегледа.
В 38 гс съм и Бориса не е много килограми, 2550 ,според доктора е малко, плацентата остарява, иначе била добре, до края на август ще е на линия доктора, после излиза отпуск.
Така и не разбрах, трябва ли да се притеснявам или той просто иска да родя, преди да излезе отпуск. Ядосах се.

# 801
Добри, според сайта им още са там...

https://rnhm.org/bg/museum/exposition/30/butterflies

Търти, ох как ша са размажем... ич няма да ми дреме може ли, не може ли да се пие...

Естелче, той може и да иска, ама... според мен просто те уведомява кога е и кога не е на разположение, да знаеш предварително. И килограмите не са малко, не се тревожи.

# 802
  • Варна
Мен килограмите ме притесняват, защото той си мислел, че ще е повече, нямам кръвно, няма увита пъпна връв, плацентата е почнала да се състарява, но не е ли нормално 20 дни, преди термин, очевидно не е голямо бебе, а той се колебае. Не е ли най-важно тя да е по-дълго в мен?

# 803
Значи,аз за бабиния не познах датата,ама за Бориса едно 24.08 ми се върти.Таман и доктора ще отида да празнува появата и.

Добър ден!
Много ме мързи,ама толкова,че ако ме болеше,до сега да се изяли житото.
Търти,аз след ковида съм като куче.Спокойно могат да ме вземат да работя на летището.Smiley

# 804
  • Пловдив
Не са добре нещата при нас Confused
Пращат го в Александровска. Търся други доктори да погледнат скенера, ама в отделенията ударих на камък. Сега чакам пред един кабинет...да видим.
Направоооо...

# 805
Мързелотка, хич не ти трябва тая "хубавиня".
На мен от няколко дни ми мирише на чубрица. Постоянно се озъртам и очаквам да видя нещо с чубрица, но не би.
Ох, Мисте, много лошо. Стискам палчета за възможно най-добро развитие.

# 806
  • София
Естелка, има ли как на частно да идеш и да видиш какво ще ти каже друг лекар. Без да казваш, какво е казал първия. Да го замерите само. Имай в предвид, че накрая ехографът дава най-големи отклонения и много зависи от задехографското устройство и позицията на бебето. Малко да мръдне и се разминават милиметри и от там и грамаж. Ако кръвотокът е добре, няма какво да го мислиш. Тонове правиш ли?

# 807
  • София
Мисте, това в коя болница?
Моя свекър днес в св. Иван Рилски беше. Но и на него утре му искат още нови изследвания.

Естелка, според мен нямаш за какво да се тревожиш. Моята щерка се роди в края на 9ти месец под 3 кг, но всичко си й беше наред. Просто си беше щека.  Simple Smile

# 808
  • София
Стели, това за килцата е малко едно към гьотора. Мерят по глава и по дължина на бедрена кост, че бебоците са се увили на геврек вътре. После по формула и хоп, 2590, 3000, 3450.  Моята трима я брояха за над 4500 Smiling Imp и се бяха понапрегнали. Роди се 3600, но с много дъъълги крака, като разтеглена жаба беше. Те ти килограми.

# 809
  • Варна
Благодаря ви, момичета ❤️

Ерин, ходя, всичко е наред, сега на 24.08 сутринта ще мерим тонове, по обяд ще ходя при доктора. Мога да отида при друг лекар, но не искам да ме обърка още повече, аз я усещам постоянно засега.

Общи условия

Активация на акаунт