Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 098
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 825
Начи не знам на какво разчитате,но одеве в Кауфланд един дядо на гърба ми се качи. Бре голямо бутане и ръгане,сякаш някак с магия ще ме предреди. Касиерката ни маркира нещата,аз се измъкнах от това да ми диша във врата,обаче той дудне за някакво кафе. Ма с карта ли е тая цена,без ли е,ама колко струва,ама ще стане ли без карта на намаление.... 😤😤😤 Не завиждам изобщЕ на касиерките!
Мисте,ще стискам още палците да не е сериозно. Гуш!
13 и Карамелката да се оправят,че 😓
Естелка,не ги слушай много докторята,като се роди ще я измерят с точност,преди това са само предположения.

# 826
Бърд, вкарА ме в чуденка. Ама лелята от РЗИ- то с официален тон ми рече: карантина до 24-ти. Вярно, че точно пОлвин час по- късно се изтъпаниха пред тв господата и се изказаха... ма не съм чула докрая сигур. Ся ши ударя ухо на новините.
Тва от обяд се каня да пусна прахосмук поне..хубуу, ма първо тя не беше заредена, ай ше я чакам да заредИ. После щерката онлайн ме занимаа, после сестра ми досурка вода изворна, че я свърших.. ай и с нея лаф през терасата... Още Ще чистя, мда.

# 827
Мисте, една консултация с проф. Шишков в Окръжна ли да направите, преди да тръгнете към Александровска?
Той спаси на моя близка майка ѝ. Другите бяха вдигнали ръце.
После ще ви дочитам.

# 828
  • Пловдив
Как да стигна до него Кло?

Хора, ся разбирам как за ден живота ти се преобръща...ей, така без да ти даде нишан. Никакъв.
Положението е много сериозно. Тук няма кой да се наеме с такъв случай. За учебник бил, каза доктора. Оня другия спомена за един доцент, който поема сложни и завъртяни случаи. Утре ще търся връзка.
Ще таим надежда докато някой ни поеме и направи още изследвания и така.
Та..наистина животът е радост и тъга Sad

# 829
Точно той е. В отделението по нефрология на Окръжна болница. Единственото е да е на работа, че август си е отпускарски месец. Сравнително скоро стана професор.

# 830
  • Пловдив
Не, не ...спомена доцент в Еврохоспитал.
Ще звъня и там...ама все щяха да кажат да го диря. То не е гаранция, че и в София ще стане.

# 831
Цъкам си на мапса и изведнъж къщата на Уиш! Laughing

# 832
13, да не те подведа, не съм търсила допълнително информация.

Мисте, мда, ей така - неочаквано и изведнъж. Няколко пъти ми се е случвало, в единия беше с фатален изход. С друго не мога да помогна, но продължавам да стискам палчета.

# 833
Как ме намери, Кроталова! Айде, паркирай метлата и идвай да пием по 1-2-3!

# 834
Чиста случАеност! Начи...сигурна ли си,че ще само ще си пийваме,че последно ме цани за неква работа. Laughing А мен днес,много ме мързи.И единствената работа дето съм свършила днес е да убия едни малки паячета,дето си играеха на дървото ми чушка.

# 835
Аууу! Като си се сетила за работа, как да ти откажа, сссссессссссстро?

# 836
Мистик, съжалявам... стискам ви палци.
Новини не гледах днес, нищичко не знам... нали се похвалих, че ММ ше нанка на село и аз съм фриййййй - на компа, с лакомства и вино... тва салати, вечЕри... като сме повече хора. Като съм сама - жив мързелллл...

Уиш, ама това наистина е Даскалка?! че и подробностите съвпадат... Dizzy Face

# 837
Мисте, такъв е живота...Дано има късмет свекър ти.

Гледам "Черешката" и готви някаква депутатша. Хич не я знам, за пръв път я виждам,колкото и да твърди, че отдавна била в политиката. Ще готвя, вика, традиционна бг кухня.  Отива в магазина и казва- дайте ми талятели 🤔😁 приготвила гледам, айсберг, също типичен бг зеленчук.
Вдигнах 34.7...два дена на 35,1,3..днес тва. Ще видим. Седя си кротко и му чакам простотийте на таз гад. Треска имам, ама не студена...а топла...не знам как да обясня...треска, ама не ти е студено, а все едно под кожата си имаш иглички по тялото...Чудно обяснение, мерси 🤣

# 838
Нали, Мързелота! Крайно време беше да замирише на кюфтета. А и сезонът е подходящ за снимки на мускули на фона на залеза. Simple Smile

# 839
Гад ниЕдна такава! Само от разтояние ще пия с теб! Laughing

Трино,ти тези усещания не ги ли имаше,като си хакна първата ваксина? Ся малко са ти разтеглени във времето.Ще мине!

Общи условия

Активация на акаунт