Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 971
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз за всичко вземам фактури и касови. Пращам и показвам.
Както е редно така да е, както го усещате така правете.

# 556
Мид, споко. Когато превеждам пари на сина ми да ми купи някои по-големи неща, в "основание" пиша просто "превод". Няма драма с това.

# 557
  • София
Ма верно си е таковало таковата, не е лесно, като ви чета. Ники Кънчев го следвам, вземе ли присърце някоя кауза, дълбае яко. И каузите му са много. Но предполагам, че е атакуван много от всякакви хора. Дано той се съгласи. Дано.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 18:24 от бъръльо-бъръльо

# 558
Сигма ,питах.Каза,не би трябвало да има драма.Аз няма да навлизам в обяснения отново за дарителската сметка,щом е направена,повярвайте има смисъл.Всеки да дарява където му е удобно,а аз после ще напиша пост в темата за Мид с всички данни,страници,палтформи и други подробности на дейността ни.

# 559
Първо видях картините в базара и веднага ми светна кой е художника! Heart
Който е по-близо до твореца да ѝ лупне един задвратник и от мен! Като я поотупаме, може и да ни повярва най-накрая, колко добри са ѝ картините!
Аз днес съм кралица на завеяните, забравих си цайсите и зарядното у дома. Цял ден се пуля на компютъра, главата чак ме заболя. Тъй за урок да ми е, извадих всичко от чантата за да си намеря балсама за устни, после уж всичко прибрах. Да, да, ама не. 50-така още не съм стигнала, а изкукуригах.

# 560
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 561
Аз за всичко вземам фактури и касови. Пращам и показвам.
Както е редно така да е, както го усещате така правете.
Мид ,Стела ме свърза с точния човек за Варна.Има контакти,правила е много благотворителност,има доста опит.Служител е в банка .Та какво ми каза тя-има случай ,хората ровят в л@йно за кеф и търсят 2 лв отчет от лични сметки в които са дарявали за лечение.И става мътна и кървава за разход вода,тоалетна ,мокри кърпички.Не го пиша да се заяждам с който и да било и да занимавам теб,това е нейния опит след години благотворителна работа.Това и още едно ,две неща са я отказали .Но няма да дълбая вече.Черно на бяло съм го написала ,пак си напомням да изровя линка,който разглеждахме с другите .Не гарантирам,че ще стане тая вечер .Всичко,което правим и сме планирали ще опиша пак казвам в пост в темата за Мид ,пак не обещавам да е тая вечер ,защото съм от 10 до сега на лаптопа .
Едит-надявам се стана ясен евентуалният проблем,който може да възникне при дарения към лична сметка,като не спирам никой да дарява ,напротив!Дарявайте ,има платформа,има дарителска ,има и лична щом ви е по-удобна.Просто това са евентуалните проблеми,които могат да възникнат.Мид,събирай фактури за всеки аспирин,за съжаление хора всякакви както казах.Не успокоявам ,че няма прпблем,казвам какъв може да е проблема .

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 20:10 от Bobchita

# 562
Не мога да повярвам,че си помогнал,а после искаш отчет,кой колко пъти е пикал в платена тоалетна.

Боли ме дясната плешка,мрънч.

# 563
Аз мога.Не искам да казвам с какви неща се сблъскваме ,четем и научаваме.И луда една днес ни писа в чата ,няма да коментирам.Че той сто кила ме набеди,че събирам пари за мене си,какво.ми.говориш въобще

# 564
Каза ли му,че можеш да рапираш и ще си направиш джуки и цици и ще му гепнеш петте фена?

# 565
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз мога.Не искам да казвам с какви неща се сблъскваме ,четем и научаваме.И луда една днес ни писа в чата ,няма да коментирам.Че той сто кила ме набеди,че събирам пари за мене си,какво.ми.говориш въобще

100 кила е лигльо, който си купи диплома за средно образование. Въобще не си го слагай на сърцето.

# 566
Бобчи има предвид, че си дарил и след това го напишеш в ГДД като разход, за приспадане от данъчната основа. Да ползваш облекчение сиреч. И от НАП почват да ровят, като...няма да използвам сравнение.
Аз никога няма да го направя.

Добри, обеща да пишеш как е вкъщи. Как пътувахте.

# 567
Кротале,бях в шок.Да,има злоупотребяващи,обаче когато полагаш толкова усилия е супер тъпо с 56 правописни грешки в изречение да ти говори някой така.
И НАП и буля Сийка може да подаде сигнал.Къде ми изхарчихте 20те лева,а яли сте ,ама защо,аз за лечение съм ги дала.Знам,че хората освен да се лекуват и живеят,купуват си шампоан,сирене и бензин,но за буля Сия това е недопустимо.

# 568
Здравейте, момичета! Да изпълзя и аз от... вече не знам къде съм.. Но съм във ваканция! Няма да се опитвам да чета назад, защото отдавна изобщо не съм отваряла форума изобщо.
След 5 месеца от голямата крачка, която направих само мога да кажа, че обожавам работата си и нямам търпение отпуската да свърши. Изкарах си няколко прекрасни дни с децата, купих си една доста дърта, но удобна кола и другата седмица пак ще пътувам за Англия, та се пазете от големи жълти камиони Joy Ще се опитвам да съм по-сериозна с темата, че ви мисля и ми липсвате Kissing Heart

ПП: Кроте, утре ако имаш време, звънкай!

# 569
Мид Hug
Всякакви хора има и наистина е най-добре всичко да се прави както трябва, за да няма проблеми със сметки и пари. Извинявам се, ако коментарът ми е засегнал някого или е предизвикал брожения. И ние играем в подобен филм в момента, ясно ми е, че покрай парите за самото лечение са нужни средства за още безброй неща, пряко или косвено свързани с него, затова попитах за превод към първата сметка, без изобщо да обмисля отчетността.

Потънала съм не в мозъчна мъгла, а направо в гъст смог. Не очаквах такова чудо. И преди забравях, но сега е направо плашещо. И ми се спи, много ми се спи.

Общи условия

Активация на акаунт