Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 73 963
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 570
Мразя дребнавостта! Решил си да дариш, даваш от сърце за добра кауза, надяваш се да се случи най-доброто, а не да ровиш всяка стотинка къде е отишла.За злоупотребяващите - то си е за тяхна сметка, за всичко в този живот се плаща, рано или късно.
Представям си на Мид, какво и е в момента. В чужда държава, процедури, усложнения, не можеш място да си намериш от притеснение, душичката ти се е свила, а трябва да мислиш да не изтървеш някоя касова бележка.
Мид, прегръдки! Дано Павел бързо го стабилизират и започне да се подобрява!

# 571
Бобчи,добре ме подсещаш да го подпукам тоз Кило ли е,канче ли е... 😁
Аз много се нервя на тези тъй наречени "звИезди",от които искаме само едно споделяне,нищо повече. Ама не,нали тряя се чекнат на сторитата и да си показват ...... Що да направят нещо смислено?! Ей тва много ме нерви.

# 572
Скан,почивам утре.Ще дрънна по обяд.

Дребнави хора хронично не трая.

# 573
Добър вечер от България вече 😍Не съм спала от вчера сутринта и всичко ми е мътно. Ми аз използвах пейпал и не знам коя е била сметката. Това още в началото на кампанията предполагам, че е личната сметка. Дано не се създадат спънки! 🙏
Мид и Павел не е добре да се товарят и с подобна вероятност. Стискам палци 🤞 🤞 🤞.

# 574
  • Пловдив
Скааан! Heart Eyes  браво на теб! Ама у Бг ли си?

# 575
Бобчи,добре ме подсещаш да го подпукам тоз Кило ли е,канче ли е... 😁
Аз много се нервя на тези тъй наречени "звИезди",от които искаме само едно споделяне,нищо повече. Ама не,нали тряя се чекнат на сторитата и да си показват ...... Що да направят нещо смислено?! Ей тва много ме нерви.
Моля ти се пиши му и ти.Ама той иска семейството да му пише,тя Мид си няма щото друга работа.И му обясни пак,че ти събираш пари в полза на Павел ,че нещо не вдява ."Коя сте вие и защо събирате пари?".Щото като те набарам другия път да пушиш трева на плажа и ще ти я навра да не ти казвам къде.

# 576
Ххаах,Мист не е, аз съм на Малдивите и ще се видим там.Smiley

# 577
Скан 😍🤗 Супер звучиш!

Дребнавост не трая.

Отивам да спортувам 😀🥴

# 578
  • София
Скан, много ме радва позитивното ти завръщане!
Децата при баща си ли живеят сега? Той как се държи с тях и с теб?

Дребнавостите ме отблъскват. Не мога дори да коментирам подхваната тема без да се ядосам. Няма да го правя. Само за пореден път казвам на Мид, че сме с тях! Вярваме в успеха! Вярвайте и вие с Павел, Мид! И всичко ще се подреди !

А на съфорумките, които неуморно и всеотдайно  се занимават с кампанията, респект!

# 579
  • София
На мен ми е най-удобно с пей пал. Има вярно в писаното от Бобчита. Хората са подозрителни, защото има не малко измами и разочарования. Ние си знаем Мид и семейство, но другите, които не са в темите, в които тя пише или във форума въобще, няма как да са сигурни.
Скания, много се радвам да те видя.

# 580
Скрит текст:
Мид Hug
Всякакви хора има и наистина е най-добре всичко да се прави както трябва, за да няма проблеми със сметки и пари. Извинявам се, ако коментарът ми е засегнал някого или е предизвикал брожения. И ние играем в подобен филм в момента, ясно ми е, че покрай парите за самото лечение са нужни средства за още безброй неща, пряко или косвено свързани с него, затова попитах за превод към първата сметка, без изобщо да обмисля отчетността.
             Аз също се извинявам, ако неволно съм засегнала някого. Изобщо не би ми хрумнало обясненото от Clo за ГДД и ... 

Потънала съм не в мозъчна мъгла, а направо в гъст смог. Не очаквах такова чудо. И преди забравях, но сега е направо плашещо. И ми се спи, много ми се спи.
  Изкарах короната. Много ми се спи и на мен. Задремвам, обаче спя на пресекулки. Вчера направих кратка разходка, обаче бях като ленивеца - едвааа, едвааа и акооо мооожеее да посееееднааа. Не знам дали забравям заради мозъчна мъгла или съм си в някаква моя мъглявина. Как пък помня като слон неща, които упорито искам да забравя?

# 581
На мен ми е най-удобно с пей пал. Има вярно в писаното от Бобчита. Хората са подозрителни, защото има не малко измами и разочарования. Ние си знаем Мид и семейство, но другите, които не са в темите, в които тя пише или във форума въобще, няма как да са сигурни.
Именно,това че Тетка не иска отчет,не важи и за другите даряващи .Освен това,пак ще бъда обвинена в хаотичност,но сме предложили на Мид да направим нещо за семейството за покриване на битовите им нужди .И това предложение важи още.
Ако иска някой да ни стане технически сътрудник и да чете чата ни от 8 до след полунощ и да синтезира и поднася информация в удобен вид ,да заповяда .Ще го предложа утре в темата за Мид .

# 582
  • София
След Ковида ми януари, поне 3 седмици се възстановявах - да почна да се храня нормално и да тръгне мозъчната ми дейност адекватно. След друг вирус не ми се беше случвало чак така, но сега и нямаше как нурофен да пия, а с него спирам всичко… Таа отнема време.

# 583
  • Варна

Вчера ми се случи. Моя приятелка ме попита дали познавам Мид и Павел, защото нейна приятелка питала дали наистина имат нужда, казах да и им пратих страницата на базара.Ще помогнат и двете. За съжаление твърде много станаха лъжците и хората искат да са сигурни, но дребнавостта и аз не тача.

Аз съм сигурна, че Павел ще се справи, защото е на правилното място и има подкрепата и високите ни вибрации, другото ще си дойде на място. ❤️

# 584
  • Пловдив
Ххаах,Мист не е, аз съм на Малдивите и ще се видим там.Smiley
и що да не бе Крот? Ко пречи да си у гръцко? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ха, добрутро! На село сме...пържих пурички, майка са за праскови и още камара задачи има...

Общи условия

Активация на акаунт