Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 450
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Sofia
В същото време подобни чаши без нуждата от грозно лого в Икеа:

1 бр. 3.59 4бр - 10 лв

https://www.ikea.bg/products/tableware/glasses-cups-mugs/glasses … ha-450ml/50258323

https://www.ikea.bg/products/tableware/glasses-cups-mugs/glasses … br-v-k-t/00445228

# 1 246
Предполагам, че чашите са за тези, които пият сок, а не за тези, които не пият. Те са безплатни, както бяха и чиниите на КК. По принцип игрите с покупка са за хората, които пазаруват.

# 1 247
Щом са се заели все пак да търсят всички касови бележки в играта на пантен, си пазете бележките. Поиграх си и преброих 7 човека с по няколко бележки. А като се замисля, няма да се учудя, ако и между онези с 1 има нередовни, като гледам как играят доста от хората.

# 1 248
Надявам се да не са разпратили вече наградите. Пишете и се обаждайте за всяка нередност на организатори, агенции, фейсбук страници и други.
Не е познал този, който ще ме прави на глупачка. Всичките схеми мога да разкрия!

За коя игра става въпрос

# 1 249
# 1 250
  • София
Писах на Морени , че не са обявили печелившите за Седмица 2 и 3. Отговорът беше  , че са изтеглени , и са получили СМС но не са обявени поради технически проблем. Ок! Но такъв отговор получих и от Милка - писах им на 3-ти , че не са изтеглили печелившите и ми написаха същото нещо и накрая теглиха на 4-ти вечерта и обявяваха тогава 🥱
Колко удобно. То пък много сложно да вкараш 10 номера в кода на страницата, за да се виждат... Освен ако програмистът не е заминал на почивка на остров без Интернет.
А за Милка не ми се говори. Дори не знам как да коментирам. Хем всеки месец игри, хем... Знам, че е до късмет, но колко сладки изделия трябва да консумира човек, за да е сред ктсметлиите поне в един от месеците

# 1 251
Юхууу с колонка съм от ОМВ и мастеркард
Как разбрахте? При мен излизат като не обявени, а иначе в първото теглене получих известие 10 дни след обявяването.
получих имайл малко преди да пиша. Все още не са ми звъняли, но в имейла пише да очаквам обаждане, за да се разберем кога и къде да доставят наградата и че ще се попълва протокол.

# 1 252
Днес Лео Експрес ми достави купичките от Верея. Момчето при предаването ми каза, че за тази цена от 683 лв. трябва и сами да готвят, аз се опулих от стойността им. При подаване на адреса за доставка, момичето ми каза кои са печелившите от общо качени 7 кода, за да ги предам на куриера.
 Красиви са, но не изпълняват молби!

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 19:36 от Poli_Eliza_Yanitsa

# 1 253
Те бяха някакъв много марков порцелан. И аз се пробвах, но нищо не спечелих - даже ренде.

# 1 254
И аз играх за тях и за супника ( по няколко пъти) , но нямах късмет, а беше любов от пръв поглед😍
Прекрасни са и със здраве и любов да си ги ползвате.
Морени има вафли Макс на 0.45 лв в Кауфланд. Аз се пробвах два пъти без резултат Simple Smile
Fairy - Кауфланд попадат ли в обектите за играта?
Милка майка ми с една бележка спечели Бутилка Брита и вече я чака.Не яде такива неща на правила мъфини с бисквити орео на внучката й и решила да пробва- късмет
Хайнц свързаха ли се с някой от втората част на играта?
Швепс аз още не съм получила обаждане за Коктейлната кутия . При два купени швепса - нито един код, сигурно играта приключва.
Участвам ей така за спорта и във Роден край на Кауфланд, Оуейс на Лили и Монстър на Лидл. С по една бележка и дори не се надявам да спечеля Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 19:53 от JustMila

# 1 255
Здравейте,
има ли игра на Дъглас с касови бележки...струва ми се, че бях мернала такава, но не откривам; моля ако има да ми пуснете линк Heartbeat

# 1 256
  • София
JustMila, аз не отричам, че има хора, които печелят и с 1 бележка. Просто при мен последната година не се получава... Ако не и повече. А не е като да нямат игри и да не се включвам. Просто с 2-3 бележки макс, според условието и до там. Защото няма как да се затрупам с толкова сладко.
Сега последната кампания даже не я разбрах... Май не е с натрупване както преди. Няма и да се включа. Ядем Морени и някакви съвсем обикновени вафли. Видях в Кауфланд, че са на промо.
Преди това в Роден край се включихме. Техните продукти повече вървят вкъщи.
Феъри никога не съм ползвала🙂
Дето се жалех, че и на Глис толкова неща купувам и ползвам, защото ми действат добре на косата и пак си нямам късмет 🙂
Чакам игра с превръзки, че е време да се купува, пък и май минаха 3 месеца от последната такава игра.

# 1 257
Май е актуална играта на always в Лили Grinning

# 1 258
Май е актуална играта на always в Лили Grinning
Много ги развалиха ,а и условието беше покупка за около 10 лв за супер малко награди

# 1 259
Да    аз също не съм се включила ,беше за няколко часовника и чанти .

Общи условия

Активация на акаунт