Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 429
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Тази сутрин си намерих бележката, може би имаше смисъл да ви се оплача снощи:) Благодаря ви за идеите как да съхранявам бележките. Дано и топката от Лоренц да си заслужава Simple Smile

# 1 276
Имам съобщение на вайбър от Лео за пратка днес. Чакам продукти от Роден край и стек Миринда от ИГ. Само че няма да съм в града още десет дни Joy . Колко време могат да задържат пратките в офис?

# 1 277
Имам съобщение на вайбър от Лео за пратка днес. Чакам продукти от Роден край и стек Миринда от ИГ. Само че няма да съм в града още десет дни Joy . Колко време могат да задържат пратките в офис?

За Лео не знам. Спиди и Еконт са 7 работни дни.

# 1 278
  • София
Лео ми задържаха пратката към две седмици, но в склада им в София на м .. си, та ми излезе душата, докато си я взема.

# 1 279
Здравейте , сок браво дали имат игра с капачки ? Simple Smile

# 1 280
Преди малко регистрирах бележка в Морени. Като натиснах участвай и сайта заби, не ми даде да избера запкоя награда да участвам, а си стоеше първото екранче. След няколко опита за участие ми изписа че тази бележка вече е регистрирана. Звъннах на телефона и едно любезно момиче ми каза, че бележката ноистина е регистрирана, но явно системата сама служебно е избрала за коя награда да участвам. За протокола - не печеля.

# 1 281
Здравейте, искам да ви споделя че със зор си събрах точките от BILLA за Kitchen Aid (p.s. много исках комплекта с ножовете, че нашите бяха от войната Sweat Smile ) и онзи ден ММ ме изненада, беше ми ги взел! Много съм щастливаааааа, много са красиви и като са от японска стомана се надявам да са и здрави (за тази цена). Но имам чудене и питане, понеже след закупуване на артикул може да регистрираш кодове от тях за спечелване на други неща. 1во някой регистрирал ли е? И дали, ако регистрирам по няколко на седмица ще имам по-голям шанс, защото пише, че всяка седмица има теглене, А не да ги регистрирам всички на една седмица...как мислите? Thinking

И друга питанка имам, играта в "LIlly" за "Always" до кога е, че не пише, а и условията на играта не намирам? Някой знае ли?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:40 от Liyana9

# 1 282
Писах на имейла споменат тук на Хайнекен /Загорка, за нераздадените награди и сбъркания им софтуер. Пратих им и снимка на непечелившата ми касова бележка, но нямам отговор. Писах им в понеделник. На вас след колко време ви отговориха?
При опит за участие в играта на Монстер пък ми изписа, че вече е регистрирана бележката, което е невъзможно. При друг имало ли е такъв проблем? Обадих се, за да направят проверка, но и от там нямам обратна връзка.
И последен въпрос - Лоренц след колко време се обаждат или пишат на спечелилите?

# 1 283

И друга питанка имам, играта в "LIlly" за "Always" до кога е, че не пише, а и условията на играта не намирам? Някой знае ли?

До 31 август - правилата

# 1 284
Като ми звъннаха Хайнекен дадох офис на Спиди ,после от тук разбрах, че Лео ще разнася наградите. Сега се чудя дали трябва да се свържа с тях за промяна на адреса.

# 1 285
Тази сутрин си намерих бележката, може би имаше смисъл да ви се оплача снощи:) Благодаря ви за идеите как да съхранявам бележките. Дано и топката от Лоренц да си заслужава Simple Smile
Няма да ти искат бележката за наградата.

Някой от спечелилите ваучер от същата игра, успя ли да се възползва вече от него? Ако е възможно да ми подскаже, как се ползва.

# 1 286
  • София
Ваучерът се ползва на място в магазина

# 1 287
Лео днес носи Роден край и Мечетата

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 12:29 от isis6

# 1 288
  • София
Да се похваля, днес сутринта спечелих от играта на Милка бутилката. Това ми е осма регистрирана бележка, но купувам бисквитки по принцип, тъй че наградата ми е бонус Simple Smile

# 1 289
Виза и Пощенска банка за лек автомобил и почивки https://www.postbank.bg/bg-BG/Individualni-klienti/Karti/Credit- … a-summer-campaign
И мастеркард имат игра за автомобил
https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/m … rcard-mobile.html

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 13:54 от Alize1234

Общи условия

Активация на акаунт