Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 382
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз така накупих една торба кексчета милка че бяха на промоция и чак след касата се сетих ,че играта беше само за бисквити Flushed,редовно не ми достигат по няколко стотинки за сумата и какви ли не простотии вече гледам по сто пъти условията на играта и пак не нацелвам каквото трябва.
Онези художниците са лесни имат си  готова бланка и само си попълват няма грешки при тях Laughing

# 1 321
  • София
.....
Онези художниците са лесни имат си  готова бланка и само си попълват няма грешки при тях Laughing

Мдааа, сега вече разбирам 🤣
Ами правилно, за какво да се хабят на касите да разделят, събират, умножават и прочие. Но мойте деца ще ми пречат и докато работя с Paint очевидно, така че пак не е решение

# 1 322
Някой печелил ли е от играта на Мапед?

https://www.bg.back-to-school-maped.com/

Аз играх не знам за кой път в електронната форма, но все печеля електронна книжка за оцветяване. Не знам дали само на мен се пада това. Rolling Eyes

И на мен само това ми се пада, затова реших да попитам. Нямат раздел с печеливши и не знам до колко е достоверно.
играе преди седмица даде ми книжка за оцветяване.Вчера играх отново и ми даде комплект за пикник.До 30 дена трябва да е при мен

# 1 323
  • Сливен
Всеки ден,може да се играе.Моля-слагайте цитатите в скрит текст.

# 1 324
Днес нещо ще носят Лео експрес, подозирам бутилката от Милка, слушалките от Хайнекен или чантата от Туборг.

# 1 325
Днес нещо ще носят Лео експрес, подозирам бутилката от Милка, слушалките от Хайнекен или чантата от Туборг.
Днес на мен Лео носят Емечето.

# 1 326
Моля те, ще кажеш ли как от телефона да го сложа ? Опитвала съм няколко пъти,но нещо не правя както трябва!
Всеки ден,може да се играе.Моля-слагайте цитатите в скрит текст.
Скрит текст:
За всички,които не могат да слагат скрит текст от телефона.Явно е много трудно да се обясни с 2 думи! Confused Пишете:
(spoiler] Тук е текста [/spoiler), но с тези [ ] скоби Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 11:30 от Alize1234

# 1 327
  • При децата ми
Снощи имах съобщение от "Спиди" за пратка. Преди малко ми звънна куриера и дъщеря ми каза, че е донесъл кърпата от "Хелл". Доста са бързи.

# 1 328
Подарени!
Здравейте! Подарявам тези купони за Лидл. Ако на някой му трябват да пише на лично Blush

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 12:18 от Ив

# 1 329
От Myday са публикувани печелившите.
Обичайните заподозрени. Мирославчо, Чаушева Бинбашъ, която даже два пъти я има изтеглена. Още профили Бинбашъ, роднини ли са й или й е друг профила.
Сега ще им пиша, че се повтарят имена.
А да не говорим, че има хора, които са снимали киселото мляко в магазина, а условията на играта не са такива.

# 1 330
Аз съм с ръкавичка от May day. Чакам една игра от ИГ че пак има некоректни в нея, да видим какво ще обявят организаторите

# 1 331
И моята кърпа от Хел идва днес със спиди,  пренасочих си я към офис за утре.

# 1 332
Хора припадам......току що смс от Морени за пътешествие😵...първата ми награда за тая година...играя в почти всички

# 1 333
И аз съм изненадана с ваучер за почивка от Морени ... вчера регистрирах бележките и не очаквах Simple Smile
Честито и на Ninnkata !
Надявам се че ще обменяме опит и с другите спечелили, кои агенции ги приемат.

# 1 334
Нинка и Карина - честити ваучери за почивки. Винаги е хубаво човек да разпусне .
Дали днес не са звъняли от Hainz - имах три пропуснати от непознат номер Simple Smile при връщане на обаждане никой не вдига Confused

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 13:56 от JustMila

Общи условия

Активация на акаунт