Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 338
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 425
# 1 426
  • София
Подаръчен пакет Milka, който включва 2 бр. Мilka Alpinemilk 90 г

Много са щедри от Милка Simple Smile

# 1 427
Подаръчен пакет Milka, който включва 2 бр. Мilka Alpinemilk 90 г

Много са щедри от Милка Simple Smile
Все пак играта е само с регистрация , а и те 2бр. Преди раздаваха само 1бр. И то само 500 печеливши имаше 😜

# 1 428
Момичетааа,  да ви питам всички ли си получиха коктейлните и барманските комплекти лт Schweppes? Тъй като аз все още не съм, а е до края на месеца, тоест до 15 дни мисля, че беше от получения мейл...как мога да се свържа с тях да видя какво става, имате ли координати?

# 1 429
  • Стара Загора
Не съм си  получила сета. 30 работни дни е срока  за получаване, в мейла , че кода е валиден го пише

# 1 430
Аз още чакам Коктейлния сет
Много ми се иска дя се включа във Феъри, защото го ползвам, но не намирам магазин с промоция. Кауфланд, Била, Фантастико участват ли?

# 1 431
  • София
Да попитам някоя от вас получила ли си е стека миринда от играта в инстаграм?

# 1 432
Не съм си  получила сета. 30 работни дни е срока  за получаване, в мейла , че кода е валиден го пише

А как да се свържем с тях, имате ли координати?

# 1 433
  • Sofia
Здравейте, имам питане за кола апп, имам няколко кода които ми дадоха, но нещо не мога да се ориентирам къде се въвеждат, опитах във въведи пин както е упоменато, но се оказва че 3 код невалиден не е възможно. Дали не съм на правилното място не знам...

# 1 434
Да попитам някоя от вас получила ли си е стека миринда от играта в инстаграм?
Аз още не съм. Пишеше, че според правилата ще дойдат до 30 дни, но вероятно щели да ги изпратят по-рано.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 20:22 от ole_bole

# 1 435
И аз не съм получила сета от Швепс.

# 1 436
Момочета и момчета,
Аз искам да попитам:-Има ли някой спечелил от Прингълс и Рейзър?Нещо много ме съмнява да са ги раздали тези награди.Все пак тук пишат едни от най-големите късметлии на България и никой да не се е похвалил?!?

# 1 437
  • София, Дружба 2
И аз още не съм получила бармански сет от КК. Спечелих го на 15.07. и имам потвърдителен мейл от 20.07., в който пише, че доставката е до 30 работни дни. 30-те работни дни изтичат на 31.08. Миналата седмица звънях в КК  и ми казаха, че имало време, но ако искам да пиша на мейла на швепс. Още не съм писала.

# 1 438
  • София
След като има отделна тема по случая, можете там да разисквате, каквото ви терзае.
За да не е излишен спам ще кажа, че получих уведомление да очаквам наградата от Миринда, спечелена в ИГ.

# 1 439
На мен не ми трябваше и съответно не си поръчах тетрадка или планер от тази промоция, но въпреки това знаех, че може само по една бройка. Grinning

Искам да помоля, ако някой си е получил топката от последните 2-3 тегления на Лоренц, да се похвали. Аз още си чакам, не очаквах да се забавят толкова...

Общи условия

Активация на акаунт