Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 316
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 470
Здравейте,  знам че някой се похвали с награда от Метро и Фюзтий, но исках да видя победителите и от сайта на Метро ме прехвърля към новата им игра на КК. Та въпроса ми е ако някой е успял да ги види и има скрийшот?

# 1 471
На мен Видас ми е скъп (имам предвид сравнено цена на литър с тази на други напитки). Миналата година участвах в техни игри с покупка, тази не съм.

# 1 472
  • Nesebar
Здравейте,  знам че някой се похвали с награда от Метро и Фюзтий, но исках да видя победителите и от сайта на Метро ме прехвърля към новата им игра на КК. Та въпроса ми е ако някой е успял да ги види и има скрийшот?

# 1 473
Здравейте на всички. Simple Smile Нова съм при Вас, но благодарение на Вас, вече имам няколко награди от игрите. Revolving Hearts
Исках да Ви кажа, за играта на Fairy - днес говорих с представител на OrbiCo и ми казаха, че няма значение от кой обект ще закупим продукт, важното е да е на стойност 4  или повече лева и при регистрация в сайта да напишем от кой обект е закупен продукта.
Желая успех на всички.

Къде при регистрация в сайта се вписва от кой обект е продуктът, т.к. няма такова поле. След регистрация се влиза с мейл и парола, казва се касова бележка и никъде няма къде са напише обект.

Така ми каза някакъв техен предстсвител. Аз още не съм регистрирала, че не знаех от къъде във Велинград да си къпя Fairy.

# 1 474
https://www.metro.bg/igri/coca-cola
60лв?Тази май е за фирми?

# 1 475
# 1 476

В някои страни вече пуснаха Halloween награди в Coca-Cola App - 85 таблета , 110 слушалки,  5 телевизора , 95 машини за пуканки....
Представям си тук как ще пуснат 5 мини колонки от 20лв. 😂😂😂

# 1 477
В Кока кола Арр се отказах да играя. Регистрирам код на Фанта, отчита го за Кола. Купих билети преди време, не ги виждам в профила си. С този ъпдейт, който направиха, съвсем се бъгна сайта. Не че има и нещо, което да ти привлече вниманието и шансът за печалби е никакъв.

# 1 478
В Кока кола Арр се отказах да играя. Регистрирам код на Фанта, отчита го за Кола. Купих билети преди време, не ги виждам в профила си. С този ъпдейт, който направиха, съвсем се бъгна сайта. Не че има и нещо, което да ти привлече вниманието и шансът за печалби е никакъв.

Фанта точките са само за розовата фанта. Всички останали фанти се отчитат към кола точките (coins).

# 1 479
Игра с покупка на Tiger Energy Drink:
https://tigerpower.bg/dontigracio

За първи път попадам на сайт, на който каченото текстово съдържание на български език, е написано с латински букви?!?

# 1 480
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Еееее Станимир ти пък чак колонки.....стикери ще има.
Нещо не ме грабват в последно време наградите в игрите и пропускам всички...

# 1 481
  • София
Някой получи ли бронзиращата пудра от ДМ скаутите? В имейла пише, че най-късно до днес трябва да сме я получили, а аз не съм.

# 1 482
Еееее Станимир ти пък чак колонки.....стикери ще има.
Нещо не ме грабват в последно време наградите в игрите и пропускам всички...
Може и виртуален поздрав по радиото 😂

# 1 483
Фон за смартфон не искате ли? Червен, с надпис Кока кола 🥃

# 1 484
Фон за смартфон не искате ли? Червен, с надпис Кока кола 🥃
Не им давай идеи, че и това могат да пуснат като награда Simple Smile Толкова им е смешна организацията и наградния фонд.

Общи условия

Активация на акаунт