Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 326
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 455

Нова игра на Queens от 1-ви септември 🎁💯

📲 https://promo.queens.bg

# 1 456
Е те Жилет ако имат 7 работни дни за изпращане на данни би трябало да публикуват резерви чак в сряда най-рано.Но както се появиха желаещи от тук да си продават бележките сигурно всички са се сдобили с каквото им трябва .

# 1 457
  • София
Искам да ви се похваля, днес пристигна наградата ми от Mirinda , от играта с Алекс и Влади. Много се изкефих, колко е огромен барбарона, заедно с него и един суитчър, който сестра ми гепи, затова не съм ви показала и него. Много са се постарали, евала! Heart EyesHeart EyesHeart EyesПогледнах цената на барбарона, направо се шокирах...Flushed

Честито! И аз го получих вчера,но хвърлих бележката...би ли казала каква е цената?

# 1 458
Някой поръча ли от новата промоция на Victoria's Journals? Интересува ме дали за подарък изпращат същите десени като поръчаните или слагат по тяхна преценка.

# 1 459
Здравейте на всички. Simple Smile Нова съм при Вас, но благодарение на Вас, вече имам няколко награди от игрите. Revolving Hearts
Исках да Ви кажа, за играта на Fairy - днес говорих с представител на OrbiCo и ми казаха, че няма значение от кой обект ще закупим продукт, важното е да е на стойност 4  или повече лева и при регистрация в сайта да напишем от кой обект е закупен продукта.
Желая успех на всички.

# 1 460
Момичета, някой има ли проблем с регистрацията на касова бележка за играта на Загорка? Изписва ми невалиден телефонен номер. Пробвах да го изпиша по всякакъв начин, с 00359 и т.н. но все едно и също дава. ☹
+359

Благодаря! Сега не пише невалиден номер, но и не пише, че регистрацията е успешна. Пак излиза формата за регистрация и една червена линия. Дали се е получило?

# 1 461
  • Дупница
Момичета, някой има ли проблем с регистрацията на касова бележка за играта на Загорка? Изписва ми невалиден телефонен номер. Пробвах да го изпиша по всякакъв начин, с 00359 и т.н. но все едно и също дава. ☹
+359

Благодаря! Сега не пише невалиден номер, но и не пише, че регистрацията е успешна. Пак излиза формата за регистрация и една червена линия. Дали се е получило?
И при мен излиза същото. Мисля, че не сме направили регистрация.

# 1 462
Здравейте на всички. Simple Smile Нова съм при Вас, но благодарение на Вас, вече имам няколко награди от игрите. Revolving Hearts
Исках да Ви кажа, за играта на Fairy - днес говорих с представител на OrbiCo и ми казаха, че няма значение от кой обект ще закупим продукт, важното е да е на стойност 4  или повече лева и при регистрация в сайта да напишем от кой обект е закупен продукта.
Желая успех на всички.

Къде при регистрация в сайта се вписва от кой обект е продуктът, т.к. няма такова поле. След регистрация се влиза с мейл и парола, казва се касова бележка и никъде няма къде са напише обект.

# 1 463
  • София
Някой случайно да е направил скрин шот на печелившите от профила на Миринда в ИГ

# 1 464
Обичайните заподозряни:
https://vidas.bg/promo-winners/
Само познати фамилии.

# 1 465
  • Велико Търново
Обичайните заподозряни:
https://vidas.bg/promo-winners/
Само познати фамилии.
Тук също се иска снимка на касов бон. Пишете на организаторите да проверяват бележките чрез приложението на НАП.

# 1 466
Харесват ми и редовно си купувам 😎 Само не знам как 18 л. стигат за един месец Joy У нас ще се изпият за макс 10 дена

# 1 467

Раницата от Миринда.

# 1 468
  • Стара Загора
А къде се продават и кои вкусове препоръчвате на Vidas?

# 1 469
А къде се продават и кои вкусове препоръчвате на Vidas?

Кауфланд, Била, Фантастико.
На мен ми харесва студения чай с жълт кантарион и праскова. 3.60 лв е една бутилка от литър.

Общи условия

Активация на акаунт