Звездни компромати - Август'22

• 337 493
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 165
То и за парапета и Солун много адвокати им се навъдиха, то не видяли, не разбрали, всяка секунда изгледали, то какво значение имало, тях какво ги бъркало
Е да, ама има значение! Става въпрос за корупция и как крадците викат дръжте крадеца, най-елементарно казано. А моралната страна на въпроса въобще не я коментирам. А и колко трябва да си прост или влюбен, че все да те хващат в крачка. Пък после върви обяснявай, през девет дерета вода носи, но наивници винаги е имало, та нека се стараят…

# 166
Те че Кирил и Лена вероятно са заедно е ясно, но и журналята станаха много долни. Специално този кадър е очевидно фалшив, а и си отишъл да снимаш в институция все пак и да отразяваш политическо събитие, а не някоя звезда на плажа. Ама сефте. А хората наистина не ги интересува сеир сега точно, защото по-серизони неща им идват до главата.

Някой каза, че ако не уважаваш жена си, не можеш да уважаваш и народа. Така е, но не си мислете, че другите политици са много уважителни. Просто тях журналята не са ги начепили, постлали са си.

# 167
Чак жената, която е направила снимката, е казала, че не са се държали за ръце, ама да вярваме на лупа, пик, блиц и т.н!

# 168
Публикувала я в сайта на БНТ и след това си направила сепуко? Да не са ѝ набили канчето?

# 169
От снимките на Киро и Лена ми направи впечатление, че се е постригал късо и му стърчат ушите 😆
Че има нещо - има. Че няма да се хванат за ръце в МС - няма. Хляб и зрелища.

# 170
  • София
Чак жената, която е направила снимката, е казала, че не са се държали за ръце, ама да вярваме на лупа, пик, блиц и т.н!

Ама не е нужно да вярваме на лупа и пик, а просто на очите си. Очевадно е на какво разстояние един от друг напускат, нали?

# 171
Знаете ли колко лесно се прави подобен фотошоп?,😁

# 172
Да де, но в задачата се пита защо някой ще публикува снимка, преминала през фотошоп в сайта на Българската национална телевизия и ще буни духовете. Вие сещате ли се за логична причина? Аз се сещам за една, но ще си трая, че ще ме изядат с парцалите каква съм почитателка на КП.

# 173
Има видео - https://www.facebook.com/watch/?v=424229759731022&extid=NS-U … C&ref=sharing
------------

ПП имат огромни дупки в комуникацията - дали се дължи на самонадеяност, дали на липса на кадри, но резултатът се вижда.
-----------

Ако такава снимка с такова внушение се беше появила на сайта на БНТ по времето на ГЕРБ и по отношение на Бойко Борисов, на Кошлуков вече щяха да са му подали оставката.

# 174
  • София
Не е фотошоп, а е от ъгъла, той държи нещо в ръка, но не са нейните пръсти. Ръката ѝ е доста бяла. Ето снимка и от друг ъгъл, има и видео:

То е ясно, че няма да излязат пред сто човека за ръка дори и да са заедно.

# 175
Предполагам, че не е трудно.
Изумявам се на себе си, че толкова се развълнувах от темата, наистина това не е въпрос, който да продължи в тази тема, а още повече да ми отнема от личното време. Повече ме вълнува възникналия казус с липсата на свобода на словото. Как е възможно да се публикуват факти, новини, снимки в официалната държавна медия, а след това да се отричат… Сигурно и там като в Дарик им нареждат като се усетят… Това е по-важното, но е друга темата… А Киро и Лена са ясни отдавна. Млади, ПА убави, любят се, да се взимат. Известни са, дай боже да ги коментираме и друг път с благи вести тук.

# 176
Ето видеото
Никъде не се държат за ръце
htt

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 21:37 от MG18

# 177
Аз изначално съм мнителна и не вярвам, докато не видя убедителни доказателства. А тук от космоса се вижда, че това е умишлена манипулация за лековерни.

# 178
И аз понеже съм мнителна, твърдя, че и записи и клипове и снимки се манипулират изключително лесно. А най-лесно се манипулират хора. Важното е да си убедителен…, и мотивиращ! Дали с пари, дали със заплахи, дали с политическо влияние….
То затова и изброените горе не са годни доказателствени средства. А и много тролове се навъдиха. Който ще да си агитира където иска и да си доказва каквото иска. Една жена, обаче така казала, видяла…

# 179
Какво да кажем за Светлето тогава. Мумифицирана външно и вътрешно.
Ами той май не я приема или поне не показва ,че я е приел,както беше с Мария
Не само, че не я приема, но дори не иска да вижда внуците си. Като цяло знам, че не са в добри отношения със Светлана и не я иска за снаха. Той дори не беше на сватбата им.. Светлана какво ли не направи след това, за да му се подмаже, но не й се получи..
Мария я бяха приели в семейството още от самото начало, както и дъщеря й.

Общи условия

Активация на акаунт