Звездни компромати - Август'22

• 337 522
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 180
Не са гаджета. Познавам и двамата.

# 181
Чак пък да не иска да се види внуците, не ми се вярва...
Може да не я харесва, но децата какво са виновни. Не мисля, че не се грижи и не ги подпомага.

# 182
# 183
Чак пък да не иска да се види внуците, не ми се вярва...
Може да не я харесва, но децата какво са виновни. Не мисля, че не се грижи и не ги подпомага.
Ами от години навсякъде пишат такива неща. Аз няма как да знам със сигурост дали е вярно, защото не ги познавам лично, но вероятно има доза истина в тези клюки.. Няма обаче и снимки, които да докажат, че ги вижда често и че са в добри отношения. Предполагам, че ако беше така, Светлана все щеше да качи някакви снимки в профила си, за да опровергае клюките.
Твърди се, че Гущеров не ги подпомага финансово и е оставил сина си да се оправя сам, както и че няма особено желание да вижда внуците си, защото не харесва Светлана и не я приема за снаха. Какво оправдание ще има, за да не отиде на сватбата на сина си? Мисля, че това е показателно..

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 17:59 от rose_33

# 184
  • Sofia
Има снимка с първото дете.
Скрит текст:

# 185
Той си има внуци от дъщерята на жена си, с която демонстрира близост

# 186
Има снимка с първото дете.
Скрит текст:
Да - писаха, че го е виждал, но за второто дете имаше статии, че до първата му година не го е виждал. След това - не знам. Други снимки има ли с внучката му, със сина му и Светлана? Аз поне не съм виждала.
Когато Христиан беше женен за Мария, беше друго. Те дори бяха кумове на сватбата на баща му, а после баща му и жена му кумуваха на сватбата на Мария и Христиан. Мария непрекъснато демонстрираше колко го уважава и все му благодареше. Личеше си, че е добре приета в семейството.

# 187
  • Glasgow
Дано не е така, децата какво са му виновни. А и той Гущеров син да не е пък особено добра партия, пияница, със съмнения за домашно насилие...Да е доволен старият, че не му е довел Азис все пак.

# 188
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дано не е така, децата какво са му виновни. А и той Гущеров син да не е пък особено добра партия, пияница, със съмнения за домашно насилие...Да е доволен старият, че не му е довел Азис все пак.
В Азис има повече секс, отколкото във Светлана.

# 189
Той май с Азис прави повече секс от тая веяна скумрия.

# 190
Ама как да няма общо с Азис...Нали бяха на някаква семейна почивка Гушеров младши, съпруга и Азис...И Тя беше се нагнездила в Азис поради някаква причина. Много съмнителна снимка. Не мога да си представя да отидем с моя мъж някъде, да вземем Азис с нас, колкото и приятел да ни е аз да му седна в скута.

# 191
Азис е константа, докато беше е Гущеров Мария колко дуета направи с него.😀

# 192
  • Варна
Май двойката гълъбчета са Азис и Гущеров, а жените са третия човек във връзката, там деца да раждат 😂

# 193
Николета в лайф във ФБ, били и блокирали ИС, заради някоя по- гола снимчица🤣🤣🤭🤭
В движение, като говори и се усмихва много по- добре от на снимка стои. Ако устата е малко по- малка и веждаците нв толкова черни ще е екстра.
Скрийншот ма не стана много:

# 194
Джино се е сгодил за приятелката му Кристиана
Скрит текст:
Меган Фокс и Кортни Кардашиан
Скрит текст:
Калина Паскалева
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Камелия
Скрит текст: