Звездни компромати - Август'22

• 335 906
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 925
Дамиано се е сблъскал челно с американската действителнност. Joy Значи Карди Б като си вее з@дника и пее за WAP може, а италианец като реши да го направи не може. Mask Mаneskin са супер разкрепостени и въобще не им пука, но щом са им позволили да излязат така на сцената е доста странно след това да ги цензурират.

На сцената всичко може. Нали е веднъж. После какво ще се пусне в ефира е друга работа. Иначе съм съгласна с мнението ти. Жени по прашки може, мъж - не. Защо такава дискриминация?
Междувременно Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 2 926
Сузанита
Скрит текст:
Жокера?

# 2 927
В едно интервю Галена казала,че отслабнала само с пилатес и приемала малко калории.Вярвате ли й? Защото аз не

# 2 928
Дамиано се е сблъскал челно с американската действителнност. Joy Значи Карди Б като си вее з@дника и пее за WAP може, а италианец като реши да го направи не може. Mask Mаneskin са супер разкрепостени и въобще не им пука, но щом са им позволили да излязат така на сцената е доста странно след това да ги цензурират.
Точно! Или оня дето му казвам Лил Гняс...даже и награди беше взел за  видеото на Монтеро. Задника на хетеро мъж явно също не е ОК.

# 2 929
  • София
Защото е бял. Ако беше черен, щеше да е себеизразяване. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 930
Не знaм кой ще повярва нa Галена , но по-добре така отколкото да “рекламира” начина , по който отслабва.

# 2 931
С пилатес се отслабва горе-долу, колкото с шах-мат. Joy Нядявам се да не ми се обиди сега някой фен на пилатеса.

# 2 932
Защо да се обиди, аз ходя на пилатес, заради гърба. Отслабване грънци

# 2 933
Хепи, де да знам. Често се намира някой тънкообиден да скочи. Току-виж се появи някой.

# 2 934
Пенелопе Круз
Скрит текст:

Лили Рейнхарт
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Кейти Пери
Скрит текст:

Софи Марсо
Скрит текст:

Кира Седжуик
Скрит текст:

Парис Джексън
Скрит текст:

Дженифър и Бен
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 00:01 от lilyofthevalley

# 2 935
Явно аз пак назад с информацията,ама Тейлър кога и тя сложи силикон в гърдите Astonished Не съм и голяма фенка ,и не я следя ама имах спомени ,че беше една от малко останали звезди без корекции по себе си Hushed

https://www.google.com/amp/s/www.yourtango.com/2019320591/did-ta … et-boob-job%3famp

# 2 936
  • В полите на Пирин планина
Мегън Маркъл за списание the Cut

Скрит текст:

# 2 937
Джесика Симпсън
Скрит текст:

# 2 938
Никола Борисов снима за Грация Кристина Милева с децата
Колко е красиво момичето на Кристина Милева, ще стане чудна красавица!
Не мога да видя добре лицето на момченцето, но то би трябвало да прилича на майка си. Браво на Кристина! Две разкошни деца, а тя все още е уникална мадама. Да гледа мис Крокс и да ръба нокти. Снимки с партито с баби и учинайки няма да видим, защото явно са в конфликт с всички

# 2 939
Коя/каква е тази Уенди с провисналата кожа?!
Уенди е ТВ водеща. Водеше предаването "The Wendy Williams Show". Много знаменитости не я харесваха, защото е доста цапната в устата и си казваше директно какво си мисли, без да й пука особено. Имаше и много драма около самата нея. Проблеми с наркотици и болест на Грейвс, съпругът й изневеряваше много. Тя беше все болна и не можеше да работи дълго време. Намериха кой да я замести, но накрая свалиха шоуто й от ефир. После от банката й замразиха сметките и остана без пари. В момента се съдят.

Общи условия

Активация на акаунт