Звездни компромати - Август'22

• 335 882
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 910
На мен хич не ми допадна комбинацията на тази рокля с тези обувки на Тоца.

# 2 911
  • Sofia
Тоци да не е залитнала по нумерологията 🤔 ?
На погачата на Бест бяха 40”орисници”,сега 22...
Партито е било на верандата в къщата
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 14:39 от Doli

# 2 912
Бачорски сутринта беше качил сторита от колата с Атанаска...пак беше недоволна и отегчена милата
То направо да се скриеш, гледай какъв нагъл поглед, Joy

https://www.instagram.com/reel/ChT1iF9op20/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Час и половина не ѝ е обръщал внимание Joy ,

# 2 913
Радостта на къщата.

# 2 914
  • Rock & Roll feeling ...
Коя е госпожата с прасетата?

Изпълнението на Манескин на МВН било цензурирано заради голото дупИ на Дамиано (и сиси на женки).
видео и снимки
Този гей ли е ? Не ми е ясен що за образ е ...
И с право са го цензурирали. Защо си гологъзи кльощавия задник?!

# 2 915
Явно аз пак назад с информацията,ама Тейлър кога и тя сложи силикон в гърдите Astonished Не съм и голяма фенка ,и не я следя ама имах спомени ,че беше една от малко останали звезди без корекции по себе си Hushed

# 2 916
Някой да ме светне, кой е този Бачорски. Понякога ми излизат в Инста, и сега като коментирахте се зачудих.

# 2 917
Още от звездната сватба
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 14:11 от alethea

# 2 918
Някой да ме светне, кой е този Бачорски. Понякога ми излизат в Инста, и сега като коментирахте се зачудих.
Собственик на фирма за почистване, превърнал се в бг мама знаменитост, по неизвестни за мен причини.

# 2 919
Собственик на фирма за почистване, превърнал се в бг мама знаменитост, по неизвестни за мен причини.

Ей тва е, зората на БезИзвестните! С инстаграм и тик ток, куцо, кьораво и сакато стана "известно".

п.п. Липсва ми повръщата иконка от едно време Grinning

# 2 920
Ивайла и мъж сa ми много хубава двойка .

# 2 921
Дамиано се е сблъскал челно с американската действителнност. Joy Значи Карди Б като си вее з@дника и пее за WAP може, а италианец като реши да го направи не може. Mask Mаneskin са супер разкрепостени и въобще не им пука, но щом са им позволили да излязат така на сцената е доста странно след това да ги цензурират.

# 2 922
Дамиано се е сблъскал челно с американската действителнност. Joy Значи Карди Б като си вее з@дника и пее за WAP може, а италианец като реши да го направи не може. Mask Mаneskin са супер разкрепостени и въобще не им пука, но щом са им позволили да излязат така на сцената е доста странно след това да ги цензурират.

На сцената всичко може. Нали е веднъж. После какво ще се пусне в ефира е друга работа. Иначе съм съгласна с мнението ти. Жени по прашки може, мъж - не. Защо такава дискриминация?

# 2 923
Нина Добрев
Скрит текст:
Уенди Уилямс
Скрит текст:
Меган Фокс преди
Скрит текст:
Джей Ло се оплаква от клипа със серенадата
Скрит текст:
Деси Цонева
Скрит текст:
Андреа
Скрит текст:
Емануела
Скрит текст:
Петканова
Скрит текст:
Сузанита
Скрит текст:

# 2 924
  • Sofia
Коя/каква е тази Уенди с провисналата кожа?!

Общи условия

Активация на акаунт