Звездни компромати - Август'22

• 335 816
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 045
Това лекарче от предишната страница ми изглежда като Кулагин от Али експрес.

# 3 046
Ударих едно търсене на Биомета, да видя кой е точно и да не ви досаждам с питане. За ултраскъпата кола ок, обаче гледам в някаква статия описват невероятната му резиденция  за 1 900 000 евро.  Преди 2-3 часа обаче ми изскочи някакъв тристаен в Лозенец във фийда за 510 хил. лв. и си викам ааа, ето,  ето, какво го величаят заради колата …. ,,средна” работа спрямо софийските панелки. 😂😂😂😂😂😂

# 3 047
Е, как не знаете д-р Панче? Какви клюкарки сте?

# 3 048
Колко е голям този син? Не съм срещала инфо, че има деца.
35+

# 3 049
Шарън Стоун на корицата на арабския Vogue. Споделила е, че наскоро по-млад мъж я е зарязал, защото е отказала да си сложи ботокс.
Скрит текст:

Кейт Бланшет на кориците на италианския, френския и испанския Vanity Fair. Не й стига една на тази жена Laughing
Скрит текст:

# 3 050
Ух, прекрасни жени! Особено Кейт.
Голям "мъж" и голяма "любов" е било щом заради това я е зарязал, мухльо. 😁

# 3 051
Имам чувството, че някои звезди се надпреварват каква драма да си измислят.

# 3 052
Лизо
Скрит текст:

# 3 053
Шарън отказва ботокс, но не и филтри на снимките. Wink
Кейт е уникална.
И двете са много красиви жени и с всички години, които само още повече ги красят.

# 3 054
Бившата жена на Бачорски emilia.lozanova пуснала днес въпроси. Ами тази жена е сто пъти по- красива от Атанасито, умна, забавна абе изобщо -класи!!!

# 3 055
  • София
Напълниха ми се очите с Шарън Стоун и Кейт Бланшет. Благодаря!!

# 3 056
Михаил Горбачов е починал...

# 3 057
Аз нищо няма да кажа...

# 3 058
Nicki Minaj печели Michael Jackson Video Vanguard Award на наградите VMA тази година. Тази награда е за цялостен принос в музиката.
Скрит текст:
От сцената е отдала почит на Майкъл и Уитни и казва, че й се иска все още да са тук.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 00:05 от daizy_g

# 3 059
Хилда Казасян си слага килограм фон дьо тен и никога не е с подходящия тон. А това, че е вечно усмихната и мила е маска.

Цвети не мисля, че се съобразява с мъжа си, даже обратното наблюдавам - има пълна свобода, развива си бизнеси и е изцяло съсредоточена върху развиването на себе си. Той ѝ дава да кара всички коли, даже в Монако от клипчетата се вижда как Цвети е the main character, а Ваньо невидим се вози в колата, докато Цвети кара и всички очи са вперени в нея. Ваньо ще излезе джентълмен, който се грижи жена му да се чувства като принцеса. Аз това усещане имам.

Общи условия

Активация на акаунт