Звездни компромати - Август'22

• 335 707
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 75

На мен ми е доста странен мъжът й на Ивет. С тези като изписани вежди - има нещо неприятно в него. Но тя все го хвали и казва, че е много щастлива с него - което си е важното.

# 76
Много ми е красива Ивет. Само тази мода с обърнато горнище на бански нещо не мога да я смеля още.

# 77
Аз се чудя при все че някои випаджии 2 изречения на кръст не могат да вържат по интервютата как ги пишат тези фермани в инстаграм с рекламна цел ...

# 78
author=Little heart
Фики с нова татуировка
Според мен не е ок, това момиче ще порасне и ще си има гаджета/съпруг един ден.  

Бащината обич и тази между съпруг и съпруга/партньори в живота няма нищо общо. Не виждам нищо нередно в татуировката и не знам с какво би била проблем, някой ден, когато момичето има  гадже/съпруг. Thinking

Голяма глупост е това с бъдещите гаджета и съпруг с татуса на баща й....

# 79

Алисия

Аз по принцип я харесвам, мисля, че е борбена мадама, която си мина през разни нейни битки - и там любовните триъгълници с Валери, Михайлов и Николета, и с корекциите нещо не можеше да се оправи, ту много, ту малко. Но финално се пребори за нейното си щастие с детето си и с музиката както тя си я харесва.

# 80
  • София
И аз я харесвам, тя се държа най-достойно в цирковете покрай Николета и Валери.

# 81
Ивет много я харесвам, каква жена! Ама тези ( . ) ( . ) май не са точно натурални?

# 82
Заради изкривена носна 👃 преграда, е какво да каже? Трябваше нещо да каже, след целия шум, и хейт който отнесе. Преди нали беше модерно да казваш :"Нямам силикон" и "естествено руса съм" Grinning
Тогава защо написа, че Преслава твърдяла, че няма никакви корекции? Simple Smile

# 83
Семейство Трифонови (Христо, Корнелия и дъщеря им). Участваха в Биг брадър фемили и All stars, ако някой ги помни.
Скрит текст:

# 84
  • София
Гледам, че Гергана Гунчева ще води спортните новини вече по БТВ. Та да питам тя разведе ли се с Петър Бакърджиев или беше само слух?

# 85
Бременната млада дама дъщерята на сем. Трифонови ли е?

# 86
Изпуснала съм, че Nicky Hilton е родила преди месец
Скрит текст:

# 87
Семейство Трифонови (Христо, Корнелия и дъщеря им). Участваха в Биг брадър фемили и All stars, ако някой ги помни.
Скрит текст:
Корнелия яката се е пипала. Няма нищо общо с преди. А дъщеря им беше кифльок още в Биг Брадър , а беше малка тогава . Май танцьорка беше.

# 88
И аз я харесвам, тя се държа най-достойно в цирковете покрай Николета и Валери.

Точно обратното според мен, рева по телевизиите, прави клипове с намеци, че каквото и да прави Валери все при нея ще се връща, пък той взе, че даже се ожени за Николета...иначе Алисия си е по-хубава от Николета, няма спор.

Особено към настоящия момент.

# 89
Бременната млада дама дъщерята на сем. Трифонови ли е?

Да, дъщеря им Десислава. Приятелят й е Елвин, танцьор като нея.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт