Звездни компромати - Август'22

• 335 727
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Гледам, че Гергана Гунчева ще води спортните новини вече по БТВ. Та да питам тя разведе ли се с Петър Бакърджиев или беше само слух?
Навсякъде пишат, че ще е заедно с бившия си съпруг в Бтв. Като цветарки обикалят по телевизиите всички.

# 91
Malia Obama
Скрит текст:

# 92
Бременната млада дама дъщерята на сем. Трифонови ли е?

Да, дъщеря им Десислава. Приятелят й е Елвин, танцьор като нея.
Скрит текст:
Майката се изживява като сестра на дъщеря си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
Не знам кои са тези хора, но на жената с кучето едната й ц.. стърчи от деколтето. И на втората снимка стърчи. Силиконът само за една ли е стигнал Grinning

# 94
Каква Ева?! 😁 Ивет Лалова е това. Така и не можах да я харесам
Ох,редактора пак се е намесил

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 11:17 от MG18

# 95
И аз я харесвам, тя се държа най-достойно в цирковете покрай Николета и Валери.

Точно обратното според мен, рева по телевизиите, прави клипове с намеци, че каквото и да прави Валери все при нея ще се връща, пък той взе, че даже се ожени за Николета...иначе Алисия си е по-хубава от Николета, няма спор.

Особено към настоящия момент.

Успя да се държи на ниво след всичките гнусни и долни провокации на Николета и поне не ѝ влезе в тона.
А Николета се раздаде максимално, дори коментираше в Папараци обувките на детето ѝ, че били мръсни.

# 96
Накрая си получи заслуженото Николета. Simple Smile

Не можеш да градиш щастие върху чуждото нещастие..

# 97
Е ,какво си получи? Хепи си е с Михайлов .

# 98
  • София
Вие сте по-напред с материала, някой разпознава ли човека с очилата на терасата? Всички присъстващи са го снимали, а не можем да разберем кой е?
Скрит текст:

# 99
Е ,какво си получи? Хепи си е с Михайлов .
Е, как какво? И тя вече не е с Валери, който навремето изостави Алисия с малко дете.. Същото се случи и с Николета, която искаше да гради щастие върху нещастието на Алисия. Никол също беше много малка, когато Валери и Николета се разделиха. Сега може да е щастлива с Михайлов, но не е с Валери. Това имах предвид..
Всичко се връща на този свят, особено пък на хора, които развалят семейства.

# 100
И аз я харесвам, тя се държа най-достойно в цирковете покрай Николета и Валери.

Точно обратното според мен, рева по телевизиите, прави клипове с намеци, че каквото и да прави Валери все при нея ще се връща, пък той взе, че даже се ожени за Николета...иначе Алисия си е по-хубава от Николета, няма спор.

Особено към настоящия момент.

Успя да се държи на ниво след всичките гнусни и долни провокации на Николета и поне не ѝ влезе в тона.
А Николета се раздаде максимално, дори коментираше в Папараци обувките на детето ѝ, че били мръсни.

Сега си спомням това. Грозно и глупаво. А Алисия казваше за дъщерята на Николета само добри неща (от рождените дни на Валери младши, където Николета с неохота пуснала Никол). Всичко се връща, Валери Божинов си я изпъди. Да, Михайлов я прибра, но тя доста скуба коси от унижението - да те изпъди Валери, дето е за смях на цяла България.

# 101
Николета е изневерявала нa Божинов с Михайлов .
Инaче цялата работа с Алисия беше грозна , помня че се заяждаше , че е стара 😬 Алисия не се е излагала така , факт е . Но също така Валери се кротна с Николета, редовно  е кръшкал на Алисия , то не беше Царско село , Златка ..
Мaрия също не е била “изпъдена” от Гущеров, както упорито се говори.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 12:05 от Candy_girl

# 102
  • Glasgow
Е кога е била изпъдена Николета, тя нали в неговия апартамент си живееше и след раздялата, с онази кръглата спалня Simple Smile))

# 103

Мaрия също не е била “изпъдена” от Гущеров, както упорито се говори.
А как е било ?
Баща ми познава стария Гущеров и ми е казвал,че се чуди как я е приел,като има предвид гордостта му  и самочуствието (най-добронамерено за последните две)

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 18:32 от MG18

# 104
Какво да кажем за Светлето тогава. Мумифицирана външно и вътрешно.

Общи условия

Активация на акаунт