Звездни компромати - Август'22

• 335 797
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 105
Taм си живее с Михaйлов сегa. В крайна сметка май са в добри отношения в момента всички . 😀
Мaрия и Гущеров се говори , че е залитнала настрани тя , както и че той е много ревнив и с кофти характер . Със сигурност той е искал да се съберат , от негов приятел съм го чувала , след раздялата тя отишла в Сен Тропе при Арабаджиеви и той си е страдал за нея. Старият имаше доста снимки с Мария, кумува на сватбата.
Какво да приема стария като преди Мария са били Алисия и Малина.😀

# 106
Виолета Марковска, харесва ми колко е естествена.
Ама този  бански не ѝ прави добра услуга
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 12:28 от alethea

# 107
  • София
Вие сте по-напред с материала, някой разпознава ли човека с очилата на терасата? Всички присъстващи са го снимали, а не можем да разберем кой е?
Скрит текст:
Има ли някоя по-добра снимка?

# 108
Joey King
Скрит текст:

# 109
  • София
Вие сте по-напред с материала, някой разпознава ли човека с очилата на терасата? Всички присъстващи са го снимали, а не можем да разберем кой е?
Скрит текст:
Не, тинейджърът е снимал, ама го е било срам да не се изложи, че е като всички любопитковци. 😃

# 110
Е кога е била изпъдена Николета, тя нали в неговия апартамент си живееше и след раздялата, с онази кръглата спалня Simple Smile))

Е просто я изостави, а апартамент и кола й остави да си прави снимки там.

Колкото за добрите отношения - Николета газ пи.. еше, като я изостави Валери. Беше почнала да се чекира по хотелите като “Николета Божинова”, уверяваше го “Обичам те Валери, и ти благодаря за любовта ти.”. Оо, голема драма беше, че той я изхвърли. Тя, голям сексапил и всичко, а той си чати с котета и не му пука. Те и хората почнаха да я наричат “малко коте”, а тя избесня, че искали да спят с Валери, защото тя е известна (😝😝😝😝). В един момент се усети, че стана смешна, и взе да го играе, че се разделили по взаимно съгласие и са големи приятели.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 13:03 от Beauty queen

# 111
Николета, Валери и Ники са в доста добри отношения. Николета и Ники живеят в дома на Валери, а той в апартамент на Ники.

# 112
Мда, много нещастна я виждам Николета. Хубаво дете, хубава къща, голряма любов.

# 113
Мaрия и Гущеров се говори , че е залитнала настрани тя , както и че той е много ревнив и с кофти характер . Със сигурност той е искал да се съберат
Сама си противоречиш. Уж тя му изневерила, а той искал да се събират, ама бил много ревнив. Последно, каква ти е версията? Joy
Нарита я с един куфар парцалки и 100 лева

# 114
Имах предвид, че не е било да я натири без причинно -за изневяра с Бирмата се говори , но че е страдал в факт. Както и да е , не ми се влиза в спор.😀

# 115
  • Glasgow
Николета помня, че при едната им раздяла с Валери, Алисия пусна някава песен от типа на -добре дошла в отбора на вторите...и малко след това Николета и Валери постнаха снимка от Малдивите, Николета написала 'Добре дошла съм...на Малдивите'Simple Smile) Аз все си мисля, че тези циркове ги играха за ПР, а иначе не е имало чак такова напрежение, все пак децата постоянно снимаха заедно по рождени дни, това дете някой нали го е докарал там, едва ли са се били Simple Smile
Колкото до Папараци и епизода, в който обсъждаха Валери младши, то си е срам за Иван и Андрей, Николета просто чете там написан текст. Нали никой не мисли, че Николета си е писала сценария.

# 116
Имах предвид, че не е било да я натири без причинно -за изневяра с Бирмата се говори , но че е страдал в факт. Както и да е , не ми се влиза в спор.😀
Е, изяснихме, че е наритана. А той дали тогава е искал да се събират, като е знаел за изневярата и и е ревнив?!

# 117
Не я ли наритаха, защото не спираше да се чекне навсякъде, не спираше и с участия?

# 118
  • София
Скрит текст:
Не, тинейджърът е снимал, ама го е било срам да не се изложи, че е като всички любопитковци. 😃
Възможно ли е да е този унгарски рапър и водещ

# 119
Жaлвaл се е на негов приятел , докато тя се е забавлявала в Сен Тропе с Арабаджиеви .

Общи условия

Активация на акаунт