Звездни компромати - Август'22

• 337 452
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Пише, че снимката е на Десислава Кулелиева от БНТ. Явно са решили истината на излезе наяве Joy

# 136
Еми, цирка се разпадна, беше време и маските след тях.
https://bntnews.bg/news/smyanata-na-vlastta-snimki-1203347news.html

# 137
Поне на излизане от тая зала да се бяха държали малко по-зряло, а не толкова егоистично вглъбени единствено в общата тръпка.
Не само папараци, пълно е с камери, как не загряха, че всяко дихание и докосване там се документира.

# 138
Не я е хванал за ръката, така изглежда от начина на снимане.

# 139
  • София

Да, така е наистина. Все едно са ръка за ръка хванати.

# 140
  • София
Не знам какъв е ъгълът, но са доста близо един до друг, почти рамо в рамо. И това ли е от ъгъла? Стълбището е достатъчно широко.
Айде да се взимат влюбените, че да мирясат.

# 141
Лечева много се е вталила.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 19:56 от bubanka

# 142
  • Стара Загора
Браво на фотографа–снимано в точният момент.
Като обобщение на всичко с което се спекулираше,гадаеше и тройни експертизи уж се правеха.
И да не са хванати за ръце езикът на тялото говори –заедно сме! Wink

# 143
Гълъб Донев е един от най-добрите специалисти по социални и трудово-осигурителни въпроси. В НОИ направи доста добри неща навремето.
Мен по-скоро ме притеснява това, че точно той е Министър-председател. Навежда ме на мисълта, че фокусът пак ще са пенсии и едни пари да се раздадат през тези 2 месеца. А това до нищо хубаво няма да доведе.

# 144
Излязоха и публикации в други медии. Няма шега и няма измама, нищо просто не изглежда така сякаш…, баш си е така!

# 145
  • Пловдив
На снимката нейната лява ръка е леко сгъната и не се вижда.Неговите длани се виждат и двете. И аз не мисля че се държат за ръцете, което не значи не няма нищо между тях де.

# 146
  • София
Аз дочух, че жена му е заминала за Канада. Случват се тези неща, нищо невиждано.

# 147

Това за тези, дето все нещо не виждали както трябва

# 148
И как си е извъртяла ръката, за да го хване, че не ми се връзва нещо? Ясно личи нейната бяла ръка, пръстите сочат към него

# 149
Аз ще чакам снимки на други фоторепортери. Ако са се държали за ръце, взе някой ще е направил читав кадър. Лупа бг да ме извиняват

Общи условия

Активация на акаунт