Звездни компромати - Август'22

• 337 480
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 150
Без значение за къде го държи, плътно допряни са един в друг, което се случва само ако хората са много, много близки. Мисля става ясно, че не са само колеги. Което изобщо не ме интерсува по принцип , жена му да мисли как и дали ще си го прибира. Ние що ще чиним зимъска, Кирчо е лесен, Ленчето дваж. Имаме стократно по- сериозни проблеми от това с кого и дали си ляга екс премиерът ни. Пак фокусът не е на център, хляб няма да има, но зрелища - на корем!

# 151
Не ми трябват други снимки. Някой каза езикът на тялото. Сори, но човек който не уважава жена си, няма как да уважава народа си.

# 152
Ето още една снимка.

# 153
  • Sofia
Грозно заяждане на Тоца срещу Капанов 🤨

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 16:07 от Doli

# 154
Браво на фотографа–снимано в точният момент.
Като обобщение на всичко с което се спекулираше,гадаеше и тройни експертизи уж се правеха.
И да не са хванати за ръце езикът на тялото говори –заедно сме! Wink
Ленчето е сгодена !!
Просто е отдадена на каузата Simple Smile

# 155
Клетата Тоцинка, много е семпла. Иска ѝ се да се похвали, ама защо така дърварската, че и с изпадане в конфликти... Би трябвало да е по-ошлайфана вече, не е на 20 години.
----------
На последната снимка с прегръдката е К. Константинова.

# 156
Константинова както винаги екзалтирана на макс.

А Лена е царица на измъкванията…, това Харварда голяма работа…

# 157
БНТ са добавили нови снимки към публикацията си.
Скрит текст:

Не знам и аз на какво да вярвам, но тези двамата никак не са трудни за компрометиране.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 16:15 от dreamer🌺

# 158
  • София
Клетата Тоцинка, много е семпла. Иска ѝ се да се похвали, ама защо така дърварската, че и с изпадане в конфликти... Би трябвало да е по-ошлайфана вече, не е на 20 години.
----------
На последната снимка с прегръдката е К. Константинова.
Калина изглежда непрекъснато като напушена - то стойки, чупки, лендзене, неадекватни тоалети.

# 159
За мен това е много жесток фотошоп.
Права си.Гледах клипа на България онеър,не са хванати за ръце.Три пъти го изгледах

# 160
има и видеоклип никъде не се вижда хващане за ръка.

# 161
Кирил Петков е политик,какво ме засяга личния му живот,та толкова се коментира?

# 162
А защо въобще е трябвало да излязат заедно от Парламента?

# 163
Наистина ли повярвахте, че ще излязат хванати за ръце? Rolling Eyes

# 164
  • София
----------

Батинкови са го ударили на плющене и софри. Как да няма корем Тати Бати? Все едно е глътнал футболна топка.
Иначе с сладур, грижовен, готвач, че то иначе това чудо Антония кой може да го търпи. Толкова отчаяно иска да докаже, че всичко е перфектно в нейния свят, че вече става жалка. Забелязвам, че още не се показва, въпреки че четох, че за 2 седмици е свалила всички килограми от "фамозната" си фигура, но явно все още не е достатъчно перфектна за собствените си високи критерии. В едното видео се чува Бест да казва: Ready, steady, go и коментарът на маминка: Ми дааа, който ходи на английски детска градина, знае перфектен английски. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт