Звездни компромати - Август'22

• 336 175
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 565
Прилича на краварка.
Каква е тази коса бе?😀

# 2 566
  • Бургас
Ужасна е новата на Пике, не може да стъпи и на пръста на Шакира.

# 2 567
То и Пике изглежда като селски бек на тази снимка Simple Smile

# 2 568
Ама много си пасват Пике и новата му, чак ми е чудно, че им се чудите.

# 2 569
Аз не знам на какъв пръст може или не може новата му на Пике да стъпи, ама според мен Шакира се оттърва 😁
Нищо, че преди няколко дни тук се вихреха любезни съфорумки, дето обясняваха, че на 45 е нормално да те зарежат заради по-млада и един вид така й се пада на Шакира 😉
Ама аз тоя Пике никога не съм го харесвала, той и за футболист не става много според ММ, а и доколкото четох в разни публикации, бил правил опити да се връща при Шакира в началото на скандала, ама е бил наритан. И за отворена връзка имал наглостта да напира, ама и там греда.
Шапка й свалям на жената, че не си го е прибрала обратно. Хич не й трябва. Светът е пълен със свестни мъже. А и по-хубави от Пике.

# 2 570
  • София
То и Пике изглежда като селски бек на тази снимка Simple Smile
Абсолютно, като селски ергенин на път към селския събор. Какъв е тоя завит перчем? 😂😂😂

# 2 571
  • София
Мислех, че неписано правило е мъжете да подменят жените с по-млади и по-хубави. Тоя Пике голям муньо излезе. Joy

# 2 572
  • София
Един коментар под снимката на Пике : "Шакира от алиекспрес". Grinning

# 2 573
Мислех, че неписано правило е мъжете да подменят жените с по-млади и по-хубави. Тоя Пике голям муньо излезе. Joy
Аз като ви казвам, че външният вид на мъжа няма нищо общо с мъжко поведение вие не ми вярвате. Joy

# 2 574

Джеф Безос започна тоя тренд. Така им се полага на всички рогоносци. Само грозни и смачкани жени за тях!

Линда Еванджелиста показва какво носи в чантата си. Ползва Биркин от 1985! Аз съм втрещена колко лекарства носи със себе си. Мислех, че само Наоми е чалната.
https://www.youtube.com/watch?v=mJfXwe6Wd4Q

# 2 575
Линда защо се е забрадила така ?

# 2 576
А, не, Пике трудно ще надмине Безос по грозна жена, особено по тип траверс. Не че таз девойка е хубавица, но на Безос е някаква отделна лига. А доколкото съм разглеждала снимки, първата му жена е много по-хубава. Но човекът явно е искал грозна.

# 2 577
Изглеждат като току що станали от чаршафите, закъснявам за събитие, без време за гребен дори.

# 2 578
  • Glasgow
Даже аз дето се нося като някакъв homeless в ежедневието имам по-добре оправена коса

# 2 579
  • София
Линда защо се е забрадила така ?
Защото е опъната с тиксо, ластици и всякакви такива неща, за да прилича на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт