Звездни компромати - Август'22

• 336 018
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 775
Според мен бугатито не отива до Западна Европа на собствен ход, направо е изключено такова нещо. Превозват го с нещо.

Иначе евала на мъжа - пак му забравих името, - че сяда до жена си и ѝ дава ключовете на колата за милиони. Като знам какви драми съм чела във форума на тема "той не ми дава колата си", този явно е рядък екземпляр.

# 2 776
Честно казано приличат на брат и по-малката сестра. Бачорски и Атанаска.
Пресоляват манджата,като Антония.

# 2 777
Много харесвам Цвети, колите и кучовците, следвам я в Инстаграм и последното, което мога да кажа е, че е надута или демонстрира нещо.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 21:17 от caprice

# 2 778
Цвети и бугатито много ми харесват и се радвам, че има такъв интерес към тях. Писна ми да ни определят като най-бедната страна в Източна Европа, та нека си имаме и такива като тях.
Симона Пейчева като готвеше в ЧНТ демонстрираше висок стандарт. Много е зле иначе, разглезена кифла.

# 2 779
Слушах интервю на Бачарски при Тото. Никак не оставя впечатление за рязко забогатял.
Бях супер предубедена за него, но останах с добро мнение след интервюто, най-вече за самоиронията, която притежава.
Каза, че данък обществено мнение не плаща и какво публикува в личните си профили в социалните мрежи, най-общо казано, си е за негов кеф.
На мен ми прави впечатление как новата му жена много често на снмки се грижи и за момиченцето му, а с бившата си е в добри отношения, за да успее човек да има такива отношения в семейството си, не е съвсем куха хралупа. Преди ми беше "каква е този уанаби звезда, правеща се на клоун", но сега ми е доста по-симпатичен. Шаренички са, но някак усмихнати и безобидни, не инфлуенсват, не рекламират, не излизат отвсякъде и не държат тон "гледайте, завиждайте".

# 2 780
Цвети и бугатито много ми харесват и се радвам, че има такъв интерес към тях. Писна ми да ни определят като най-бедната страна в Източна Европа, та нека си имаме и такива като тях.
Симона Пейчева като готвеше в ЧНТ демонстрираше висок стандарт. Много е зле иначе, разглезена кифла.
Такива като тях принципно не допринасят за общото ни реноме, а засилват очебийния контраст, което ни прави още по- нелепи. Иначе щом са успели, ако има ,,труд и пот”, да, нека има такива хора. Въпросът е обаче не само повече да станат такива, а да няма този контраст между         беден народ и много богати единици- малко държавна политика. Иначе изглежда по- скоро смешно, отколкото престижно.

# 2 781
Аз съм го виждала на живо направи ми впечатление за земен и сърцат човек за разлика от баща гущеров който е голям простак ...

# 2 782
На Бачорската фамилия много им личи коренът, закваската и всичко останало! Да са живи и здрави и да си снимат кока-колите, черните балони и розовият му панталон.
Видях, че хората много коментират седалката на Бугатито (не разбрах защо), това, че очевидно колата е на съпруга й, както и много зле направените й устни. Те не знаят, че устни тип "лейди Мара", у нас са златен стандарт. 😀

# 2 783
Симона Пейчева преди месец я видях на паркинга на Фантастико. Беше пълно с коли и хора. Тя дойде с един джип, след малко дойде шугър деди. Тя започна да го целува, щеше да го изяде, големи прегръдки, голямо чекнене. Ако имаше къде да легнат, щяха да продължат...

# 2 784
Симона гимнастичката като видях, че все се обсъжда мъжа й, потърсих, аз мислех, че е момиче на 21-2, тя е 37 годишна жена, за какъв sugar daddy тогава става въпрос? Да, имат осезаема разлика в годините със сигурност, той може и да е попреминал 50-така, но говорим за 37 годишна осъзната жена все пак. Нищо фрапантно, даже не знам дали имат 20 годишна разлика, тя много младее.

# 2 785
На мен Бачорски са ми симпатични и от всички бг “звезди” май само тях бих последвала. Има доста поза и при тях, но някак не е толкова фрапантно. Весели, с чувство за хумор и самоирония, нищо не рекламират, дечицата са големи сладури. Разтоварват ме. И най-вече Бачорски изглежда добряк и много се грижи както за новата и общото им дете, така и за момиченцето от предишната жена. То често е при него и си го гледа както си му е реда. А много български мъже при такава конфигурация зарязват голямото дете на бившата и считат, че да хвърлят едни пари на месец е достатъчно.

# 2 786
Много ви харесва Бачорски, а само си помислете на колко е оставил предишното си дете и жена, щом скоро е навършило 3 г. Не им знам историята, но ако той е инициаторът, това е супер гадно, пък каквото ще да прави сега за детето си.

На Биометови се радвам. И двамата ми допадат. Не мога и да си представя сигурно какъв точно начин на живот водят. Само се чудя въобще къде успяват да карат тези скъпи коли... По пътищата на България се съмнявам, че ще ги опазят.

# 2 787
Бачорски си е качвал клипчета и от нискотарифни авиокомпании. И то без притеснение. В този смисъл, не мисля, че е някакъв надут самозабравил се.
Вие представяте ли си Тоца да признае, че лети до простосмъртните в икономи класа Joy

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 15:30 от ver4eto_sv

# 2 788
Тези коли едва ли Биомет-а ги купува с идеята да имат практическо приложение. Освен ако то не е свързано с това да ги прати до Монако и да демонстрира, каквото там демонстрира. А и по принцип тези коли не се купуват с общоприетата цел да е вещ, която да ти служи да се придвижваш в ежедневието.

# 2 789
  • София
Не харесвам ни Бачорски, ни Биометови.
Продукти на тежко мутренска и изгнила чалга-култура.
Ни са благородни, ни са меценати. Даже парвенюта не са.

Харесвам Васил Терзиев/екс-Телерик, но той инстаграм няма и няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт