Звездни компромати - Август'22

• 336 003
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 820
Е, да-може да е остаряло името, но чак пък скандално.

# 2 821
Само не разбрах какво му е скандалното на името Атанаска?

Явно не си го харесва името щом се е прекръстила на Атанасия
Скрит текст:

А дъщерята Емели ми заприлича на Сираковата Славея с нейната Емили/Амили
а като видях снимката с черните балони си помислих, че Бачорски става на 31 години
докато не прочетох текста
че Емели става на 3 години
а Даниел на 1 година

Аз пък няма да казвам черният балон единица на какво първо ми заприлича 😉
Проблемът е е моето подсъзнание.

Името Атанаска е кофти, но хубавото му е, че може да се смени. А той как да си смени ред нек фейса. Сори, преди цикъл съм и съм зла 😈

# 2 822
Да се подиграваме на името Атанаска или на Бачорски, че е червендалест не е мн на място и двете неща не зависят от тях, ни името си е избрала тя, ни боята той. Мога да се възмущавам, ако някоя си е отрязала носа зорлем или се е напарвила на мис Пиги в сурата, но на приорадни дадености, независещи от човека, не виждам какво може да се направи.

# 2 823
  • софия
Уенди Уилямс (отваряте на собствена отговорност).
Скрит текст:
Робин Тикъл и годеница
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 16:11 от bubanka

# 2 824
В Монако сигурно са били втрещени от устните на Цвети, затова са ги коментирали. Устни тип кокоше дупе не са модерни никъде освен в БГ. Grinning

Биомета и жена му не рекламират в Инста щото не им се налага. Като имаш кола за 5 милиона едва ли си опрял до реклами в Инстаграм. Joy

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 15:35 от daizy_g

# 2 825
В Монако сигурно са били втрещени от устните на Атанаска, затова са ги коментирали. Устни тип кокоше дупе не са модерни никъде освен в БГ. Grinning
Тази е Цвети.

# 2 826
Да се подиграваме на името Атанаска или на Бачорски, че е червендалест не е мн на място и двете неща не зависят от тях, ни името си е избрала тя, ни боята той. Мога да се възмущавам, ако някоя си е отрязала носа зорлем или се е напарвила на мис Пиги в сурата, но на приорадни дадености, независещи от човека, не виждам какво може да се направи.

Май не се изразих ясно, не се подигравам на името и никога не бих коментирала имената на обикновени хора, непублични личности или смислени публични такива.

В случая обаче прави изключително комично впечатление очеизвадният контраст между огромните претенции и драпането за лукс, елит и всичко по-по-най и… неоспоримата, невъзмутима, брутална реалност на супер обикновеното, леко провинциално име с всички стереотипни асоциации за едни определени социална среда, култура и сой, които то носи (и които притежателката му по всичко личи, че напълно оправдава).

За пръв път чувам за тези измислени герои и се разрових. Жената си се представя като Атанасия, както и предполагах, ето тв интервю: https://nova.bg/news/view/2022/07/22/376932/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D … 0%B4%D0%B5%D0%BE/

Тук също се изпуска и си казва, че се е запознала с мъжа си в социалните медии, като той ѝ е писал пръв и то по време, когато дори още не е имала лична карта.

Толкова за разбивачките на семейства. Ако не беше тя, щеше да е някоя друга.

И той доста самодоволен изглежда. Нещо не ми е много жал за тях.

# 2 827
Бачорски специално често пуска сторита с кампании за хора, които имат нужда средства за лечение и призовава да се дарява. Това, че ги полуляризира и достигат до повече хора е достатъчно.
Не, не е достатъчно. Абсолютно недопустимо е да призовава, ако не дарява.
Мине не мине някоя седмица и започвате с този чистач и жена му. Грам не са за тази тема.

# 2 828
  • Berlin
Чакайте малко, първа лична карта се издава на 14г. Надявам се, че не е било така.

# 2 829
Чакайте малко, първа лична карта се издава на 14г. Надявам се, че не е било така.

Май точно така си е било, защото той видимо се притесни и я прекъсна да не си помислят хората, че нещо “нелегално” са правели. Тя се сепна и каза “Ние само прилични неща си пишехме тогава.”

# 2 830
По повод Биомет и Бачорски, аз следя много състезатели на формула 1. Там пари с лопати да ги ринеш. Ако им отворите профилите. Ще си кажете, че са най-обикновени и нормални хора. Всички родени с пари и изкарващи много пари. Живеят в Монако, пътуват с частни самолети до LA. В началото като почнах да ги следя и се чудих как е възможно, тука пикли с два лева в джоба демонстрират в пъти по-висок стандарт от тях

# 2 831
По повод Биомет и Бачорски, аз следя много състезатели на формула 1. Там пари с лопати да ги ринеш. Ако им отворите профилите. Ще си кажете, че са най-обикновени и нормални хора. Всички родени с пари и изкарващи много пари. Живеят в Монако, пътуват с частни самолети до LA. В началото като почнах да ги следя и се чудих как е възможно, тука пикли с два лева в джоба демонстрират в пъти по-висок стандарт от тях
Защото състезателите на формула 1 не го демонстрират този супер висок стандарт по този начин. Всъщност точно тези демонстрации издават новобогаташите от останалите и комплексарите от некомплексарите. Grinning

# 2 832
  • Sofia
Formula 1 е елитен спорт и противно на очакванията за състезание с бързи коли там не са някакви гамени. Напротив, повечето състезатели са стигнали дотам с жестоки усилия, дисциплина, немалко семейни пари и изобщо не са кои да е. Като следящ спорта винаги ми е правило впечатление, че в болшинството са спортсмени, джентълмени, интелигентни момчета. Да не говорим за какъв график става дума, нямат време за изцепки.
Наскоро ходих на състезание от Формула 1, направи ми впечатление, че такава атмосфера са наложили и сред феновете - няма кавги, пререкания, бяхме фенове на различни отбори на едно място, всички пеят, коментират, вълнуват се, без да хулят противника.

# 2 833
Има нещо сбъркано. Какъв стандарт виждате в българските демонстрации? Аз обикновенно се заливам от смях.

Доган се жени и нета е залят от снимки със скъпо порше и костюм и типичен бг фон. Имаше и снимка с отворените ни кофи за боклук за фон, която не намирам.

Скрит текст:

Другите звезди, мятат фалшиви чанти на масата, като чанти с марули, да демонстрират кой знае какво.

Чекнат се полуголи с устни като вакум помпа и безумно количество видими корекции и филъри на килограм. Общо взето сме като ХХЛ  телевизия 24 часа, на живо.

# 2 834
Правиха ли сватба вече Бачорски? Февруари месец разбрах от организатор, че готвят грандиозна сватба. Но после не съм чула да са се женили?

Общи условия

Активация на акаунт