Звездни компромати - Август'22

• 335 864
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 075
Това идвах да кажа - роклята на Джулиан Мур хем й стои потресаващо, хем е много грозна сама по себе си.
Разглеждах Безосови сега, честно ви казвам той ми е много по- хубав от нея. Има нещо чаровно в лицето, прилично сложен, не ми е грозник. Тя прилича на нещо средно между травестит и маман от виетнамски бардак.

# 3 076
Безосица обаче има хубаво тяло. Може това да е търсил.

# 3 077
  • Sofia
Безос е много добре сложен сега, ситуацията по време на брака май не беше същата.

# 3 078
  • Cофия
Моля ви, вижте клипчетата в инстаграм на Мама Ния и тати Бати, сега последните, със "собственоръчно набраните гъби". Няма такъв смях!
Но, признавам такъв плот готварски не съм виждала.

# 3 079
С този тоалет Лизо е като огромен чувал за боклук. 👀

# 3 080
  • Sofia
Моля ви, вижте клипчетата в инстаграм на Мама Ния и тати Бати, сега последните, със "собственоръчно набраните гъби". Няма такъв смях!
Но, признавам такъв плот готварски не съм виждала.

Има ли снимки или видеа от тази сутрин 😁🍄 ,че с тез собственоръчно набрани около “..тяхната къща на голфа”....🤔

# 3 081
Личи си, че четат тук или някой им е казал какво се пише 😉 На мен ми се струва забавен мъжа на Антония, добряк : https://www.instagram.com/reel/Ch48rp1ghK_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 3 082
Тези са луди. Кой яде собственоръчно брани гъби? Антония е от Перник и би трябвало да знае добре историите на най-големите гъбари, които са изтровили целите си семейства.

# 3 083
100 пъти повтори “Пирин Голф” 😁

# 3 084
Пирин Голф ни  е Сейнт Мориц Kissing Heart

Антония се държи с него като с малко дете - кажи сега това, покажи онова, ама защо каза така, а не онака...

# 3 085
Точно одеве говорех с една приятелка за Тоци. Те са близки. Тати Бати доста бил отслабнал, каза, че е ортопед, но не зная дали и на нея така и е било представено или просто търгува с ортопедични материали. Иначе Тоца щеше да ни надуе главите, че е Д-р Батинков!
Каза, че тя е доста обезобразена в устата, но явно тати си я харесва. Наричал я злато и и давал собственоръчно да опитва храната. Иначе Батинкова наистина се е изпокарала с родителите. Това от мен. 😁

# 3 086
Бившата жена на Бачорски emilia.lozanova пуснала днес въпроси. Ами тази жена е сто пъти по- красива от Атанасито, умна, забавна абе изобщо -класи!!!
Съгласих се, момичето е прекрасно..

# 3 087
  • Sofia
Как да е отслабнал?!,същият пухчо си е,но е симпатяга...

# 3 088
Обаче имат як котлон. Trollface

# 3 089
  • Sofia
Еее,ти пък котлон 🤨
Специална скара за тепаняки 🤑

Това открих,но не видях цената
http://www.bisbg.com/bg/gril-tepanyaki-nastolen-plosak/tepanyaki … oni-elektricheski

Общи условия

Активация на акаунт