Звездни компромати - Август'22

• 335 843
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Големи любители на азиатската кухня са Батинкови. Очаквам тати Бати да си направи готварско предаване в някоя телевизия, а Антония да кудкудяка край него. Ще кажеш, че са закърмени с източната кухня. Просто обикновени сноби. Simple Smile

# 3 091
Харесват ми, личи си, че си пасват. Батинков изглежда доста забавен и голям добряк. Браво на Антония, да си го пази.

# 3 092
Покрай темата започнах да следя Тоци и мУж и трябва да си кажа,че са ми много симпатични 🙈.
Да цитирам класиците-живучкат си живота!

# 3 093
Безос малко ми прилича на Хари от "Сексът и градът", a приятелката му може да е пример за "Celebrity Plastic Surgery Gone Wrong"
Скрит текст:
Лизо си е "в крак" с модата. Баленсиага нали продават "чанта" за боклук за $1,790.
Скрит текст:
Биляна Йотовска и семейство
Скрит текст:

# 3 094
Биляна и Митко ме кефят. Толкова години заедно и не съм чувала скандали около тях.

# 3 095
  • София
Биляна и Митко ме кефят. Толкова години заедно и не съм чувала скандали около тях.

Не го ли вкараха в затвора Митко по едно време?

# 3 096
Любовната история на Михаил Горбачов и неговата любима Раиса.
Скрит текст:

# 3 097
Точно одеве говорех с една приятелка за Тоци. Те са близки. Тати Бати доста бил отслабнал, каза, че е ортопед, но не зная дали и на нея така и е било представено или просто търгува с ортопедични материали. Иначе Тоца щеше да ни надуе главите, че е Д-р Батинков!
Каза, че тя е доста обезобразена в устата, но явно тати си я харесва. Наричал я злато и и давал собственоръчно да опитва храната. Иначе Батинкова наистина се е изпокарала с родителите. Това от мен. 😁

Тя Тоцинка в началото го рекламираше точно като лекар ортопед, даже в тази тема потребителки проверяваха лекарските списъци и няколко пъти се писа, че не е никакъв ортопед. Някаква митомания я беше обхванала тогава.

# 3 098
Следвах Биляна [Йотовска] и я харесвах, но наскоро научих това за мъжа ѝ (мутра) и я unfollow-нах. Не мога да си представя, че нормална жена ей така ще си живее с убиец.

(п.с. преди да разбера за него, пак ми бяха странни: с какво тоя [никакъв] мъж държи тая жена толкова години. Казвала съм го и тук, според мен ѝ вменява, че ето, всички по заведенията и танцьорките там са к*ви, но благодарение на него и "здравото" им семейство, Биляна не е такава.)

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 11:04 от .Hazel.

# 3 099
На мен тези двамата никак не са ми приятни. Тя ми е неестествена, а той чисто и просто - противен.

# 3 100
мъжът на йотовска ми е много противен. гледах го за кратко и в някакво предаване със смяна на жени. много претенции, много чудо. даже сатрап ми се видя. много са ми фалшиви и двамата.

# 3 101
Йотова ми падна в очите, не може да парадираш с начина си хранене и в следващия момент да ми рекламираш всевъзможни глупости, като например кубети.

# 3 102
  • София
Измъчва ме един въпрос. Батинкови фемили две къщи ли имат или е само една? Аз за онази с фототапета се сещам. Тази в Пирин голф същата ли е или друга?

# 3 103
Че друга де. Тая тука е Витоша палас, а другата Пирин голф.

# 3 104
Доста неподходящо за възрастта си е облечено детето на Йотовска.

Тонка, от снощното видео разбрах, че имат къща в Бояна и в Пирин Голф.

Общи условия

Активация на акаунт