Звездни компромати - Август'22

• 336 508
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Аха, ясно - благодаря за отговорите. Hug
И на мен ми се стори, че са две различни къщи, но някак втората като че ли не беше добре презентирана, както първата. Grin А снощното видео не съм го гледала, че нямам нужното търпение, а ето, че изпускам съществени моменти.

# 3 106
  • Sofia
Сигурно скоро са я придобили,з-то при предишни включвания от там /докато беше бременна/,тя не парадираше с нея..

# 3 107
Не харесвам Йотовска и мъж. Много изкуствена ми е, пренавита, позьорка. Детето яде здравословно, рекламира си книгите и на края -кубети. И детенцето се опитва да вкара в някакъв ИГ начин на живот, което изобщо не ми харесва.

# 3 108
Доста неподходящо за възрастта си е облечено детето на Йотовска.

Тонка, от снощното видео разбрах, че имат къща в Бояна и в Пирин Голф.
И на мен облеклото веднага ми направи впечатление, с това огромно деколте… много странен избор.

# 3 109
За първи път гледам клипче на Мам Ния и Тати. Искрено си казвам, че според мене четат темата и се спукване от смях за мнението ни към тях. Вече съм сигурно, че яко ни се подиграват и тези снимки и пози са да нинбъзикат след това какви съчинения по картинка си правим. За това си мисля, че той се включва в "цирка". Не че съм започнала да я харесвам Joy просто си казвам

# 3 110
Е, със сигурност е така. И не само тя чете темата Wink
Отделно колко "журналистки" преписват....

П.П. изкарвате хляба на някои женички Grinning

# 3 111
Де да можеше и Джей Ло да чете тук, или някой от наследници на М.Дж., или другите световни звезди!

# 3 112
Оо, редовно преписват по статии. Има и текстове, които са дословни! Явно доста ги мързи да го преразкажат поне 😅

# 3 113
  • Sofia
Чете,чете Ния 😁🍄👍
Скрит текст:

# 3 114
  • София
Гъби с яйца? Бляк. Иначе яко се бъзика Антония.

# 3 115
Моля ви, вижте клипчетата в инстаграм на Мама Ния и тати Бати, сега последните, със "собственоръчно набраните гъби". Няма такъв смях!
Но, признавам такъв плот готварски не съм виждала.

Има ли снимки или видеа от тази сутрин 😁🍄 ,че с тез собственоръчно набрани около “..тяхната къща на голфа”....🤔
Тоци е жива и ще хапва друго ястие с гъби.

# 3 116
С Бередин ѝ беше по-лесно да привлече внимание - бижута, сватби, пътешествия, а сега... "пратих ортопеда за гъби и сирене".

# 3 117
Де да можеше и Джей Ло да чете тук, или някой от наследници на М.Дж., или другите световни звезди!
Ааа по-добре, не, няма нужда! И да можеха да влязат и да разбираха и 1 коментар нямаше да могат да прочетат за него, защото всичко се замита за секунди. А и да успееха да прочетат нещо щеше да бъде колко е смотан баща им, как няма тестостерон  и какъв гей е. По-добре не. Mask

Важното е, че Дъ Бест ще може да чете след години за мама и тати в темата. Blush

# 3 118
  • Пловдив
Чете,чете Ния 😁🍄👍
Скрит текст:
Тоци, изречение може да завършва и с точка.

# 3 119
Гъби, яйца и козе сирене?!!? Честно ли, даже не мога да си представя тази манджа с грозде.
(Puke)

Общи условия

Активация на акаунт