Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 239
  • 501
  •   1
Отговори
# 210
Лейди Луиз има няколко операции на очите, повечето са като дете.
Не виждам кое нейно действие говори, че е срамежлива или с ниско самочувствие.
Напоследък се източва и става все по-симпатична. Ходи с роклите на майка си, но модата може да не е най-важното в живота и`.

# 211
Не знам дали ми изглежда по- симпатична, честно казано си ми изглежда направо възрастна.

# 212
Просто и трябва един по младежки стил на обличане и ще е екстра, примерно дънки и блузка. Щом като дукесите, които са два пъти по-възрастни ходят така, не виждам защо тя да не може.

# 213
Може да не я интересува как се обличат дукесите.

# 214
  • Някъде там
Между отдаване на голямо значение  и сляпо следване на модата и обличане на тоалети за жени на средна възраст, има много други възможности.

Лихтенщайн са имали национален празник.

# 215
  • София
Може да не я интересува как се обличат дукесите.
Съвсем друго нещо казва Iris.
Изглежда като сестра на майка си Луиз, не мога да реша по-голяма или по-малка. За последната снимка конкретно.
Симпатична девойка стана, красавица няма да бъде, но поне да не се състарява без време.

# 216
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
За мен лейди Луиз е много чувствително и възпитано в традицията на старите маниери момиче.
Съгласна съм с мненията, че облеклото и често не подхожда на годините. Не говорим да се облича
като Кейт или Меган, а като младо, пълно с живот момиче. Тоалетите и често
биха отивали на по-зрели жени, но Луиз явно така се чувства добре и отива
на меланхоличния и спокоен профил. Иска ми се и на мен да я виждам в по-младежки,
весели и разчупени тоалети, но никой не ме пита Sweat Smile
Аз лично много бих се радвала ако я направят работещ роял.
Досега в каквито инициативи/прояви съм я виждала винаги ми е правила много добро впечатление.
Изпълнява си ролята, сдържана, леко дистанцирана и не толкова открита и сърдечна.
По-скоро затворена и срамежлива, истинска английска лейди от старо време в тялото на младо момиче.
Честно, направо ми прилича, че е като излязла от някой роман на Джейн Остин.
За страбизма не искам да пиша, защото никой не е застрахован и слава богу проблема
на момичето вече е оправен.

# 217
https://www.tialoto.bg/media/files/resized/article/615x348/966/b … 72966-7049807.jpg
На тази снимка майка й е по-свежа от нея. Сравнявайки я с испанските девойки наистина не отговаря на възрастта си. И те последно време се обличат кофти, но са много по-разчупени и сладки.

# 218
  • Някъде там
Просто изражението на лицето и е такова, косата и дрехите също допринасят за това да не изглежда като момиче на 20 години.
Прилича ми на тип Матилде.

На снимките и клиповете на които я има винаги се смее, говори нещо, жестикулира. Те са малко да и в повечето случаи са със семейството, защото не е работещ роял, но никак не ми изглежда срамежлива или затворена и тиха.
Просто не е работещ роял и за това я виждаме по рядко.

# 219
На мен Луиз не ми е странна. Просто е аристократична. За мен е страхотна.

# 220
Леонор на една от първите си речи

# 221
  • София
Да, точно пък Луиз ще стане, те Беа и Юджини не станаха...
Трябва много да го закъсат откъм работна ръка, че да прибягнат до децата Уесекс.

# 222
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
А защо Луиз да не стане работещ роял?
Елизабет вече е видно, че не може да поема ангажименти,
Чарлз и Камила са на възраст, Ан също. Няма как едни 75-80г. годишни
хора да имат енергията на младите. Сал едни У и К остават, но те не могат сами
да поемат всичко. Няма кой друг да поеме част от задълженията освен Беа и Моцко
и Едуард и Софи и Луиз да поема някакви патронажи/задължения.
Бих се радвала да видя една четворка от Уилям и Кейт и Беа и Моцко, Луиз
също да се присъедини към тях и да поеме патронажи от дядо си Филип.
Децата на Кеймбридж дотогава ще са пораснали и ще заемат те местата, така е правилно.

# 223
Да, фондацията им за очно здраве дарява милиони.
Това е чудесно.
Разбира се спекулации винаги ще има, точно защото са успешни. Бкс са най-успешното кс, факт.

Няма причина да не стане работещ роял ЛУИЗ. Дори ще бъде успешна и ще популяризира страбизма. Точно както Южени и сколиозата.

# 224
  • София
За това не е необходимо да е работеща. Точно както Юджини никога не е била.
Има причина, и тя е че бъдещият крал иска икономии.

Общи условия

Активация на акаунт