Кралски работи и клюки - август 2022

• 48 733
  • 501
  •   1
Отговори
# 315

Хубава двойка са, ако брака е уреден, то не е като да се видят
за първи път на сватбата, дали са им възможност да се срещнат,
да се харесат..че и влюбят Simple Smile
майката на булката е свързана с йорданското кралско семейство,
Азза бинт Найеф Абдулазиз Ахмед Ал Судайри
 е една от братовчедките ​​на г-жа Шарифа Турки Халид бин Ахмед Ал Судайри,
 майка на принцеса Фахда Ал-Хашем, съпруга на чичото на престолонаследника,
 принц Хашем бин Ал-Хюсеин, брат на крал  Абдула II

# 316
Много хубава двойка! Йордания отново ще е с красива, модерна и образована Принцес един ден!

# 317
Аз не виждам защо да му уреждат брак. Той едва ли е отказвал да се жени по принцип и освен това не си представям да доведе някоя неподходяща, която открито няма да спазва порядките, че да трябва родителите му да го спират и спешно да му търсят нова.
При положение, че е част от семейството, сигурно има и техните ценности и си е търсел жена според тях. И е срещнал Rajwa, която се вписва идеално.😀 Предполагам и любов има - на една възраст са, от една култура, нищо не им пречи.

# 318
Много хубава двойка! Йордания отново ще е с красива, модерна и образована Принцес един ден!
За модерна и образована съм съгласна, още повече щом има толкова сериозна професия, че и я практикува.

Сега разбирам, че има кралска кръв булката, но не съм съгласна с "дали са им възможност да се опознаят преди сватбата" - Хюсеин се движи и общува с хора от такива среди и съответно е логично да се влюби в жена от обкръжението си, просто защото това е силата на положението, което заема в обществото. Едва ли мама и тате са му рекли и отсекли тази жена ще да е и гледай по-добре да я харесаш, щото иначе зле за теб, тъй като ще я гледаш цял живот. Според мен сами са взели решението да се оженят, защото са влюбени, а са имали шанса да се влюбят, защото са от една среда.

# 319
Всички теории са само догадки. Едва ли ще разберем каква е истината.

# 320
  • София
Изглеждат щастливи и двамата, няма неловкост, не са и деца, че да ги принудиш. Не виждам причина точно Рания и Абдула да уреждат брак на децата си, при положение, че те са се взели по любов. Нито е престарял Хюсеин, че да има спешност да се жени на всяка цена.

# 321
  • Някъде там
Ани, няма кралска кръв. Братовчедка на майка ѝ е омъжена в кралското семейство.
Лана и аз мисля така.
Питаше дали е работила.Ето това излезе като инфо.
 В допълнение към бакалавърската си степен по архитектура, тя има и степен по визуални комуникации от Fashion Institute of Design and Merchandising в Лос Анджелис.
В момента работи в дизайнерско студио Designlab Experience в Рияд.
В миналото тя е работила в архитектурна фирма в Лос Анджелис.

По ниска е от Хюсеин.

Обиците са на Рания

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 09:52 от daviz

# 322
Междудругого, обиците са жестоки. Обувките не са лоши, никак даже.

# 323
  • Някъде там
Мете е рожденичка днес.Става на 49 години.

# 324
  • На морето!
На мен малко ми напомня на тази принцеса

# 325
  • В полите на Пирин планина
На мен годеницата на Хюсеин ми е много нежна и фина. Подхождат си и изглеждат хармонично един до друг.

# 326
  • София
Като я видях за пръв път ми заприлипа на нашата Биляна Гавазова. Е, бъдещата булка е в пъти по-хубава и нежна, но такъв "вайб" усетих...както младите сега казват Laughing
Според мен я облипат стилисти с насоки или съвети от Рания. Хората си я харесват и може би по тази линия ще вървят и със снахата. Да им напомня на Рания и да я приемат(не, че някой не би я приел Laughing )
Снимката със синята рокля е очевидно инспирирана, но като цяло синьото май сме свикнали да го приемаме за кралски цвяр. Светло, тъмно...с него трудно се бърка, ако си кралска особа и си на събитие. Изглежда елегантно, изчистено, отива на почти всичйи, според нюанса.

# 327
  • София
На мен малко ми напомня на тази принцеса
Защото булката има ярко изразени арабски черти, които са събирателен образ в анимацията.
Ще ми бъде интересно да видя снимки от работата на бъдещата младоженка.
Като оксиморон ми е - жена на работа в архитектурно бюро в Рияд.

# 328
Харесва ми йорданската двойка и годежа, който показват на клип в профила на Рания.
Изглеждат влюбени младите и са хубави. Бъдещата принцеса е приветствана като дъщеря от Рания и ще върви по нейните стъпки, сигурна съм. Красавица голяма не е, има наистина типично арабски черти, но ще се поправя тепърва.
Ще ми бъде интересно да я наблюдавам.

# 329
А според мен изобщо няма типични арабски черти момичето. Напротив.
А картинката на принцесата на Дисни е поамериканчено-европеиден вариант на арабска принцеса.
Рания е с типични арабски черти преди интервенциите.

Общи условия

Активация на акаунт