Кралски работи и клюки - август 2022

• 48 718
  • 501
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Вчера бил международен ден на кучето.
Чарлз и Камила са писали в Туитър
"Време за празнуване на нашите любими кучешки спътници, както и за насърчаване на работата, която организации като @Battersea_   и @MedDetectDogs вършат, за да помогнат на кучетата навсякъде."

# 406
  • София
Кола на принцеса Даяна беше продадена на търг за 737 000 лири.

На мен друго ми е любопитно. Чия собственост сед смъртта на принцеса Даяна е била тази кола и при кого са отишли приходите от продажбата?

# 407
Даяна е карала тази кола в годините 1985-1988. Навъртяла е 10-15000 км. След това колата е върната на Форд Моторс Компани и е сменила няколко собственика. Последният (фактически продавачът, пожелал анонимност) я е бил купил през 2008 г.

# 408
  • Някъде там
Летисия, момичетата и още 15 хиляди човека на концерт.😊
Били са сред тълпата, а не във вип ложите.
Видео и още инфо тук.
https://www.elespanol.com/corazon/casas-reales/20220827/letizia- … 930340_0.amp.html

# 409
  • София
Поне охрана? Или така си джиткат, като всички обикновени хора?

# 410
Изненадааа!
Меган за списание the Cut Heart Eyes

Адски много се радвам на този нов период, в който Меган навлиза. Редовно ще я гледаме и слушаме 🥰

# 411
Ако беше с пуснатата и къдрава коса щеше да е по-добре. Така вързана прилича на монахиня....

# 412
Опитва се да прилича на нещо, което не е.

# 413
И защо с тези дорисувани ъгловати вежди!?!
И миналата седмица с пусната коса ми направи впечтление, че са по-масивни, ама тук са Confused Колко по-красива е с по-естетсвената ѝ извивка...

# 414
Твърде зализана е косата, не ми харесва. Но пък обеците са трепач.

# 415
Интервюто е огъъън. А Меган е секси, красива, модерна, умна и интересна личност. По тези категории, не могат да се мерят с нея, определено.
Снимките са правени в имението в Монтесито Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 416
  • Някъде там
Едиснтвено тази на корицата не ми харесва. Другите са страхотни.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 15:29 от daviz

# 417
Не ми харесва визията на Меган.

Изслушах подкаста й, за съжаление реално Серена интервюраше Меган. Меган е говорила 2 пъти повече от гостенката си. Най-използваната дума от водещата е "аз", над 200 пъти е употребена. Пак говори за КС, пак оплаквания, мрънкания. Изключително слаб продукт имайки предвид, че се прави 2 години и 28 човека са работили над епизода. Поне това е моето лично мнение.

За мен е странно как Хари и Меган уж са щастливи в Америка, реално са прекарали много повече време " на свобода", отколкото семейно като работещи рояли, но акцентът в подкаста на Меган бе КС, в това интервю Меган пак се оплаква от КС.

# 418
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Зелените обеци от фотосесията са невероятни.
Страхотен изумруден цвят. Белия костюм също е хубав. Кройката е по-разчупена и нестандартна.

# 419
Дай Боже на всички подкастите да са толкова "неуспешни". 😄 Толкова е неуспешен подкаста й, че е детронирала и Джо Роугън в Спотифай. 😜

https://www.google.com/amp/s/www.independent.co.uk/arts-entertai … 153086.html%3famp
По гледаемост или по одобрение се мери успеха?

Общи условия

Активация на акаунт