Кралски работи и клюки - август 2022

• 48 740
  • 501
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!
На 41 става, все още е като 20 Heart

На Мете, на тази бяло-руса коса много и отива и тъмно- синьо.
Защо ли не се изненадвам, че Хокон свири на китара Smiley
И Луиз, и Софи, извинявайте, но се обличат зле по принцип. Еднакво зле.

# 61
Според мен пробелмът в горната част на гащеризона е не липсата на бельо, а липсата на бюст.
Не исках да бъда толкова нетактична, благодаря че го каза. Определено това е проблем и човек ако има усет трябва да се съобразява с дадености те. И все пак, с подходящ сутиен, щеше да изглежда доста по-добре. Grinning

# 62
Жесток е този гащеризон на Алесандра. Таьи Меган наистина мнохо младее. Много жени на 41 вече изглеждат като лелки, а тя е като момиченце все още.

# 63
О, Хокон свири на китара, ехе. Като млад съвсем неустоим е бил Grinning

Давиз, разкажи за когото знаеш, наистина извън акс само Маргрете сме споменавали заради артистичността й.

# 64
В бюста наистина стои добре...явно не е от роклята. Но пък надолу никога не ми е харесвала тази рокля.
А Хокон е китаристът на партито? Готино, не предполагах - отива му Simple Smile

Харесват ми закачливите обувки, но чантата сама по себе си - да, с тази рокля - не

Голям миш-маш. Едно с едно не си отиват. Официална рокля, небрежно наметнато кежуал сакенце, кафяво-лилава чанта, шарени обувки...  Никакъв стил. Косата и тя неоформена.

Малиновия цвят на роклята на Софи е много хубав.

Гащеризона като цяло ми харесва (крачолите са една идея по-широки), как й седи на Алесандра - също. Не ми пречи, че е скромна откъм бюст, такава кройка в горната част стои добре точно на малки размери.

# 65
Гащеризона като цяло ми харесва (крачолите са една идея по-широки), как й седи на Алесандра - също. Не ми пречи, че е скромна откъм бюст, такава кройка в горната част стои добре точно на малки размери.
Точно, този модел със сутиен няма как да се облече, затова и само жени с малък до липсващ бюст могат да го носят Simple Smile
Но крачолите трябваше да по-тесни.

# 66
  • Някъде там
Ули няма да е сега, но когато имам повече време, ще направя списък.😉
Маргрете си я знаем.
Две скорошни снимки на рожденичката, които много харесвам и една стара.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 15:26 от daviz

# 67
  • София
На мен гащеризонът на Алесандра много ми харесва, и крачолите са ми ОК. И аз не бих сложила сутиен на подобна дреха...пък каквото такова Joy
Честита да е рожденичката! Мъжът ѝ няма ли да я поздрави Wink

# 68
На мен гащеризонът на Алесандра много ми харесва, и крачолите са ми ОК. И аз не бих сложила сутиен на подобна дреха...пък каквото такова Joy
Честита да е рожденичката! Мъжът ѝ няма ли да я поздрави Wink
Най-вероятно вече я е поздравил подобаващо Simple Smile

# 69
# 70
Снимка на Хари и Меган ат последната им визита в Ню Йорк. Направена е от фен

# 71

Честита да е най-красивата херцогиня на КС, да се радва още дълги години на семейството и прекрасните си деца🎈🎀

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 23:42 от Анонимен

# 72
  • Някъде там
Снимка на Хари и Меган ат последната им визита в Ню Йорк. Направена е от фен

Ха ха ха много готини.
На какво ли така се смеят ?

# 73
Хари сигурно пак е пускал шегички 🤣

# 74
  • Истински се вижда само със сърцето.
Може би е пускана, но много ми хареса тази снимка Simple Smile

Общи условия