Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 214
  • 501
  •   1
Отговори
# 90
Страхотна е Летисия, много ми харесва.Дай боже, всеки да изглежда така на 50 години.

# 91
Хубава е Летисия. Единствената ми забележка е побелялата коса, но си е нейно лично решение.

# 92
  • София
До снимка е май. Не може винаги да излежеш идеално. Ето близки снимки, на които според мен не изглежда страшно, дори и с гримаси.

Мисля че вдигната на рамене би стояла по-добре роклята. Еспадрилите не са лоши...ама много оранжево става. В друг по-неутрален цвят би ми харесало повече.

# 93
Киселото изражение на Летисия определено не го свързвам с корекциите, които си е правила или моментно уловени физиономии, мимики, жестове. Последните месеци специално в погледа й улавям нещо, което никак не ми харесва.

# 94
И веждите спомагат. Гледам я сега, чупката й е направена доста след нужната линия и буквално се променят очите.
Добре си е жената, особено за възрастта си, има чудна фигура. Винаги е била сдържана и студена.

# 95
Много й личат вече корекциите на Летисия. Ако на 40 младееш с корекции, на 50 вече замръзва физиономията и усмивката изглежда болезнена. Точно това усещане имам и при Летисия, че усмихването й предизвиква дискомфорт.
Иначе разлика в излъчването не виждам.

# 96
Роклята на Летисия е страхотна и като цветове, и като модел. На нея й стои прекрасно. Има чудна фигура тази жена. Не харесвам само, че не си боядисва косата.

# 97
Роклята на Летисия е страхотна и като цветове, и като модел. На нея й стои прекрасно. Има чудна фигура тази жена. Не харесвам само, че не си боядисва косата.

Да, странно е това с косата наистина. Правиш си интервенции, пипаш по лицето неща тук- там, а развяваш бели кичури. Според мен е някакъв вид ПР това.

# 98
Естествено остаряване след интервенциите.  Grinning
Може пък да е сменила мнението си и да иска да остарява натурално вече.

# 99
Лети трябва да си смени гримьора. От доста време не й помага, дори обратното.

# 100
За мен, Летисия Ортис живее под стрес, личи си, просто се вгледайте, причините нека всеки сам ги открие, умни сте!

# 101
Лана, благодаря за темата,

Ще дам и своя скромен принос Simple Smile
В Италия, на езерото Комо, има няколко малки летни резиденции. Те нямат претенциите да са нещо грандиозно... Но аз имах щастието да посетя някои от тях, най-вече Villa Carlotta (не най-голямата на езерото!). Честно казано не можах да разбера как може на това да му казват "вила", а не "дворец"! Оставям на вас да видите защо.

# 102
Просто това е недостатъкът на острите, ъгловати черти в сравнение с меките и женствени - острите с възрастта се изострят още повече, а и Летка явно не прави нищо по отношение на интервенции вече и е решила да остарява естествено. За което я адмирирам. За съжаление не всяка може да изглежда като Моника Белучи.

# 103
Летисия на мен не ми е страшна, но аз си я харесвам по принцип. Никога не съм я намирала за кисела, просто за сдържана. И самото и лице е с по - остри черти, особено сега, като наближава 50. А за косата - и на мен не ми допада. Друго си е като се боядисаш.😀

# 104
Ох, аз толкова не й виждам бялото в косата на Летисия, че всеки път като го споменете и се връщам да се взирам в снимките и пак не винаги успявам да ги видя Simple Smile
Завиждам й аз за малкото бели коси на 50, много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт