Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 244
  • 501
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде там
Красива е Раджуа. Дано са щастливи дълго заедно.
...и да направят Рания баба 😆😆😆
Ще и отива. 😉
Много е красива роклята с хубав цвят.
Папарашки снимки на София с Юлиян в парка.

# 241
Много харесвам Хюсеин и се радвам за него. Вярвам, че ще са много щастливи, също като родителите му, момчето има чудесен семеен модел да следва. Девойката е хубавка, макар и не колкото Рания, но изглежда много лъчезарна.

Харесва ми косата на Софка и очилата й. Юлиянчо по памперс ли е? Много сладки снимки.

# 242
Хубава двойка са Хюсеин и годеницата му, желая им щастие. 🙂 Сестра му и тя май се сгоди скоро, нали?

# 243
  • Някъде там
Хубава двойка са Хюсеин и годеницата му, желая им щастие. 🙂 Сестра му и тя май се сгоди скоро, нали?
Да, съвсем скоро, на 6 юли.
Мисля си, че са изчакали да мине траура в семейството и тогава са се сгодили и двамата.

# 244
  • София
Много сватби се събраха на йорданците Simple Smile Да са щастливи младите.
Годеницата архитект ли е, или някаква друга професия има? Едва ли ще работи занапред, обаче Sad

# 245
  • Някъде там
София Фернандо и Росарио. 😊

# 246
  • София
София няма никакъв корем...да не сме се объркали?
Аутфитът на Фернандо е мамма миа...Joy

# 247
Дано сватбите при йорданците са скоро, че ми се гледат такива събития. Сигурна съм, че ще са запомнящи се. 🙂

# 248
  • Някъде там
София няма никакъв корем...да не сме се объркали?
Аутфитът на Фернандо е мамма миа...Joy
Да, много му се смях.😀
Лана, уж официално го обявиха.
Легнала е назад, скрива се така.
Роклята на Рания също е много хубава.

И аз искам йордански сватби. Ще са красиви и различни.
Белгийска сватба ще има скоро и гръцка.
А белгийската съвпада с приема за юбилея на Маргрете, който отложиха заради ковид.
За сега само Силвия и Карл Густав пишеше че ще присъстват.
Има интересни събития в началото на септември.

# 249
Ами много лъчезарни и естествени изглеждат йорданците.
Уж при тях би трябвало да е по-стегнато, но ми изглеждат искрени в радостта си.
Моето набито око казва, пе малкият на София е с гащи- къси бежови гащи Stuck Out Tongue Winking Eye
Другата София не искам да я коментираме чак... Как може бременна с такъв корем, направо ми се вдига кръвното Joy

# 250
Яяя, какви хубави клюки и снимки 😁
Защо решихте, че е уреден брак!
Най-вероятно са се срещнали и харесали като всички млади хора днес, просто си спазват традиционните за страните, религията и соц. среда обичаи при годеж и сватба. Няма как без това. Особено при тяхното ниво.

Бремена е, бременна е София. Има си коремче 🙂

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 08:46 от птица

# 251
  • Някъде там
Не знам дали е уреден брака, струва ми се  нелогично да уреждаш брак на престолонаследника с жена без титла.
За мен не е. Той смени няколко приятелки, не е като да е нямал и да се налага да му уреждат брак.
Хари вчера в Мозамбик. Посещението е свързано с  travalyst

Има си коремче Софчето.

Много красиви елементи.

# 252
Взел си е по-висока булка като татко си. Хубава е, леко притеснена изглежда.

# 253
Ако бракът наистина беше уреден, мисля, че щеше да е с титулувана особа, а не с commoner. За приказките на Шехерезада не знам, но Рания и Абдула са много съвременна и модерна двойка и не мога да си представя да лишат децата си от правото на избор за нещо толкова съдбовно и да им натрапят хора, които не обичат.

# 254
Има страшно много неща, които не може да си представим, но се случват. Особено в подобни страни. Това че някой носи модерни и красиви дрехи, не означава непременно че в страната му всичко е наред.
Отстрани и по снимки можем само да се надяваме, че момичето наистина харесва и обича бъдещия си мъж и че ще има повече свобода.

Общи условия

Активация на акаунт