Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 62 314
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Още нещо да попитам, понеже Sauvage parfume го знам като миризма, Elexir същия ли е? Заслужава ли си парите?
Няма как да е менте от Прити шоп. Фирмата е официален вносител и дистрибутор на Диор.

# 361
Отново идвам за съвет. За подновяване на Angel съм /дъното се видя/,  след edp ме притеснява трайност на edt. А пък ми се иска да го сменя с по- галантния и толерантен edt. Имате ли впечатления?

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 23:33 от BrightT

# 362
Miracle Lancôme при мен е много приятен, не е за адска жега, доста е траен. Най-подходящ ми се струва за пролет и ранна есен.

# 363
  • The Evergreen State
Никога не съм имала Miracle, но винаги съм го харесвала. Някак в преследване на други аромати никога не му обърнах достатъчно внимание, сега ми привлече вниманието като го споменахте. Набелязвам си го да си го припомня.

И да ви развеселя ако има фенове на сериала Yellowstone, случайно попаднах в Амазон на два парфюма вдъхновени от сериала, дамски и мъжки вариант (не са включени във Фрагрантика):

# 364
Ваня Ставрева, Landalake5, благодаря за отзивите за Miracle Lankom. Вярно е, че сезонът има значение. )

# 365
И аз преминах в Ниш - територията- такова удоволствие ми носи изучаването на тази необятна парфюмна материя . Високите цени не са спънка, напротив, така желанието ми да придобия някой аромат става много силно и когато вече мога да си го позволя изживявам  истинска , парфюмна наслада. Пробвах успоредно с любимите ми ниш- аромати да ползвам и мейнстрий такива, ами писват  ми на третия ден….добре, че лесно се продават 😊 Признавам, парфюмен сноб съм, не искам просто да мириша добре, искам да съпреживявам аромата от началото до края. За мен парфюмът не е просто хубав аромат, а емоция и страст ❤

# 366
Парфюма искам да ми харесва от начало до край, като чета тук мнения от вида: "само да изтърпя първите два часа и после е красота" и се сещам за рекламата "15 минути могат да бъдат ужасно много време" 😃

# 367
  • София
Още нещо да попитам, понеже Sauvage parfume го знам като миризма, Elexir същия ли е? Заслужава ли си парите?
Не, не е същия, но в началото и в базата носи ДНК-то на линията. Дали си заслужава парите, да, ако на купуващият го му харесва аромата и цялостното развитие на парфюма.

# 368
  • София
Моля за мнения за Osmanthus на Молинард, напомня ли Inle Memo?

# 369
Османтуса много, ама много напомня началото на Good Girl Gone Bad, но е по-хубав. На Inle не ми прилича

# 370
Моля за мнения за Osmanthus на Молинард, напомня ли Inle Memo?
В кръга на шегата от вчера гледам една рускиня, която с нескрита радост разказва, че  бил по-носибелен и бюджетен от Good Girl Gone Bad By Kilian for women и трябвало задължително да се купи, ако попадне на линия....

.....и други подробности - как въпросния се изчерпал за 20 минути в магазин; защо били толкова ограничени количествата за Русия; бюджетен нишов френски бранд от Граас; пачулито било мирисът на парите и подобни в Ю тюб...Head Band

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 11:53 от Никой като Някой

# 371
аз съм на същото мнение за Османтуса 🙂

# 372
Отново идвам за съвет. За подновяване на Angel съм /дъното се видя/,  след edp ме притеснява трайност на edt. А пък ми се иска да го сменя с по- галантния и толерантен edt. Имате ли впечатления?
Допълвам се, все повече клоня към edt, което не съм имала досега, заради доловените червени плодове при кратък тест. Беше на ръка и после многократно се наложи да си мия ръцете. Срещнах интересно мнение, Mugler edt, се държат катo edp, a edp като parfium. Спрямомоите womanity i angel nova edp, чак пък parfium не бих казала.
Ако има някой разносвал в студено angel edt, ще съм благодарна за споделено усещане.
По темата, развихрих се с домашни задачи полята  с Gerlain Petitt Noir Roba Intense и разнасям боровинки, и онази герленска ванилия.. Ако малките ми поръчат палачинки, сама ще съм си виновна Simple Smile

# 373
Момичета, може ли да ми препоръчате парфюм, който ще мирише подобно на това https://www.fragrantica.com/perfume/Sol-de-Janeiro/Cheirosa-40-67527.html

Вчера го пробвах в Сефора, миризмата му беше прекрасна изключително флорална въпреки че като гледам трябва да мирише по- скоро сладникаво, но на мен поне мирише като букет цветя, за малко да го купя, но когато реших пак да си помириша китката си беше изчезнало вече (типично за спрей за тяло).

# 374
След кокосовата вълна минавам на бадемова. В същност отдавна си търся сладък бадемов аромат, моля за препоръка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт