Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 60 787
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Има средна трайност. При суха кожа 3-4 часа.

# 61
Има средна трайност. При суха кожа 3-4 часа.
Благодаря, на косъм съм да поръчам просто Angel edp..така и не съм тествала Nova. Като върл фен на addict, womanity, Insolence и тн от разпространените, как би ме посъветвала.

# 62
  • Бургас
Денси е споделяла, че не пръска в косата, но при мен там Нова държи и следващия ден. Изключително траен ми е. Няма ли къде да го пробвате?

# 63
При мен Angel Nova EDP e доста траен, 8 часа минимум. Последния път даже ми накърти и скоро не съм го слагала. ЕДТ не съм пробвала.

# 64
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Нямам кой знае какво да кажа за Герлен. Не са сред моите любимци, определено.
Имах и исках да харесам няколко парфюма на марката, но събираха само прах:coconut fizz, Mon edp, Mon floralе, black perfecto..
Единственият, който харесах веднага и за моя вкус е феноменален е Santal royal Heart Eyes Беше ми подарък към покупка (мостра) и ме накара още на мига да го поискам. Много се замислям за зимата дали  не си го купя.

Angel nova е моя голяма парфюмна любов. Влюбена съм в него. Траен и с хубава проекция. Плодов и сочен. Обожавам го!

# 65
Денси е споделяла, че не пръска в косата, но при мен там Нова държи и следващия ден. Изключително траен ми е. Няма ли къде да го пробвате?
Май ще трябва, вдъхнових се за сляпа пптъчка, или по темата Guerlain Aqua Allegoria Passiflorа..тежко решение Simple Smile

# 66
Чудесна тема, както винаги, но за съжаление с парфюмите на марката нито носът ми, нито кожата ми се разбират. Изключение прави само старата Самсара, която съм носила в далечната 1992 г. Днес не бих рискувала с покупка. Пробвах Шалимар - тоалетна вода, пробвах и някакъв L'instant - Шалимар ме блъсна в носа с ужасна престояла пудра, а другият ми беше ужасно спиртен и щипещ. И двата парфюма бяха от размени, не съм се съмнявала в автентичност. Два провалени опита са в състояние да ме откажат от проби - нито имам време, нито нерви да се мъкна в Дъглас (в Бургас друго място за проби няма).
И извън темата:
женската му аудитория е или супер сексапилна плеймейтка или екстравагантна бизнес дама на ваканция
Що за рестриктивно определение кой какво може да носи, ако някоя дама извън изброените категории сложи такъв парфюм, ще бъде проява на лош вкус или какво? Това парфюмна полиция ли е? И аз съм крайна, но не понасям подобни квалификации.

# 67
Вярно, парфюмите са много субективни, но темата е събрала купища докачливи госпожи. Мнение не е равно на лична нападка или как беше "парфюмна полиция ". Или вие видяхте нещо обидно в плеймейтката? нищо  негативно не съм имала предвид, дори мисля да пробвам аромата върху мъжа ми, мисля, ще му отива

# 68
  • София
Благодаря за новата парфюмна тема, Дени! Flowers Hibiscus
Бях изненадана да установя, че да, харесвам Герлен, но предимно старите шедьоври като винтидж Теракотата, старите Метеорити, Guerlain L'Instant Magic Elixir, както и Shalimar Parfum Initial L'Eau. Purple Heart За съжаление всички до един спряни или реформулирани. 

Страшно харесвам и мъжката L’Homme Ideal серия. За щастие и мъжът ми ги харесва! Smiley
Не се отказвам да опознавам новите парфюмни творения (и фланкърите им) на Герлен, но за придобиване на конкретен не бих могла да говоря.

# 69
  • Бургас
Муц, мерси за Герленската тема.KissRevolving Hearts Тук съм в свои води, Герлен е ЛЮБОВ за мен, най- любимият ми бранд завинаги.Те създадоха любовта на живота ми Мон ЕДП вечният Мон, нищо след него, както се казва вече не е същото.Laughing Брандът е класа, френски шик, почти всичко тяхно ми харесва от парфюмите/ естествено има и такива, които не харесвам/ до декоративната и бялата им козметика.Една от най- любимите ми спирали е тяхна Cils d'enfer so volume/ сега гледам в Дъгласа, че имат и нова/ Червилата им са перфектни и ги поставям до тези на Шанел.Особено от сериите Kisskiss и Guerlain Rouge G de Guerlain, метеоритите също са страхотни, както и някои от фдт-е им.Ружовете им са божествени.Обожавам L'instant, също вечна моя любов наред с Елисейските поля жалко, че ми свърши, беше в старите флакони и много ми липсва.Харесвам много и Joyeuse tubereuse и Angelique noire, това са спиращи дъха парфюми, безумно красиви и много мой тип.За съжаление с Роклите не се разбрах, купих 2-3 от тях и се разделихме, хубави са, но не са за мен.Със старите Герлени не се разбирам, особено с Шалимар, Самсара ми е по- поносима.Не харесвам също и Guerlain bloom of rose и Инсоленс, както и Теракота.Суфлето преди ми беше голям любимец и все още си го харесвам.Някой питаше в предишната тема за Дама Бианка, аз съм от нехаресващите я и това е слабо казано и препоръчвам хубаво напръскване преди покупка.При мен този парфюм е силно ванилов, но и с една дразнеща алкохолна нота, трайността му е добра при мен, той ми беше разочарованието от Xerjoff , наред с Долче Амалфи, Лира и La tosca, всички за мен са прекалено прехвалени.Но пък има нещо тяхно, което наистина много ми пасва и това е Muse.Ейнджъл Нова е изключително траен при мен, хубав малинов много прилича на Миднайт Роуз на Ланком.Пробвам Alien goddess intense, в никакъв случай не е лош, хубав не е нищо новаторско, но все пак бих могла да го нося.Не прилича за мен много на първият Goddess, изключително силно се усеща жасминът върху мен, ванилов е, мек с един тропически вайб и с лек кокосов нюанс.Секси и кремест е, трайността му е страхотна, женствен е и флаконът му на живо и разкошен.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 17:09 от Bright Crystal

# 70
Благодаря за темата!
Обичам много Idylle, за мен е по-хубавата версия на черното Narciso for Her. Имам едно малко бутилче от старата капковидна бутилка и си я пазя за малко по-хладно.
Тъкмо вчера ми пристигна Insolence (мисля, че още е на отлична цена в Нотино, ако някой търси) - много ми хареса на проба преди няколко месеца и чаках добра оферта. Определено мисля, че ще му отива студ, така че ще дебна подходящ момент да го понося. Сега вероятно няма да ми понесе.

Иначе основната ми герленска мания са алегориите - преди години имах Mandarin Basilic и си го изпръсках целия, но това бяха времената, когато имах по един оборотен парфюм Grinning Още много го обичам, но не съм стигнала до нов - чакам с нетърпение предстоящата Forte версия (https://ifragranceofficial.com/aqua-allegoria-forte/). В момента имам Nerolia Bianca (купих на сляпо, не съм в екстаз и бързам да я изразходя), Coconut Fizz (обожавам! най-лесно носимият кокос за мен), Herba Fresca (също адски любим, напомня ми по билковост на мъжкото Clinique Happy), Pera Granita, Flora Salvaggia и една намерена с голям късмет бутилка Teazzura. И съм се зарекла повече алгории никакви, докато нещо не свърши Simple Smile

Съгласна с Bright Crystal за Alien Goddess Intense - развинтили са кранчето на жасмина и съответно има много повече от оригиналното Alien ДНК, отколкото обикновения Goddess. Днес го душа на блотер само още, взех на сляпо една десетичка - силен ми е и ми тежи за момента, ще пробвам пак. Предишният Goddess го обожавам, така че, който се чуди и обича оригинала - нека пробва първо.

# 71
Оооо, и аз ще чакам forte версията на Mandarin Basilic ❤️

# 72
При мен Angel Nova EDP e доста траен, 8 часа минимум. Последния път даже ми накърти и скоро не съм го слагала. ЕДТ не съм пробвала.
Благодаря на всички! Съвсем непослушно пуснах Nova продукт от makeup на чудна цена и разопакован L'Instant perfuim.bg..просто не издържах...и двете edp

# 73
Честити покупки!
Брайт Кристал разкажи за Muse, подробно моля Simple Smile и разбира се ако някой друг го е ползвал Simple Smile

# 74
Аз го имам. Невероятен е!
Парфюм за по- хладно време, сложен, супер силен, страстен и женствен. Има плодове, цветя, дървесина, многопластов е. Оставя често хората безмълвни, като го пробват. Много траен, но цената му е лоша.

Общи условия

Активация на акаунт