Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на парфюмите на Guerlain и кои са някои популярни парфюми от марката?
Кои популярни аромати на Guerlain не са харесвани от членовете на форума?
Кои са някои от любимите парфюми на членовете на форума от марката Guerlain?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на парфюмите на Guerlain и кои са някои популярни парфюми от марката?
Парфюмите на Guerlain се описват като разнообразни, с дълготрайни, мазни, силно присъствени, свежи, цветни и плодови нотки. Някои аромати имат пудрени, прашни и химически-аптекарски харaктeристики. Те също така включват магически и мистериозни аромати, които привличат вниманието. Guerlain предлага разнообразие от популярни парфюми, включително линията Absolu D'ORIENT, като Ambre Eternel, Santaal Royal, Oud Essentiell и Encens Mythique. Други известни аромати включват Idyllе, L'Homme Ideal, Mancerra Vanilla Exclusif, Herba Fresca, Mon EDP и Sha limar. Някои от тези парфюми са описани като дълготрайни, маслени или силно присъщи, докато други се характеризират със свежи, цветни или плодови нотки.
-
Кои популярни аромати на Guerlain не са харесвани от членовете на форума?
-
Кои са някои от любимите парфюми на членовете на форума от марката Guerlain?
Форумните членове имат различни любими парфюми от марката Guerlain. Някои от тях включват Idylle, L'Homme Ideal, Rossa Rosa, Flora Salvaggiа, Flora Cherysseia, Shalimar, Insolence, Mon Guerlain и Granada Salvia. Те също така споделят интересни коментари за ароматите като Nahema, Damas Bianca и V Cantо Stricni.
-
Кои са някои популярни парфюми на Guerlain?
-
Какви са мненията за парфюмите на Guerlain?

Беше ми подарък към покупка (мостра) и ме накара още на мига да го поискам. Много се замислям за зимата дали не си го купя.
За съжаление всички до един спряни или реформулирани. 

Тук съм в свои води, Герлен е ЛЮБОВ за мен, най- любимият ми бранд завинаги.Те създадоха любовта на живота ми Мон ЕДП вечният Мон, нищо след него, както се казва вече не е същото.
Брандът е класа, френски шик, почти всичко тяхно ми харесва от парфюмите/ естествено има и такива, които не харесвам/ до декоративната и бялата им козметика.Една от най- любимите ми спирали е тяхна Cils d'enfer so volume/ сега гледам в Дъгласа, че имат и нова/ Червилата им са перфектни и ги поставям до тези на Шанел.Особено от сериите Kisskiss и Guerlain Rouge G de Guerlain, метеоритите също са страхотни, както и някои от фдт-е им.Ружовете им са божествени.Обожавам L'instant, също вечна моя любов наред с Елисейските поля жалко, че ми свърши, беше в старите флакони и много ми липсва.Харесвам много и Joyeuse tubereuse и Angelique noire, това са спиращи дъха парфюми, безумно красиви и много мой тип.За съжаление с Роклите не се разбрах, купих 2-3 от тях и се разделихме, хубави са, но не са за мен.Със старите Герлени не се разбирам, особено с Шалимар, Самсара ми е по- поносима.Не харесвам също и Guerlain bloom of rose и Инсоленс, както и Теракота.Суфлето преди ми беше голям любимец и все още си го харесвам.Някой питаше в предишната тема за Дама Бианка, аз съм от нехаресващите я и това е слабо казано и препоръчвам хубаво напръскване преди покупка.При мен този парфюм е силно ванилов, но и с една дразнеща алкохолна нота, трайността му е добра при мен, той ми беше разочарованието от Xerjoff , наред с Долче Амалфи, Лира и La tosca, всички за мен са прекалено прехвалени.Но пък има нещо тяхно, което наистина много ми пасва и това е Muse.Ейнджъл Нова е изключително траен при мен, хубав малинов много прилича на Миднайт Роуз на Ланком.Пробвам Alien goddess intense, в никакъв случай не е лош, хубав не е нищо новаторско, но все пак бих могла да го нося.Не прилича за мен много на първият Goddess, изключително силно се усеща жасминът върху мен, ванилов е, мек с един тропически вайб и с лек кокосов нюанс.Секси и кремест е, трайността му е страхотна, женствен е и флаконът му на живо и разкошен.
Още много го обичам, но не съм стигнала до нов - чакам с нетърпение предстоящата Forte версия (