Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 60 792
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
женската му аудитория е или супер сексапилна плеймейтка или екстравагантна бизнес дама на ваканция
Как God of Fire го избра за посочените Simple Smile те са несъчетаеми.
Защо да се засили един парфюм за група от хора. На една  „екстравагантна бизнес дама“ ще й хареса, а на друга – няма.
При мен парфюмът е перфектен за лятото в офиса. Искрящо газирано манго в студен джинджифил, цветя и страхотен кехлибар. Нямa Ерба Пюра или Кирке. Не е хамелеон, но се държи стабилно през целия ден.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 09:18 от Ralitsa_

# 76
Аз го имам. Невероятен е!
Парфюм за по- хладно време, сложен, супер силен, страстен и женствен. Има плодове, цветя, дървесина, многопластов е. Оставя често хората безмълвни, като го пробват. Много траен, но цената му е лоша.
Има ли остри нотки?

# 77
Помогнете да си избера между тези 3-4 парфюма
Eli saab girl of now shine,
Scandal a paris,
JPG la belle, /la belle le parfum
Искам сладък парфюм, но да може да се носи и в офис

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 13:22 от Antonina Antonova 605485

# 78
  • Бургас
Muse е убийствен и като композиция и като трайност.Категорично е зимен парфюм, вечерен поне за мен, няма такова излъчване.Той заедно с Коко Мад Интенз са едни от най- трайните аромати на които съм попадала.Muse е различен, не прилича на нищо, което съм помирисвала преди, жесток бленд за мен е най- хубавият Xerjoff от тези, които аз познавам.Има сливи, пачули, бели цветя и се прокрадва леко кожена нишка при мен, обаятелен, изключителен.Имаше го в един от сайтовете тестер малко над 200 лв.Не е за на сляпо!

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 19:36 от Bright Crystal

# 79
  • София
Кирке.... Уникален
Намерих го на още по ниска цена..... 10мл за 22лв след 1 седмица ще си го взема
Amouage sunshine пробвах го от отливка и мога да кажа че първият няколко проби ми се гадеше от него,сега е друго нещо, но лошото е че съм израсходвала вече 1/2, и май ще подновя чак другара год. Защото ме чакат 4 мостри +4 ниша, който съм си поръчала
Скоро една съфорумка от фб беше пуснала Кирке 1/2за 60 лв..... Изпуснах и дебна отново

# 80
Идвам за помощ извън темата, търсих назад, но не открих коментар за трайност Angel Nova. 
Трайността при всеки е различна, до кожа е. Аз го харесвам, при мен е траен (на моята кожа почти всичко е много трайно) и излъчва силно.

# 81
  • Бургас
Получих старите нови Герлени. Започвам с  лесното, Liu Guerlain определено много прилича на N5, но мнението ми, е че не е едп, а по-скоро Chanel N°5 Elixir Sensuel или Chanel N°5 Eau Premiere /старата версия/. По-фин е /имам и харесвам  N°5, имах и Еликсира и Премиер/. Този мой избор ме направи щастлива.
Après L'Ondée Eau пробвах два пъти, но все още не мога да дам описание. Първия път беше зелено-горчиво начало опитващо се да задуши малко магазинче с пролетни цветя. Отшумя бързо и остана фин воал на Инсоленс. Втория път се усещаше силни ирис и карамфил и ми създаде червилено грим аромат. Както виждате нищо общо. Моля пробвайте го и не купувайте само защото съм написала "ирис", "пролетни цветя", 'червило".

# 82
Яна, благодаря за ревютата Simple Smile мненията ни за Liu съвпадат на 100%.
И сега как да не взема Londe. Третия път сигурно ще е още по-интересен.
Дами, с тази реклама на Muse, спрете се.... обожавам сложни аромати, явно и той е в списъка....
Ралица, при мен God of fire изкара 3 часа, но какви! Няма нужда да си душкам ръката, шлейфът е убийствен плащ наоколо (кирке и бакара са свенливи на негов фон) . При мен силно звучат острите нотки на пипера и после мускуса, без да заглушават мангото, след 2 часа е много вкусен аромат на кожата, шлейф няма. В офис-абсурд. Мисля, че е за хора, които харесват да бъдат център на внимание, но и могат да задържат вниманието щом го получат.... Чудех се какво общо има между манго, огнен бог и змии - е разбрах..... Уточнявам, че бях навън, 30 градуса и доволно мокра, два фъса на китките, може на хладно да е друго....

# 83
Идвам за помощ извън темата, търсих назад, но не открих коментар за трайност Angel Nova. 
Трайността при всеки е различна, до кожа е. Аз го харесвам, при мен е траен (на моята кожа почти всичко е много трайно) и излъчва силно.
Благодаря- иначе да, абсолютно е така за трайността. Ще пиша като го получа другата седмица.

# 84
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Не мога да кажа, че съм голям фен на Guerlain. Познавам повечето аромати на марката, които са представени в България,но не са сред любимците ми.
Дълго време носих Mon Guerlain,обаче лавандулата ми омръзна и сега е дълбоко в шкафа.
Алегориите пък изобщо ме са моето нещо.
Santal royal ми беше адски труден за носене -някак хладен и дистанциращ.
Jicky е един парфюмен кошмар- животинската нотка при мен избива много силно. Това е парфюмът,за който мога да кажа,че ме отвращава.

# 85
  • The Evergreen State
Нов Гучи Флора Жасмин,

набелязвам го за тест както и розовата бутилка. Постепенно стоплих към тези фланкъри и този бохемски стил на Гучи от както излезе Гучи Блум насам. Доноси ми се нещо подобно, добре са избрали и Майли за рекламно лице според мен. Много обичам и оригиналния Гучи Флора но е спрян мисля.

# 86
Благодаря за темата, прекрасно оформена както винаги!🌺
Мисля, че Guerlain се очертава като любимата ми марка, почти всичко, което съм пробвала до сега ми е харесвало. За сега притежавам само Mon и Aqua Allegoria Flora Cheresya. Всеки път когато имам път към Дъглас, тествам по някой техен аромат. Много ми допадна Flora Salvaggia, може би следващото лято ще го взема, за сега мисля да си карам с Cheresya. Не харесах Mon bloom of rose, както и една от роклите, но не помня точно коя... Не съм тествала нищо от ориенталската серия, така, че опознаването продължава. 🥰

# 87
Благодаря за темата!
Обичам много Idylle, за мен е по-хубавата версия на черното Narciso for Her. Имам едно малко бутилче от старата капковидна бутилка и си я пазя за малко по-хладно.
Тъкмо вчера ми пристигна Insolence (мисля, че още е на отлична цена в Нотино, ако някой търси) - много ми хареса на проба преди няколко месеца и чаках добра оферта. Определено мисля, че ще му отива студ, така че ще дебна подходящ момент да го понося. Сега вероятно няма да ми понесе.

Иначе основната ми герленска мания са алегориите - преди години имах Mandarin Basilic и си го изпръсках целия, но това бяха времената, когато имах по един оборотен парфюм Grinning Още много го обичам, но не съм стигнала до нов - чакам с нетърпение предстоящата Forte версия (https://ifragranceofficial.com/aqua-allegoria-forte/). В момента имам Nerolia Bianca (купих на сляпо, не съм в екстаз и бързам да я изразходя), Coconut Fizz (обожавам! най-лесно носимият кокос за мен), Herba Fresca (също адски любим, напомня ми по билковост на мъжкото Clinique Happy), Pera Granita, Flora Salvaggia и една намерена с голям късмет бутилка Teazzura. И съм се зарекла повече алгории никакви, докато нещо не свърши Simple Smile

Съгласна с Bright Crystal за Alien Goddess Intense - развинтили са кранчето на жасмина и съответно има много повече от оригиналното Alien ДНК, отколкото обикновения Goddess. Днес го душа на блотер само още, взех на сляпо една десетичка - силен ми е и ми тежи за момента, ще пробвам пак. Предишният Goddess го обожавам, така че, който се чуди и обича оригинала - нека пробва първо.
Аз вървя наобратно, след дълга любов с Insolence, продължаваща и сега..заглеждам сериозно Idylle.
Може ли да ми разкажеш твоето усещане.
Със Samsara не се влюбихме, Shamilar също на този етап. Чакам и L' Instant по спомен от тест преди много време определено ме заинтригува. На блотер бях малко разочарована от трайността на Idylle, но уви дали беше EDT, не помня. С две думи много ме чопли да пусна тестер edp от parfum bg на сляпо- на доста добра цена е в момента.
Допълвам се, понеже периодично подновявам Insolence, нямам идея дали е случайно, но винаги е на най- добра цена в notino. Изключвам изкащи тестери, но те са налични буквално за часове в parfum bg и make up.

# 88
  • Стара Загора
Днес пристигна първата пратка от Нотино, познайте с парфюми на кой бранд? Laughing Guerlain, разбира се! Innocent Grin Очаквам още една пратка с Guerlain.

На Souffle няма да се спирам, тъй като ми е един от любимите.
Philtre De Parfum e нов за мен. Ами какво да кажа - Guerlain си е Guerlain. Веднага усетих ДНК-то на Shalimar. Усещам цитрусите, много приятен лимон и леко горчив бергамот, придружаващи ги лавандулата и ванилията. Пачулито нещо ми се крие. Още не се е развил напълно, но за сега мога да кажа, че рози и жасмин при мен няма, което е хубаво. От сега мога да заявя, че ще ми е един от любимите аромати.

От мострите:
Пратили са 2 Bohemian Orange Blossom by Atelier Cologne. Този парфюм ми е фаворит на марката, така че в десетката. Grin
А мострата на Un Jardin Sur Le Nil by HERMES ми идва точно по поръчка. Беше ми в листа за проби, заради пирамидата. Тоалетна вода е и на моята кожа вече се изпари, а я пръснах преди 40мин. Иначе никак не е лош аромат - отново цитрусов с лотус, за лятото е идеален.

# 89
Помогнете да си избера между тези 3/4 парфюма
Eli saab girl of now shine,
Scandal a paris,
JPG la belle, /la belle le parfum
Искам сладък парфюм, но да може да се носи и в офис
3-4 и 3/4 са доста различни неща Blush а иначе от изброените всички могат да се носят в офиса, но и всички могат да се окажат непоносими за околните, пробвайте с по-малко апликации и вижте как се понася

Общи условия

Активация на акаунт