Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 60 836
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте дами, може ли някой да ми препоръча аромат на Nishane или да сподели откъде мога да поръчам мостри? Харесвам аромати от рода на лилавата орхидея, d&g only one, Armani si черната опаковка и напоследък четох доста и бих искала да купя някой аромат на nishane, но за съжаление идея нямам откъде да поръчам мостри.

# 661
През 2019 взех Chanel Chance Eau Tendré за 200тина лв, а сега гледам същата разфасофка 400+лв. 😳 Къде препоръчвате да се следи за промоции на Шанел?

Да питам и тук-дали сте виждали някъде голяма опаковка на Burberry Body Tender(розов)? Намерих малка в Парфимо, но мисля, че вече е спрян от производство. Sad(

# 662
  • Виена
Chanel Chance Eau tendre, нито edt, нито edp не струва 200 евро никъде в Европа

# 663
Да, видях, че около 150тина Е се върти. Затова и не можах да повярвам как са надули тук. Но все пак да попитам, ако някой го е виждал на по-близки до предишни цени в България.

# 664
Ама че надути цени Rolling Eyes мнооого висок бил стандарта в България бре!
От немските сайтове например,  доставката до БГ е 12-13 евро, ако не ти е спешно аз бих издебнала някое намаление там. Наскоро го поднових и 100мл беше много сериозно намален, но вече е изтекла промоцията.

# 665
Chanel Chance eau tendre EDT 150 ml от летището в Рим струваше 130 евро преди около седмица.

# 666
Не знам, защо съм си навила на пръста, че искам Fidji Eau de Parfum Guy Laroche. Някой може ли да ме убеди или разубеди, че голямо чудене пада и голямо четене на ревюта, от които никак не мога да добия представа, много ли е олд фешън?

# 667
Fidji е много грозно реформулиран, нищо общо с оригинала от 80-те. И аз се засилих преди години с тоалетната вода, голямо разочарование ми беше и го махнах.

# 668
Fidji е много ретро за моя нос. Има толкова прекрасни парфюм на пазара, че не бих се мятала.
От седмица нося Datura Blanche, много ми пасва, а и много хубаво ми стои. Има нещо общо, по-скоро като стил на аромата с Pure eVe - женственост, мекота, бяла креместа цветност.

Много бих искала да се запозная и с други творения на Keiko Mecheri, някой да даде идея  освен от официалния сайт?
SprayParfumes нямат мостри

# 669
Добре, че го споменахте този Fidji. Само преди 1-2 дни моя по-възрастна колежка ми говореше за него. Изглежда ще е по-добре да я разубедя за покупка сега, за да не си развали хубавия спомен от младостта.

Днес нося Amouage Portrayal. За музикален фон ще му подхожда нещо секси. Обмислям плейлист, който да включва Тони Бракстън, Принс, Бруно Марс, Лени Кравиц и Джеймс Браун. Може би и Лутър Вандрос. И така, цял уикенд.

# 670
Разубедихте ме за Фиджи, благодаря! Търсих инфо, дали е реформулиран, но пише само годината на излизане- 1966. Иначе пирамидата е интересна, но ще пропусна.

# 671
  • Пловдив
Да.тъкмо и аз щях да пиша,че я има в parfimo, makeup ,emag.А може би въпроса е риторичен ..и насочващ..

# 672
Искате ли да отгатнем кой е парфюма?
https://youtu.be/mJfXwe6Wd4Q
Много ме озадачи този бял етикет, не ми е познат от никой аромат от bee bottle серията, но сигурно и нарочно са го скрили....

# 673
Това е Apres l'Ondee Guerlain Едт.
Има го и с бял етикет.

# 674
Дали някой би могъл да ми опише Molinard Nirmala, например съпоставен с някой Angel?
Също бих се радвала да чуя впечатления от тази тяхна колекция: https://www.molinard.com/collection-personnelle1-c102x3665917
на Angel ЕДТ

Общи условия

Активация на акаунт