Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 60 795
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Да, така е, черешата на Кейали е много слаба работа, ако се търси такъв тип, много по-удачно е Cherry Smoothie Zara.
За сметка на това Invite Only Amber много ми хареса, толкова, че веднага отидох на другия ден да го купя, без да търся оферти онлайн. Видях, че има много противоречиви отзиви за него, но за мен е прекрасен и с голяма радост го ползвам. По принцип обичам всякакви амброви парфюми, а Invite Only добавя и тютюн и ванилия. Като цяло считам, че KayAli са силен маркетинг и нищо кой знае какво като оригиналност, но определено се продават добре и правят точно това, което масово се търси, в красиви опаковки.

# 691
Въртя сега и Rose of No Mans Land и Rose Noir Byredo.

Има ли разлика в трайността между двата? Аз пробвах само първия, много ми харесва, но на мен е нетраен.

# 692
Въртя сега и Rose of No Mans Land и Rose Noir Byredo.

Има ли разлика в трайността между двата? Аз пробвах само първия, много ми харесва, но на мен е нетраен.
При мен Rose of No Man's Land се задържа по-дълго отколкото другия. Иначе на дрехите си стоят. Аз основно на коса и дрехи пръскам де, не толкова на кожа.

# 693
Благодаря, тайно се надявах да е обратното Blush На дреха е траен и при мен, да.

# 694
  • Стара Загора
Наумила съм си да поръчам Dolce & Gabbana L'Impératrice EDT. Кажете тази тоалетна водица как е с трайността? 2-3 часа издържа ли?

# 695
Благодаря, densi и amareto за отзивите за Kayali. A къде ги пробвате?

# 696

Има ги заредени в Сефора.
Аз не съм пробвала нищо на марката, ама поръчах едни 50мл. от Vanilla 28 на сляпо.Дано не е пълна греда.

# 697
Наумила съм си да поръчам Dolce & Gabbana L'Impératrice EDT. Кажете тази тоалетна водица как е с трайността? 2-3 часа издържа ли?

Нормална трайност/ 2-3 часа със сигурност/ за този тип парфюми розови  водички. При дъщеря ми доста се задържа на косата и дори ми каза, че доста често я питали кой е парфюма.

# 698
  • София
Някой пробвал ли е парфюмите на Kayali?
Харесала съм Lovefest Burning cherry и търся отзиви.
Да, аз ги пробвах вчера.
 Пълно разочарование за парите, които им искат. Черешата е копие на Том Форд, но е доста по- трайна.
А Vanilla 28 има ли я за тест?

# 699
Имаше някаква ванилия, но не знам коя точно беше.

# 700
Аз в чужбина ги тествах, в сайта на Сефора България не ги намерих с търсачката 🤔
Ванилията е много ванилова, и нищо кой знае какво специално, според мен ще е подходяща за който много харесва ванилия в парфюм или за комбиниране с други парфюми, ако обичате такъв вид апликация.
Розата Диамант е също много приятен, но напълно излишен ако имате Уд Букет, Бушерон Роза Испарта, МФК Уд Сатен или Нарцисо Роза Мускус. От този тип е, но по - бюджетен вариант, особено ако се предлагат малките 10 мл опаковки.

# 701
  • Germany
самоцитирам се:
В Сефора в Дъ Мол дали ги има, не ги видях преди 2 седмици като ходих до там. Може и да съм ги пропуснала де.

Има ги в Сефора в Мол Парадайз, но няма тестери на всички. Мисля, че са красиви, носими, цените им са като повечето цени на дизайнерските марки вече. Аз харесвам много два от парфюмите на марката, и особено първия ще купя при първи удобен случай:
Sweet Diamond Pink Pepper 25 Kayali - точно от моята кръвна група. Плодово-сладък, плътен, с разкошен резлив розов пипер, с топла амброва база, с прекрасна плътна роза, шафран, даващ ориент и източно звучене, и разкошна дървесна ванилия. Да, не е чудо новаторско, но е много хубаво направен и ще си го взема с голямо удоволствие.

Musk 12 Kayali - разкошен, чист мускус. Много подобен на мускуса на Атар колекшън, и мускуса на Иницио. Мирише на нежност, на чисти, прани чаршафи, съхнали на слънце. Усещате белотата, чистотата, усещате слънцето, пропило в тъканите, усещате и топлината. Ако нямах няколко подобни на него, бих си го купила и него с удоволствие.
Някой пробвал ли е парфюмите на Kayali?
Харесала съм Lovefest Burning cherry и търся отзиви.
Да, аз ги пробвах вчера.
 Пълно разочарование за парите, които им искат. Черешата е копие на Том Форд, но е доста по- трайна.
А Vanilla 28 има ли я за тест?

когато аз ги пробвах я нямаше.

# 702
Момичета, искам да ви споделя, че се сдобих с Allure EDP, както ме посъветваха повечето от вас. Душкам си го днес и си мисля, не е толкова траен, колкото очаквах, но пък ми мирише на хубава жена. Хем е нежен, хем е сладък, хем е женствен, хем за мен е балансиран във всяко от тези неща. Това е парфюмът, заради който започнах да си купувам по- скъпи парфюми, толкова много съм го мирисала, че през годините се притеснявах да го купя, да не би да ми е омръзнал предварително. Да, малко ми е свръх познат, но ми харесва да си го нося и … да се чувствам хубава жена с него, или по- точно дама.😊

# 703
  • Бургас
Честит Алюр, за мен това е един от най- хубавите парфюми класика, създадени някога.Ухае точно на дама, вечна моя любов.Парфюм за вечерта край морето една нова моя любов, прелестния Nishane Vain & Naive изключителен.Heartpulse

# 704
  • Пловдив
Днес се разминах с дама ухаеща на Style Jil Sander .Може би защото го имам го разпознах.Напоследък не съм усещала La Vie Est Belle.Май мина истерията покрай него и мога пак да го извадя, да видя дали все още ми харесва или новите любимци са го изместили.

Общи условия

Активация на акаунт