Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 60 807
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Виена
Подуших вчера новеят Prada Paradox, аз съм фен на парфюмите на Прада, но това е поредният ванилово-амброво-мускусен сладък бозаляк, който се бълва на пазара последните 3-4 години. Мирише на всички останали парфюми на щендерите в Дъглас, едновременно. Чак след 12 часа блотерчето намирисваше леко на бензоин и на нещо с характера на Прада... Затова пък му искат 75 евро за 30 мл

# 676
  • София
Наумила съм си да си взема още един аромат с роза след като започнах много да харесвам Червената обувка на Ерера от упорито носене. Не харесвам локумена роза, искам нещо по-ефирно, но да има сладост и ванилия по възможност. Колебая се между Nina Ricci Rose Extase и Lancome Magnolia Rosae. Имах Angel Nova epd и го разкарах, беше ми прекалено натрапчив малинов аромат. Какво ще ме посъветвате?

# 677
Наумила съм си да си взема още един аромат с роза след като започнах много да харесвам Червената обувка на Ерера от упорито носене. Не харесвам локумена роза, искам нещо по-ефирно, но да има сладост и ванилия по възможност. Колебая се между Nina Ricci Rose Extase и Lancome Magnolia Rosae. Имах Angel Nova epd и го разкарах, беше ми прекалено натрапчив малинов аромат. Какво ще ме посъветвате?
Nina Ricci Rose Extase за мен е локумена роза. Другият все още не го познавам.
Вчера тествах Carolina Herrera
Very Good Girl Glam и веднага ми напомни на нещо много познато, или нещо смесено от познати аромати. Видях във Фрагрантика, че го сравняват с Angel Nova. Трябва да го извадя да тествам, но по спомен нещо друго ми напомня. Иначе ми хареса, лесен за харесване, подходящ за подарък на младо момиче с неговата комбинация флакон/аромат. Със сигурност не ми прилича на Делина, обаче.

# 678
  • София
Mini Rebel Roses Vanilla Mancera. ☺. Не е ефирен, но има готина роза + ванилия + трайност + след 2-3 седмици му идва идеалното време за носене ❤.

# 679
  • София
Мерси за предложението, ще го обмисля. Сега се замислих и за Клоетата, но тъй като никога не съм била фен на розите в парфюм, никога не съм им обръщала кой знае какво внимание.

# 680
  • София
Предложение за есенен нишов парфюм с момина сълза?

# 681
Ефирна роза за мен има в Chloe EDT и Rose Paul Smith. В никой от тях обаче няма ванилия.

Мерси за предложението, ще го обмисля. Сега се замислих и за Клоетата, но тъй като никога не съм била фен на розите в парфюм, никога не съм им обръщала кой знае какво внимание.

# 682
Roses Vanilla Mancera е хубаво първо да се пробва, ако не харесвате сладка роза. За мен са в една посока с Nina Ricci Rose Extase. Аз ги харесвам и двата, но Nina Ricci не ми е траен. Но са сладки парфюми.

# 683
Rose Vanille е локумено сладка роза и много натрапчив и ултра траен.
Аз харесвам розата в Irresistible на Givency и в Idole на Ланком. А като по-екзотично предложение Rosa Bella na Oscar de la Renta.

# 684
  • Пловдив
Розите в парфюмите на Chloe са чудесни. Mini Rebel, само трябва тестваш и да си избереш кой най-добре ще ти пасне. И дали изобщо ще са твоята марка Simple Smile
Много нежен е Love story, а Chloe EDP е много присъствен и натрапчив и е с убийствен шлейф.
Аз харесвам Musky Garden Mancera - в него розите са доминиращи.
В Nina Ricci Rose Extase има доста плътна и локумена роза, както са писали преди мен, но пък е много добре направен.
Вариант е да тестваш и някой от фланкърите с рози на LVEB и Mon Guerlain.
Idôle и Idôle L'Intense са с младежко звучене и също са много харесвани.

# 685
  • София
Благодаря за предложенията. Може би малко подвеждащо казах, че не харесвам локумена роза като имах предвид прекалено сладка, направо захаросана до втръсване роза, която асоциирам с розово сладко или локум. А иначе държа парфюмът да е сладък, а не воднист или твърде свеж. Преди време мирисах Chloe Rose Tangerine и ми се стори доста приятен, трябва да си го припомня. Нината явно е подчертано сладка като ви чета мненията и ще отпадне след като и няма къде да я тествам.

# 686
В това Клое има роза и ванилия (но и пачули) https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Absolu-de-Parfum-46911.html

# 687
И аз съм на вълна  роза, а не съм отявлен розоман 🤔. 

Розова придобивка от оня ден е Rose Prick Tom Ford.
Въртя сега и Rose of No Mans Land и Rose Noir Byredo.

# 688
Някой пробвал ли е парфюмите на Kayali?
Харесала съм Lovefest Burning cherry и търся отзиви.

# 689
Някой пробвал ли е парфюмите на Kayali?
Харесала съм Lovefest Burning cherry и търся отзиви.
Да, аз ги пробвах вчера.
 Пълно разочарование за парите, които им искат. Черешата е копие на Том Форд, но е доста по- трайна.

Общи условия

Активация на акаунт