Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 62 303
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Днес получих минито Armani Si Passione  и много благодаря на дамата, която сподели линка. Тази серия винаги съм ги харесвала. С много страст си намерих интенз версията, но ковидът ми разказа играта. После не го усещах и се разделихме. За този Si Passione обаче имам спомен, че не беше нещо особено, а сега...усещам го прелестен, наситен, елегантен е, но и сладък по фин начин. Не мога да опиша нотките, но е попадение за мен. Замислих се за пълен флакон, но засега удържам фронта.

# 331
  • Пловдив
Здравейте! Много съм боса в парфюмите, но искам да купя за подарък Dior elexir. Не знам обаче от къде. Pretty shop добра идея ли са специално за този парфюм. Протеснявам се да не е някое менте.

# 332
  • София
Няма как да е менте от Прити шоп. Фирмата е официален вносител и дистрибутор на Диор.

# 333
  • Пловдив
Цитат на: magicjo [b
[/b]link=topic=1470037.msg45164343#msg45164343 date=1660322990]
Няма как да е менте от Прити шоп. Фирмата е официален вносител и дистрибутор на Диор.

Супер, значи поръчвам, че има и намаление. Благодаря ви!

# 334
Днес получих минито Armani Si Passione  и много благодаря на дамата, която сподели линка. Тази серия винаги съм ги харесвала. С много страст си намерих интенз версията, но ковидът ми разказа играта. После не го усещах и се разделихме. За този Si Passione обаче имам спомен, че не беше нещо особено, а сега...усещам го прелестен, наситен, елегантен е, но и сладък по фин начин. Не мога да опиша нотките, но е попадение за мен. Замислих се за пълен флакон, но засега удържам фронта.
А за мен е пълна греда. Чист ананас от началото до края. Никакво развитие. Твърде, твърде сладък. Изобщо сме диаметрално противоположни и несъвместими.

# 335
# 336
А за мен е пълна греда. Чист ананас от началото до края. Никакво развитие. Твърде, твърде сладък. Изобщо сме диаметрално противоположни и несъвместими.
Направо ми светна, благодаря за коментара! Кога се изчерпаха 15 броя онзи ден не знам  и това към момента, когато погледнах,  хем линкът беше от предната вечер и  даже сутринта се учудих как още не свършил! Докато се наплажувам го бяхте изкупили! Но аз не съм по плодовите сладости и нямах идея как мирише за разлика от Май Уей Армани....
Покрай Laura Biagiotti сутринта, която ми се намира във версията 2019 и пръснах за проба (нищо особено, няма изненади, много измито приятно подобие на  Ла Ви), си пръснах за проба и стария LALIQUE Nilang. Ами много е хубав подобно на плодова Шанел Мадмоазела. Твърде бюджетен, към момента на закупуването се притеснявах единствено от пъпешовата нотка и нямало е защо! Има и някаква горчивинка в него като в последния за сезона полски  мед!

# 337
  • гр.Добрич
Spinki, да един и същ парфюм е, но в различни формули.

Благодаря за вниманието! Поръчах от Дъглас. Да видим какво ще ми пратят.

# 338
  • The Evergreen State
благодаря много, а поръчвали ли сте от този сайт сабина.ком ? Втория парфюм го видях там на много прилично намаление и не знам дали сайта е "безопасен".

Не мога да дам препоръка за този сайт. Места от които съм пазарувала онлайн парфюми с намаление и на които имам доверие са Costco, Nordstrom Rack, TJMaxx, Marshalls и Amazon (с Prime).
Също забелязах напоследък че Мейсис пускат намалени малък брой парфюми като имат сейл и там изпада понякога нещо интересно.
 Има друга тема за сайтове за парфюми, най-добре питай там за горния сайт.

# 339
Случвало ли ви се е да изпаднате в период, в който нито един парфюм не ви пасва? Сякаш няма такъв, който да ви завладее напълно и да ви обгърне сетивата? И какво сте правили в такива моменти? Предполагам, че това е от пренасищане, но ще ми е интересно да чуя мненията ви Simple Smile

# 340
Аз съм в почти всекидневна чуденка какво да си пръсна и трябва да си призная, че рядко оставам удовлетворена. Не защото не си харесвам парфюмите, а като че ли не нацелвам момента. Осъзнавам, че този вътрешен дискомфорт се дължи на чисто психологически причини. Рядко успявам да се отпусна. Затова понякога изненадвам себе си и взимам това, което ми се струва най- неподходящо. Не ми се е случвало да ме дразни парфюм след това.

# 341
Случвало ми се е понякога, когато съм в търсене на нов парфюм. Гледам съставки и...нищо не ми се струва достатъчно интересно. Като че ли търся нещо невиждано и нечувано (по-скоро непомирисвано досега). Тогава съм имала колебания, защото си казвам, че тази комбинация вече ми е позната, с нищо не може да ме изненада, друго ми трябва. Искам нещо, а не знам какво. Сравнително бързо обаче съм излизала от ситуацията.

# 342
Случвало ли ви се е да изпаднате в период, в който нито един парфюм не ви пасва? Сякаш няма такъв, който да ви завладее напълно и да ви обгърне сетивата? И какво сте правили в такива моменти? Предполагам, че това е от пренасищане, но ще ми е интересно да чуя мненията ви Simple Smile
Случва ми се понякога, но бързо ми минава.
Има дни (рядко), когато се чудя кой парфюм да използвам и нищо от наличните не ми се приисква. Държи ме максимум ден. После пак намирам на какво да се насладя.
При мен има един друг проблем. Тежи ми наличното количество. Вече ме дразни, че нямам спирка и трупам.

# 343
На мен просто ми се случва да харесвам определени “части” от даден парфюм, примерно началните или базови нотки, но цялостно, открай докрай да припадна по някой, май отдавна не ми се е случвало. Може би искам твърде много от един парфюм.

# 344
На мен просто ми се случва да харесвам определени “части” от даден парфюм, примерно началните или базови нотки, но цялостно, открай докрай да припадна по някой, май отдавна не ми се е случвало. Може би искам твърде много от един парфюм.
И такива моменти съм имала, минава. Малко търпение и ще намериш парфюм, в който да се влюбиш.

Общи условия

Активация на акаунт