Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 71 948
  • 802
  •   1
Отговори
# 120
Прави ми впечатление, че много хора са обсебени от думата “лого”.
Координацията на “логата” също е явно нещо модерно…
Съвсем не съм обсебена, хареса ми модела, марката няма значение за мен, просто се чудя дали няма да е много комично съчетанието с друг тип обувки ✌️

Напълно разбирам въпроса ти, моят тийнейджър не дава дума да се издума да са различни логотата, ако са видни.
Говорих, говорих и вече се отказах.
Има примерно тениски на неизвестни брандове, логото е отпечатано на етикета от вътрешната страна, съчетава си ги с каквито и да е известни спортни марки обувки и раници.
Но найкита, адидаси, баланси и разни тем подобни не слага никога заедно.
Изобщо не е до мода според мен, до човек си е.

# 121
за марките и съчетаването им - да, повечето хора съчетават марките и не носят пума+адидас+лиу джо, а гледат да са в тон

нищо смешно няма във въпроса 🙂

допълвам: тениски с лого нося с високи токчета, кубинки, сандали

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 19:45 от Al Georgieva

# 122
  • София
Здравейте, с какво обувки носите тениски с лога? За маратонките е ясно, но според вас има ли друга опция?
То въпроса е друг май. Поне аз го разбирам като с друг модел освен маратонки, а не като с лого различно от логото на тениската.

Тениски с лога на марки не нося, или не се сещам, но си съчетавам тениска с дънки и токове без проблем Grinning

# 123
  • София
Аз имам много тениски(наскоро подреждах и ги броих Laughing приятелки бяха в шок, че е двуцифрено не малко число Sweat Smile ) и доста от тях са с някаква картинка или надпис.
Освен кецове, нося сандали, но и целогодишни кожени обувки. Аз нося малко по-друг тип обувки, но да кажем, че имам предвид тези, които са тип оксфорд. С дънки може да се съчетае или някакъв закачлив панталон. Само в големите студове не съм с тениска. Нося ги с жилетка, кимоно.
Но аз се обличам лежерно, може би леко boho. Не ми се налага, а и не обичам да се обличам елегантно или офисно.

# 124
Здравейте, с какво обувки носите тениски с лога? За маратонките е ясно, но според вас има ли друга опция?

С кубинки, със сандали с шипчета, с черен биркенсток... Имам някоя и друга тениска на "Филип Плейн" за по 10 лева, купувани заради принта с черепи, та нося си ги. А да и с черни дънки, кожено яке и черни обувки на ток пак ги нося.

# 125
Много хубава тема!
С радост ще се включа!
Рокли много харесвам,лятото друго почти не нося.От едно известно време и фигурата ме ограничава в избора ми,но като цяло харесвам изчистени и семпли модели,които да не са по тялото.
Доста модели от Reserved си взех това лято,които в интерес на истината доста са позанижили качеството,но пък моделите ми стоят.
 Някой поръчвал ли е от този сайт и какво ще кажете за тази рокля?
Скрит текст:
Не съм поръчвала от сайта, но днес поръчах аналогичен модел:
https://www.mohito.com/bg/bg/mini-rokla-7020m-77x
В черно пък чакам от намаленията на Лена Фешън, имам две от тях и са екстра за парите си.
Падам си по А силует и крилца, просто друго не стои на моята фигура.

# 126
Дали с лого или без няма никакво значение. Тениската си е тениска и се носи с каквото имаш.

# 127
Mateah,роклето е супер, наскоро взех жълто. Аз лично ще нося с колан, че стои като торба за картофи, не харесвам безформени дрехи, все едно колко е удобно….А - силеутът не е моят, въпрос на възприемане 😊

# 128
  • София
Има тема за спомени  и някой се жалваше, че са го карали да изхвърля боклука. Аз отучих нашите, защото се грим имах, правих прическа и се обличах 🤣. Отдавна мина това време и сега и по пижама излизам.

# 129
Mateah, и аз я гледам цяло лято тази рокля, но в розово, но така и не стигнах до нея.

Що се отнася до логото. Аз имам един комплект спортни дрехи (не ми трябват повече) и по някаквва случайност всичко ми е на една марка, но сега например ако си облека тениска на Liu jo няма да отида да си търся сникърси на Liu jo само заради нея 😂

Иначе да, въпроса май беше по-скоро до тип обувки. Пробваш и виждаш, зависи как ще я носиш тениската, ако отгоре метнеш сако защо да не става и с обувки Simple Smile

# 130
Mateah,роклето е супер, наскоро взех жълто. Аз лично ще нося с колан, че стои като торба за картофи, не харесвам безформени дрехи, все едно колко е удобно….А - силеутът не е моят, въпрос на възприемане 😊
Аз не ги нося с колан, предпочитам по- прибран силует. ]

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 18:50 от Mateah

# 131
на теб ти стои добре 🙂

# 132
Ами на мен ми стърчи на бюста и надолу все едно продължава пак така, оптически право....А като се сложи колан, точно прави Х. Разбира се това си е до усещане и фигура.

# 133
  • В полите на Пирин планина
Бях поръчала роклята А-силует от Мохито. Проблемът основно е, че е от доста твърд плат, подобен на жоржет. Освен това, поне на мен, направо ми стискаше на врата. Не обичам чак толкова прибрани по врата модели.

# 134
Ради, на мен няма какво да ми стърчи. И така визуално си създавам обем, защото имам периоди, в които съм самоходна тояга. V- деколтетата оптически уголемяват бюста, всякакви набори , крилца и перца- също . Когато понапълнея, добре ми стоят и прави рокли рипс.
Тази конкретно е от Манго, но е плътен плат и не става за топло време, надявам се от Мохито да е с прилична дължина и лека материя.

Общи условия

Активация на акаунт