Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 71 959
  • 802
  •   1
Отговори
# 135
Някой има ли наблюдения от тези два сайта, нямам свръх очаквания, модели и цени ми допадат:
https://www.arogans.com/34-letni-bluzi?page=3
 https://www.corsoitaliaonline.com/sale.html

# 136
.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 07:24 от Mateah

# 137
Това лято си купих панталонки и сако от Манго. 1 рокля от Lunne, 5 рокли от Михито, 1 от Абаут ю. Миналата седмица си купих едно кожено яке на Патриция Пепе. Това е сакото, панталонките ми са в същия десен. Всъщност сакото и панталонките бяха последния подарък от покойната ми вече майка.

# 138
Моите съболезнования, Неви, виждам, че си мой набор! Нама утеха, освен , че любим човек е бил до нас и сме имали това време! Прегръщам те!

# 139
Момичета,  помагайте
Търся мъжки дънки под коляното

# 140
Вчера вечерта мернах едни хубави ботуши и нямам търпение да разбера имат ли моя размер и да ги пробвам.
Скрит текст:

Не съм попадала често на такъв цвят, който да ми хване окото, но тези може да ги приютя.

# 141
Аня, много са хубави. 🌸

Явно не само аз започвам да се оглеждам за есенни находки. 😁
Направила съм си и списък като май най-напред са ми едни нови сникърси (които да са спортно-елегантни и да мога да комбинирам и за работа), сако букле (поредното, никога не ми стигат, харесала съм си даже, чакам само номер)  ново палто и вече повече за зимния сезон искам зимна шапка, ръкавици и шал бордо. Чанта си имам.
Хладното време тези дни още повече пробуди в мен желанието за есенен шопинг.

# 142
  • в Кошера
Есенно се оглеждам и аз, но напук някак. Първо, защото не мога да пусна лятото Yellow Heart, второ, защото нямам крещяща нужда от нищо конкретно. Просто си разглеждам... Ако нещо ме "намери" - ще стрелям.
Агент, есенни вдъхновения? Джобът ми те предизвиква! Bowtie

# 143
DzhuliB,
Невинна съм този път! Вървя си и съвсем спокойно, дори не се оглеждам и изведнъж ме настъпиха по клепачите тези ботуши.
Ще видим как ще се държат на втората среща.

# 144
Да се отчета, преди да е свършила темата.
Купих си няколко рокли на Zara и , които нося до степен, че и уличните котки вече ме знаят с тях.
Скрит текст:
Нищо не съм отказвала да си купя от витрините, защото не съм ходила по магазините, но пък успях да подготвя за есенно-зимния сезон, каквото ми е необходим: мечтаните кубинки, високи маратонки, които да ми пазят глезените и една рокля на Ted Baker за по-офисно-официален случай.

И да питам някой дали е попадал на бели тензухено-тънки, памучни ризи с дълъг ръкав? Установих, че с тях ми е по-комфортно, отколкото с ленени.

# 145
  • София
За есента нищо конкретно не ми трябва, но за тази зима ще имам нужда от нови елегантни и удобни за ходене ботуши, както и от нова пухенка. И за двете покупки ще ми трябва сериозен бюджет, тук вариантът евтино и качествено не е реалистичен.

# 146
Льоня,
Ботушите в какъв цвят ги планираш и имаш ли някаква визия какви да са като модел?

# 147
  • София
Като силует, това е добър за мен вариант:
Скрит текст:
Тъй като ми е много важно да лежи точно по глезена и прасеца, става само с мерене.
Цвят - черно, в много краен случай тъмно бордо.

# 148
Здравейте! Идвам с казус и се надявам да се получи добра дискусия.
На работа, в ежедневието си ходя постоянно на висок ток. Да, качествени обувки с дебел ток 8-9см, но все пак ... ток.
За съжаление обаче усещам силна болка между 3. и 4. пръст на единия крак и по заръка на ортопед трябва временно да се приземя и да нося удобни обувки.

(Искам да кажа, че за мен носеното на токове не е било съпроводено с болка. Напротив, изкарах по 8 часа с тях и не ги събувах с дългочакано облекчение, а можех още да изкарам с тях.)

Та... в момента съм в неспирно търсене на ниски, но елегантни обувки за работа.

Какви обувки носите вие? Маратонки и синикърси са изключено. Нямаме дрескод, но се обличам по-скоро елегантно.

# 149
  • В полите на Пирин планина
Може би оксфирдките ще са добър вариант или лоуфъри.

Общи условия

Активация на акаунт