Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 71 989
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
Някой пазарувал ли е от този бутик
https://mystiquebg.com/
Имат физически магазини във Варна и Щумен.

Като ги мерна в нета има неща които ми хващат окото, но ми се иска някой ако има наблюдения да каже как са.

# 166
Китайски са нещата, какво в повечето фейсбук бутици.
Да, имат магазин във Варна, качеството на фона на цените в повечето случаи не отговаря.

# 167
Ясно, мерси. Отказа ме.
Очаквах го, за това попитах. 😄
Явно просто успяват да нагласят нещата да изглеждат привлекателно.

# 168
Ако нещо ти хареса, мога да отида и да го видя на живо.

# 169
За есента купих едно долнище на Найк само. Умувам кожено яке и кубинки с широк ток евентуално, но още не съм решила. Общо взето, ако излезе нещо изгодно ще купувам, ако не, няма.

# 170
alethea благодаря ти, много мило. ❤

За момента нямам нищо спешно, за това не бих искала да те разкарвам.
Бях набелязала един кожен панталон от там, но си поръчах от друго място.
Бях гледала и това сако, но няма моя размер

https://mystiquebg.com/product/%d1%81%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d … 0%b5%d1%82%d0%b0/

# 171
  • София
Здравейте, дами!
Чета ви от време на време, но сега се включвам със следния казус. Имам днес доставена поръчка от About you, в която артикулите не са поръчаните от мен. Вътре има бял ски панталон О’нийл и още две неща. Ако някоя от вас очаква такива продукти, а е получила други и държи на поръчаните - нека ми пише днес, ако не ще ги връщам през Еконт.

# 172
# 173
  • София

Много благодаря! Писах и там, но ситуацията е много тъпа.

# 174
Агент, есенни вдъхновения? Джобът ми те предизвиква! Bowtie
Намекнах, че е време за тях, но повечето са още във вихъра на лятото Simple Smile След 2 седмици!

# 175

Аз имах същата ситуация. Върнах се в офиса на куриера и им обясних. Дадоха си ми моята пратка и взеха обърканата.

# 176
  • София
Скрит текст:

Аз имах същата ситуация. Върнах се в офиса на куриера и им обясних. Дадоха си ми моята пратка и взеха обърканата.

На плика пише моето име, вътре документите са за моята пратка, но фактическото съдържание е съвсем друго - вероятно пратка на друг човек. Обадих се на куриера моментално, но както и той ми обясни, ако с моите документи върна чуждите артикули, може дори да не ми върнат парите.Свързала съм се с about you и ще ги върна, но за съжаление някой няма да си получи също пратката като мен.

# 177
В дилема съм за две чанти, коя да избера:

Или

Цяло лято все търся и все нещо не ми харесва, а формата ме устройва, но да я нося с всичко. Вече се изморих да търся.

# 178
Нито една от двете, лятото отминава. За другото ще намерите по- хубави.
Ако пък е наложително- първата.

# 179
Нито една не ми харесва.
Аз Не харесвам чанти с лога и избягвам такива. Също и комбинация между черно и още 191882 цвята.

Общи условия

Активация на акаунт