Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 72 686
  • 802
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Първата чанта.

# 181
И аз гласувам за първата.

# 182
Първата.

# 183
Втората!
Толкова хубави, весели, свежи цветове и изведнъж някакъв черен, траурен капак. Нито е свежа и лятна вече , нито елегантна (ако това е целта на този черен капак)

# 184
Втората с тези карабинери е неприятно груба, първата е една идея по-издържана в това отношение. Втората е “по-спортна”.
Не харесвам толкова шарени чанти и не бих купила нито една от двете.

# 185
Втората е по-свежа, но тази черна дръжка за през рамо обърква работата. Ако има как да се смени с цикламена, червена.
Първата не ми харесва - черния капак я разваля

# 186
Нито една от двете, но ако ми опрат пистолет в челото ще предпочета първата. По принцип не понасям шарениите на Desiqual и не бих си купила нищо тяхно.

# 187
Благодаря на всички отговорили. И мен честно цветовете ме притесняват, за това не поръчвам още. Мъжът ми ми купи друга, но не е ежедневна:

С дълга дръжка синджир е, висящите елементи се махат.

# 188
Тази е по-хубава и ще отива на повече неща 🙂
Мисля ще стои добре и в ежедневието - и с металния, и без металния елемент.

# 189
Стига да имаш с какво да я носиш- хубава е.

# 190
За чанти да кажа, че в answear има много добри намаления на Furla(има доста модели по 300-400 лв), съжаление за тоя бранд нищо свежо не издава, големите версии са ми много консервативни, а 2-3 приятни модела са мини и само гледам и нищо не ме грабва вече :
https://answear.bg/k/tya?q=furla

Също портфейлите са доста намалени, но имам 3 други бранда много съм доволна и не мога да нося 3 едновременно да съжаление 😳

# 191
A за тази на прима виста какво ще кажете?

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 21:22 от Agent Provocateur

# 192
  • София
Здравейте! Идвам с казус и се надявам да се получи добра дискусия.
На работа, в ежедневието си ходя постоянно на висок ток. Да, качествени обувки с дебел ток 8-9см, но все пак ... ток.
За съжаление обаче усещам силна болка между 3. и 4. пръст на единия крак и по заръка на ортопед трябва временно да се приземя и да нося удобни обувки.  

Та... в момента съм в неспирно търсене на ниски, но елегантни обувки за работа.

Какви обувки носите вие? Маратонки и синикърси са изключено. Нямаме дрескод, но се обличам по-скоро елегантно.
Аз нося минималистични/barefoot обувки.
Про тях няма остри, дори близки до остри няма. Всичко е достатъчно широко, така че пръстите да стоят в анатомична позиция. Подметките им са от 2 до 6мм дебели и абсолютно равни.
Граундис, например, имат балерини, както и някои изчистени обувки
https://www.groundies.com/barefoot-shoes-women/anatomical-toe-bo … -women-black.html
Аз имам едни черни, кожени. Купих си ги пролетта, но така и не съм ги носила. Резерва са ми, аз не обичам черни обувки и ги взех с едни бели на цветя, колкото да стоят за всеки случай. Ето тези, Анатомик е фирмата https://www.anatomic4all.eu/NATURAL-ALL-YEAR-BOTTINE-1N01L-d257.htm

Във фейсбук има група Barefoot Bulgaria, за тези, които не знаят какви са тези обувки.

Agent, чантата не ми допада, но роклята с колана и чехлите ми харесват Grinning

# 193
https://www.obuvki.bg/damska-chanta-valentino-divina-na-vbs5kc03-bordeaux.html
Това се предлага тук на моя вариант, но тези цветове не ми харесват, ще си оставя тази от ММ. По-свежа ми е и тъй като я поразгледах в сайта не е лоша (понеже той е в Германия и я гледах само на снимка, още не е стигнала до мен). Ох, добре че не поръчах от онези шарените, щеше да ме е яд на мене си. Joy
За Furla и аз дебна една червеничка, но няма да я намалят повече и едва ли ще се класирам, но и не ми трябва особено.

# 194
  • София
Агент, харесват ми на вид, но ми се струват неудобни. Няма дами поберат боклуците.

Общи условия

Активация на акаунт