Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 72 696
  • 802
  •   1
Отговори
# 195
Втората!
Толкова хубави, весели, свежи цветове и изведнъж някакъв черен, траурен капак. Нито е свежа и лятна вече , нито елегантна (ако това е целта на този черен капак)
+ 1 за втората, подкрепям изцяло мнението за нелепия черен капак на първата.

# 196
Furla имаха един чудесен модел мини чанта този сезон в различни цветове

и всичко останало е малко скучно

моделите показани от Агента не ми допадат

# 197
  • Пловдив
Агент, на мен чантата не ми харесва. Показаната на Фурла също не бих я загледала.

# 198
Агент, харесват ми на вид, но ми се струват неудобни. Няма дами поберат боклуците.

Имам подобна.
И да, не ми е от най- удобните.
Почти не я ползвам.

# 199
Не ми харесва нито една от показаните чанти, има и такива все едно са за гроздобер или друго земеделско деяние.

# 200
Гроздоберът и другите земеделски деяния не се извършват с/в чанти, както и такава не е необходима при подобни "деяния" . Има си специализирани съдове за беритба и съхранение на продукцията.

# 201
Гроздоберът и другите земеделски деяния не се извършват с/в чанти, както и такава не е необходима при подобни "деяния" . Има си специализирани съдове за беритба и съхранение на продукцията.

Възможно е, не съм запозната в детайли, но се доверявам на споделената в цитата експертиза.

На мен показаните чанти ми приличат на кошници, които не знам дали са “съдове за беритба”, но и такива не бих носила, колкото и да са модерни.

# 202
Агент, и аз много исках от кръглите чанти луни, докато не отидох в магазин и не се поразходих с два-три модела из магазина. Сложих си даже телефона и портфейла, и пробвах да ги слагам и вадя.
Ами - не!
Колкото са красиви, точно два пъти по толкова са неудобни! Особено тези модели, на които ти си се спряла. Можеш да наблъскаш повечко неща вътре, но ако нещо трябва да извадиш докато си в движение е кауза пердута. Трябва да седнеш или да я подпреш на нещо за да можеш да бръкнеш вътре и да измъкнеш каквото и да е.
Аз исках от твърдите модели, но в тях трудно ми се побира портфейла и телефона, какво да кажа за другият багаж, който ежедневно мъкна.
Ами, ТЦ! Благодаря, ако трябва само да ми стои в гардероба и да си я гледам. Не съм английската кралица та да си нося в нея само химикал, огледалце и пудриера. Grinning

А, че са красиви и елегантни, спор няма. Heart Eyes

# 203
Агентче, и от мен НЕ за чантата...

# 204
Като дизайн са интересни, но като се сложи на рамо и ми се струва, че под мишницата ще стои обемно и неудобно. Поради тази причина не мога да нося О bag - тялото на чантата е адски обемно и ръката ми е на 40 градуса във въздуха, много неествество. А аз съм пешаходец, искам като си ходя да ми е удобно Simple Smile Това лято съм на вълна Pinko, имам 5 средни или средно-големи чанти, като 3 са абсолютно същия модел в различни 3 цвята, тази е по-друг модел и една дънкова-златни нишки. И съм хареала още един цвят, но няма да купувам поне до есента(надявам се).

# 205
Аз съм си наложила вето за чантите. Рекорд поставих с една скъпа покупка от миналия декември, която още не съм разходила никъде... надминах себе си в разсипията... Joy

# 206
Аз съм по обемни чанти с класическ форма.
Както се казваше в един виц едно време - Ако една чанта ме може да събере половин хляб и бутилка бира, това не е чанта а портмоне.
Не мога да се оттърся от навика да нося всичко, това пак от едно време, когато се ходеше на работа с автобус и трябваше да имаш всичко необходимо в дамската чанта - от игла и конец, до лекарства.
Сега навсякъде съм с кола и всички тези неща не ми трябват, или могат в краен случай да са в колата и все се опитвам да минимализирам до най-необходимото и пак ми тежи чантата ужасно.

# 207
Не, не става при мен. Викам си докато съм на почивка ще ходя там само с малка чанта, като излизам на разходка, де.
М.. не, не ми се получи, в единият случай ми потрябва метър, а друг да си освежа парфюма.
Не са за мен малките чанти, иначе ги харесвам.

# 208
Благодаря ви за мненията!
Ще я поразходя вкъщи да я усетя - размерът е най-големият и събира тон, но пък няма цип. Всъщност цветът ме колебае най-много - като на първата показана (mushroom). Иначе конкретният модел в изчистеното изпълнение (последната показана) го гледам от едно 2-3 години насам и не мога да се "навия" в нито едната посока. Много необичайна чанта е (и много добро изпълнение като материали/изработка)

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 23:22 от Agent Provocateur

# 209
Аз купих от дадената по горе Фурла среден размер, но пак е малка, екстра ми е. Много удобна и красива е за мен.
Никога не нося тежки чанти и нищо освен портмоне, телефон, ключове, кърпички, малък дезинфектант и червило.

Общи условия

Активация на акаунт