Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 72 700
  • 802
  •   1
Отговори
# 210
Agent, защо ти е да носиш един тон? Не е добре за гърба, разваля стойката, не изглежда много красиво на снимките....

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 07:35 от Al Georgieva

# 211
  • русе
Единствената скъпа чанта, която имам е тази, цеше на много изгодна цена, та размера и е среден, но пак ми идва малка в определен момент. Най много обече се дразня на това че повечето модели ги правят без цип, взех я като компромисен вариант, вече  и свикнах.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 21:08 от mypi1975

# 212
А от мен ДА за показаните чанти, Агент. Но без двете от последната снимка.
Имам подобна с по малък размер и събира телефон, портмоне, дезификтант 75мл, крем слънцезащитен 50мл, химикал, ключове, калъфа с диоптричните очила и мога да сложа още дребни неща. Лесно вадя и пъхам всичко.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 01:24 от Pink Dress

# 213
Не обичам големи чанти, въпреки че имам една огромна черна Фурла на 4, 5 години. Жал ми е да я хвърля. Тази година си купих 2 Фурли, в едната не мога да си побера телефона, но е страхотно бижу сама по себе си, а другата е малко по-голяма, но с много тъпо закопчаване. Последната година Фурла пуснаха големи красоти, а по едно време моделите им бяха като за баби.

# 214
  • Пловдив
Вместопда я хвърляш може да я пуснеш за продажба.

# 215
Харесват ми модела чанти който показа Агента, даже си купих подобна, но наистина е много трудно да си побера инвентара вътре.

Последната година нося само малки чанти, досъа по-удобно ми е, макар че имам една тип торба Beverly hills polo club, но на мен колкото голяма чанта ми я дадеш ще я напълня. 😂
За това си купувам малки и каквото събера, събера.

Но с портмонетата имам затруднение, за това сега издирвам някакво малко и практично.

# 216
Не могаааа
В момента е 35 градуса, скрила съм се в едно заведение под климатика.
Как се ходи с риза, под нея си има топ. Как и защо 😳😭

# 217
Не е много възпитано да снимате хората по улиците.

# 218
Сигурно има къси панталонки отдолу. Обикновено така ги носят.

# 219
  • София
Не мога да видя добре, но в тези температури и голи да тръгнат хората, няма да ми направи впечатление. Харесвам рокля-риза, не риза-рокля, ама кой както го разбира...
Каква форма слънчеви очила предпочитате?

# 220
  • София
Каквито ми седят добре. Аз съм леко луда и имам над 30 чифта очила.

# 221
  • София
Питането май е как не умира от  жега девойката с ризата, а не че е само по нея без долно. Струва ми се че виждам джоба как се очертава под плата.
Някои материи държат хлад.
Аз с такава риза се чувствам много по- добре в жегата, отколкото с прилепналите трикотажни тениски ( не нося такива вече последните години, гледам да са свободни и памучни) , но го казвам като сравнение понеже ти показа такива.
Пробвай и ще видиш Wink

А ако е само по ризата, има супер крака - защо не Grinning

# 222
В жегата риза с дълъг ръкав е по-добрият избор. Италианците си ги носят цяло лято. В арабските страни също са покрити на 40+ температури. Simple Smile

# 223
Не могаааа
В момента е 35 градуса, скрила съм се в едно заведение под климатика.
Как се ходи с риза, под нея си има топ. Как и защо 😳😭

От опит ти казвам и аз почти цяло лято съм така, с дълъг ръкав и си спестявам гадното лепнене на кожата, от влагата, особено ако ми се налага повечко ходене. Топът вероятно спестява носенето на сутиен. Дали ще е с къси панталони и с риза за мотора, рокля-риза или риза-рокля за излизане само с ходене. Просто е по-комфортно. Няма да казвам къде възприех този трик, но дава ефект. Важно е и материята  да е подходяща, лен, супер фин памук.
Роклите си ги нося само за кратки разстояния, когато не ми се налага да правя много движения.
Бих пуснала и снимка, но така са се развихрили форумските клюкярки в други теми, че предпочитам да си спестя хорската простотия... Laughing Rolling Eyes

пп. Агент, на мен чантите ми харесват, но аз от супер големи и тежки чанти, минах преди 2-3 години на такива дето събират кардхолдер и диоптрични очила, понякога последните не влизат, но пък и нямам болка в гърба вече. Така че не е страшно с малка чанта.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 21:50 от outnocontact

# 224
Аз съм със слънчева алергия и често през деня нося дълъг ръкав (риза, сако).
Да лягам и умирам ли, щото навън е 35 градуса и не е Ок ?

Общи условия

Активация на акаунт