Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 72 707
  • 802
  •   1
Отговори
# 225
Чудя се къде е Light Beam....
Липсва в темата( с хубавите си снимки и добронамерените постове....)

# 226
Лято е, едва ли е до нас Simple Smile.

# 227
Как се ходи с риза, под нея си има топ. Как и защо 😳😭
Можеше да я попиташ лично все пак Rolling Eyes

# 228
В страхотна форма изглежда заснетото момиче. И се е облякла съвсем ок.
В България ли е това?
Предполагам да - само там в радиус от 1 кв.м може да се забележи мадама в близост до мъжки субект, приличащ на… не на джентълмен да го кажем…

Lizia,
За слънчевите очила - много държа да са хубави и не правя компромиси. Харесвам и ми стоят най-вече такива тип “котешко око” като форма. Цветове предпочитам черни, тъмносини, златисти, кафяви, но понякога се изкушавам и за други.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 15:04 от Аня

# 229
  • София
Много добре изглежда момичето. На мен ми е красиво така с риза и с къси панталонки(дори да не се виждат), но мен много ме хваша нервата от усещането за плата по целите ми ръце в жегата. Иначе си има смисъл, ако човекът е с алергии, много бенки, някаква екзема или изгаря лесно.
Всеки може да си се облича, както му е удобно и му харесва.
Едно време, като тийн и в двайсетте много се потях и не можех и да си помисля да ходя с тениска лятото, дори да не е впита. Огромни потни кръгове правех под мишниците. Ходех винаги с потници и то изрязани, даже сама си ги преправях- платът да идва ниско под мишниците,  за да не ми се навляжнява.
След ражданията нещо ми се регулура там по чакрите и потенето стана по-нормално, не се мокря така.
Така със свободна бяла риза, сякаш е по-малък шанса да ти се докосва под мишниците и да правиш микри петна.

Иначе, за чантите- те са красиви, но зависи ежеднввието какво е. Дали може да се носят всеки ден или пък на поводи. А не всеки има редовни специални поводи, че да си заслужава.
Аз винаги съм ходила с огромни чанти- учех, работех, после с децата.. Все търся да набутам какво ли не. Покрай децата свикнах с раници да ходя, за да мога да бебенося спокойно, а и да напъхвам отзад какво ли не.
И сега ходя с една ярко жълта Fjallraven Kanken. Имам няколко малки дамски и последно едната я носих юни 2021 Laughing
Пазарувам, пращам пратки, все влача нещо освен в раницата и в платнени торби, които приятелки ми шият...не си представям да оцелея с малка чантичка. Някой ден, като стана шофьор и само слагам печати в офиса, може Laughing

# 230
Живяла съм няколко години в карибски климат и от там мразя жегата (плюс високата влажност), макар че там и гр транспорт и всичко е климатици. Макар че веднъж припаднах пред една църква на площада и вътре с вода ме свестяваха, много мразя жеги. Сега всичко над 25 гр е в графа къси дрехи, много трудно дори дълга рокля мога да облека. Настръхвам като гледам децата ми от години само маратонки с чорапи, това си е моя фобия от жегите 😑

# 231
Като стана дума за очила и ми попаднаха тези пред очите.

Скрит текст:

Да видим дали ще са ок.

# 232
  • София
За жегите и убийственото слънце: леки, светли, широки дрехи,  с дълги ръкави и по възможност - дълги крачоли.

# 233
За жегите и убийственото слънце: леки, светли, широки дрехи,  с дълги ръкави и по възможност - дълги крачоли.
Абсолютно съгласна!

# 234
  • Пловдив
Имам няколко дълги ризи, точно лятото обичам да ги нося с къси панталони. Дори нарочно взимам по-голям размер, хем може да се връзват, на повечено ръкава има опция и за 3/4 да се прави. Хем материите са много фини.

Аня, мнаго хубави очила.

# 235
И аз вчера видях в един ресторант около 20-годишна смугла красавица с рокля като риза в кралско-синьо. Когато стана от масата забелязах, всъщност отдолу е с клин, който едва се вижда, а самата дълга риза беше овладяна с колан. Беше заложила на черни чехли с по-дебел ток и кръгла чанта.

Много приятно съчетание и много често срещано. На мен лично ми харесва, въпреки че не бих се облякла така. Нещо подобно, но ризата беше по-нежна и с не с обикновени копчета.

Скрит текст:

# 236
  • София
Мисля, че в Манго има рокля-риза в такъв тъмно син цвят, но за лятото предпочитам по-светло синьо.
Рокля Mango

# 237
Здравейте! Моля за съвет.
Бихте ли носили тези сникърси с този блейзър?
Имам дрехата, но търся сникърси и се чудя какъв модел да избера. Тези ми харесват много, но се колебая дали съчетанието е адекватно. Вие носите ли сникърси със сака/блейзъри?

# 238
А под блейзера какво? На прашки определено няма да подхождат.

# 239
Прашки ли? 😀😀😀
Дънки, тениски, пуловери ...
Панталон, поли и рокли - не. Ежедневни дрехи. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт