Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 72 715
  • 802
  •   1
Отговори
# 270

Имам този Стан Смит от може би около 4-5 години. Страшно доволна съм и доста често го нося. Пран в пералнята няколко пъти и няма дефекти по кожата! Имам още един бял и един черен Стан Смит.
Много благодаря! Може ли да споделите от къде сте ги закупили?

# 271
  • Русе
Sunn горните са ми от Адидас аутлета във Варна. Вторият чифт си ги взех от Buzz

И черните от District

# 272
Много харесвам моделите Стан Смит, но не са за моите ходила. Тежки са, подметката е твърда и не се огъва, а за мен това е едно голямо Не.

# 273
Много харесвам моделите Стан Смит, но не са за моите ходила. Тежки са, подметката е твърда и не се огъва, а за мен това е едно голямо Не.
Можете ли да предложите някаква алтернатива? Нещо по-леко,с мека подметка!?

# 274
Ето едни приятни и леки, подметката е проветрива
Geox Jaysen sneaker

# 275
Малко да раздвижа темата 😜
Тези дни съм във вихъра си и ме е хванал есенния шопинг 🤣

Забърсах една рокля от Мохито, чакам я да дойде и дано да ми е ок размера.
Много харесвам този тип рокли.

Този уикенд съм се отдала и на подреждане и прочистване на гардероба, та в този ред на мисли да ви питам освен в H&M кой друг магазин взима стари дрехи за ваучери, ако има такъв изобщо.

# 276
О аз съм фен на Мохито и Reserved. Тези дни си взех тези есенни придобивки. Синьото е от Orsay и също съм доволна

# 277
Надявам се да е от снимките, но дрехите стоят и изглеждат много зле.

# 278
Аз харесвам повече Mohito, защото имат 32 размер, който в повечето случай ми пасва идеално. Много често 34 в Reserved ми е голям/широк/дълъг.
В Orsay също от някои модели имат 32 размер, но бях чела, че марката е фалирала тотално и сега се опитват да разпродадат дрехите.

# 279
Надявам се да е от снимките, но дрехите стоят и изглеждат много зле.
Вероятно е от снимките, а и са снимани под ъгъл, това Също допринася за изгледа..//

Джули, такива рокли има в момента в Зара, имаше готини модели.

# 280
Alethea, аз нещо не успях да видя в сайта им, но май и по -добре, че бюджета ще пострада😂

Момичета искам да си взема някакви интересни обувки на ток, по-скоро не много висок, може ли да препоръчате някой сайт.
Прерових обвуките и ФД.

# 281
# 282
Втората е страхотна 💔
Особено червената и зелената.

# 283
Аз в магазина ги видях, тази с камъчета много ми допадна.
Ще я помисля, само ме дразни факта, че може би са леко закачени/зашити и биха падали лесно.
Много са хубави, иначе. И на прилична цена.

# 284
Бели сникърси купих няколко чифта миналата година. Lacoste- кожа, Zara- дамски и мъжки модели, Mohito, Springfield, Mango. Lacoste, които са естествена кожа и най- скъпи са най- неудобни. Другите марки са под 25 лв. и всичките са много удобни. Скоро получих Zara, естествена кожа, от униформените им за 50лв., но са естествена кожа- на проба са удобни, ще видим на носене. Вече залагам на марки без претенции за кой знае какво качество- опитът ми показва, че там има доста попадения.

Общи условия

Активация на акаунт